Kака Лара и Гергана Полежанова изпратиха ученички

Кака Лара и бебето Вая заедно изпратиха на първия учебен ден първата дъщеря на ТВ водещата Бернарда. В Италианския лицей в Горна баня учи и дъщерята на манекенката Гергана Полежанова.

Обратно в новината

Коментари - Kака Лара и Гергана Полежанова изпратиха ученички | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата им учат там , защото според тях това е един вид престиж. Незнайно кой го е въвел като такова училище, но е факт, че всички, които се показват тук там си навират децата в това училище.

ае тая като и гледам дъщерята след 6-7 години ще е баба Лара. Това с кака-та малко се изтърка сякаш..

Надарени, надарени, колко да са надарени като им гледаш надарените родители!

дащерята на лара на парвокласничка ли ви прилича??? момичето е на поне 12,1з години и като пишете статиите си поне се информираите-едва ли е трудно това! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чети по-внимателно. Придружила я е на първия учебен ден, а не че е първокласничка.

Скъпи "журналисти" от дир.бг, ще Ви помоля най-учтиво да спрете на всеки 15-ти септември да пишете само и единствено за това училище, защото учащият материал и родителите им просто не заслужават това внимание!

И колежката ми изпрати внучката си в първи клас!

на "даровитите" родители все учат в Италианския колеж. накрая след 18 год. нито един талант не излиза от там. Това училище е КОРУМПИРАНО.

все "известни българи": един шоу-музикант, няколко манекенки, една нереализирана актриса... със сигурност има още, ама те ще останат за другата година!

Никога не бих си дала детето да учи с децата на парвенютата!

Интересно ако можеше дали пак щеше да си на същото мнение :)

Да, абсолютно! Дъщеря ми учеше там до 7 клас и хиляди пъти съжалявам, че не я махнах от там много по-рано! Не смятам за нормално деца да коментират каква марка са им дрехите, колко са богати бащите им и как ако учителката ги натисне да прочетат някой урок - ще кажат на мамчето да й свие сърмите.

това училище за надарени деца или за деца на известни личности ли е че нещо неразбрах

Името на училището е Национален учебен комплекс по култура, къде виждате нещо, свързано с по-надарени деца??? А, има деца на популярни хора, защото те самите са приятели, говорят си и се информират за условията там... съвсем естествено... Моят син в първокласник там и единствената причина да се случи това е, че се подготви и издържа изпита, и то без ненужно напрежение и стрес! В крайна сметка, който иска да учи там, да опита! Стига с тези болни предразсъдъци! Като стадо овце, един изблее нещо и всичко по него, без да се замислят, че може и да не е точно такава ситуацията! Във всички първи класове има 4 деца на популярни хора, все пак и те имат избор къде да учат, нали така!?!! Просто най-лесно е да мрънкаш и да злобееш... Хайде, по-позитивно и си гонете мечтите и желанията!

Голяма работа. Хиляди хора изпратиха децата си на училище!!!

Това училище може да се води елитно,но не е произвело световноизвестни и значими възпитаници. Евгения Живкова го е завършила, но е изкарала тройка на изпита си в СУ. Възпитаниците му без "връзки" и привилегии са кръгли нули.

Всички НАДАРЕНИ< но истинатае,че някой ги познаваме и и има много питанки по отношението на ДАРБАТА им?////////////

Едно време когато отивахме на училище всички деца, родители и учители бяха облечени официално. А децата носеха букети за учителките. Сега всички изгледат все едно се завръщат от плажа. А на т.нар. "елитни дами" не им е хрумнало дори по едно цветенце да вземат от уважение към институцията училище и учителите. А може би такова уважение вече не съществува!

Днес в елитно столично училище, децата бяха облечени като за нещо средно между маскарад и абитуриентски бал - то бяха тафти, коприни, панделки....бляк! Цветя поне имаше! Но дрескода - извинявам се за думата - беше умопомрачителен!

На тоз ЕЛИТ нашия, децата най умните! Брях! Светло бъдеще ни чака! Успех!

най-

ТОВА УЧИЛИЩЕ НАЛИ БЕШЕ ЗА НАДАРЕНИ ДЕЦА......, КАК ТАКА НА ВСЕ ИЗВЕСТНИ И ЗАМОЖНИ ХОРА ДЕЦЕТА ИМ СА ТАМ....ЕДВА ЛИ СА НАДАРЕНИ

тати като направи дарение и децата стават надарени

Било е за надарени деца, сега всеки може да учи там, стига да вземе изпита за 1-ви клас и да плаща таксите. Учила съм там, не го препоръчвам ако не искаш детето ти да стане разглезено и без всякакъв интерес към интелектуалното си развитие.

Ами и аз изпратих на училище моите деца !!!!!

Да са Ви живи и здрави!

Добре изглежда Лара след раждането на второто си дете!

то и аз не изглеждам зле след родила три ребят но мои муж так и не ме поглеждал повече

Съжалявам Наташка!