Николета и Валери официално се сгодиха

Скандалната двойка Николета Лозанова и Валери Божинов ще се оженят след около месец.

Обратно в новината

Коментари - Николета и Валери официално се сгодиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам Ви всичкото щастие на земята заслужавате го.. и съдбата обича смелите.ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗЛОБОРИ ПРОТИВ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ БЪДЕТЕ СИ НЕЩАСТНИ И СТРАХЛИВИ МОЖЕ БИ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ

Пожелавам Ви всичкото щастие на земята заслужавате го.. и съдбата обича смелите.

Ама кой с кого и с коя, не става ясно.Гледахме я как се опитва да готви и направо ни стана лошо. Куха лейка. Жалко за момчето. Ето, и футболът му зацикли.

Честито! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

а за кога ще насрточат развода?

Много сте злобни, бе хора! Като се обичат младите, нека се вземат. Желая им щастие!

Не е злоба, Небрежна, а само непоносимост към тенденционно небрежните напъни на двама кретени да се навират там, където не са харесвани.

тия двамата,защо не вземат да отидат на някой екзотичен остров,и изобщо да не се връщат....Аман от известният футболист,известен с това че вкарва головепредимно на фолкпевици и плеймейтки.....И даже се взима на сериозно!абе хора,не виждате ли колко сте жалки!?

Според мен няма по-голямо отмъщение за Алисия от това, че Николета и Валери ще се женят. Николета направо опропасти живота си с това. Можеше да се продаде на по-висока цена, да вземе някой чужденец, а не този женкар и лигльо, който скоро ще аут и от футбола. Отгоре на всичко ще роди прекалено млада и ще е с дете на ръце, та никой после да не я вземе. Да не говорим, че ще си развали и тялото. Не завиждам на жената до Валери.

Има още дълго да пишат за тези двамцата до сватбата,Следва :как протича бременността на Николетка,как и къде родила и как не се отделя от първата си рожба.Ех боже,боже България сега вази гледа?!

Засега се знае само, че сватбата ще се състои на 15 октомври в Правец - в хотела на Валентин Златев. На церемонията ще присъства и биологичният баща на Валери - Емо Божинов, както и майка му Пепа и вторият му баща Сашо Ангелов. Покрай очакваното внуче, те са заровили томахавката и вече не са сърдити на Валери.

Дръжте сееее,почва се с най-вълнуващите новини,за които някога въобще сте мечтали!!!!Мисля,че досега просто нищо не сме чели за тях-ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЯТ НОВИНИТЕ!хихихиии

Ако на плей-мейтката и харесва т.н. футболист, трябва да благодари на Алисия, че успя да го пооформи като мъж. Освен това има заслугата, че не го "развали" като футболист, докато процесът на деградацията му сега вече е започнал (май във всички посоки). Това наистина е доказателство, че "...с какъвто се събереш - такъв ставаш!" Иначе всичко, което се случва около двойката Лозанова - Божинов е закономерно и безинтересно! Краят и на тази САГА е предизвестен!

Ето къде намира място за самореклама палячото Валери, защото като футболист отдавна вече се е изчерпал. Аман от платени журналя, които изпълняват поръчки на лигльовци, за да са под прожекторите.

толкова са ми безинтересни двамата...

тези двамцата са ми, определено, неприятни с арогантното си и цинично поведение, което целенасочено демонстрират, но наи - вече този мерзавец, уникално - про3тия ритнитопковец. алисия, бъди смирена и знаи, че това е наи - голямата услуга, която тази двоика ти прави.ще го разбереш след известно време - сега си все още наранена и много уязвима! горе главата!супер мацка си и продължаваи да се развиваш професионално! успех и знаи, че голямата любов ти предстои...;-)

На същото мнение съм. Алисия е щастливка! Не слушам чалга, но Алисия ми е симпатична.

ЕЕЕЕЕЕЕЕее , аман от теяяяяяя бееее!!!!!

В скоро време имам чувството, че и от кенефа ми ще потече някоя "новина" за Николета и Божинов... Как не ви писна не знам.

Позата на снимката е също традиционна- за годеницата.

много е тъпичкаа,ама много

A за благата ракия нищо не казват! :)

Ний желаем диамантите на Лиз Тейлър /неща виждани/, както и много бостански /полеви/удоволствия ... на тези неформални наши сънародници! Нека никой не ги сритва под масата, където може и да се въргалят някой ден, или пък да се изправят уверено-уверени, че са пораснали за брак!

много грозна снимка:( дано на живо е по хубава, не че ще си загубя съня де.

по- !!!!!!!

Ам сигъ кво шъ праи Българският национален отбор по футбол?Ами Бат Коко Динев?Мъка,мъка.....

Как к'во - нови графици. Тя, портата си остава отворена.