Коментари - Божинов предложил на Николета брак по телефона | life.dir.bg
назад

Божинов предложил на Николета брак по телефона

"Дойде ми време и на мен да направя тази важна крачка в моя живот - да мина под венчилото. Много съм щастлив. Изключително съм радостен и защото очаквам второ дете от Николета" - сподели Божинов в интервю за 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Божинов предложил на Николета брак по телефона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако и за 2то дете се грижеш така калто и за 1то.............горкото, през колко ли години ще го виждаш като те зареже николета. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кака така се "случва' да постна два поредни коментара, а само единия да бъде публикуван??? втори ден поствам коментар и все неуспешно.защо ли? та, да си доидем на думата:-) николета ту искала сама да си изкарва парите за кафе, ту фалери казва, че му харчела повече пари от алисия.. "оксиморони" са и двамата. интересно ми е, след като се роди бебчето, кои ще буде приоритет номер едно за николета..? честито на младоженците!

Какво очакваш от прости хора?!! Ако от простотия се умираше и тримата (той барабар с Николета и Алисия) отдавна да са се затрили!Това е тъжната истина! Защото можеш всякакви неща да си уголемиш или удължиш, но мозък не можеш да си присадиш!!!

Ама стига, моля Ви вече с тия двамата ! Надуха ни се главите . КОй , кого . кога ....

всеки има право на втори шанс,мн .мн.здраве и касмет на семеиството,както в лубовта така и в професионална страна, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да, но няма право на втори шанс с първо впечатлевние.

Пропуснах да напиша - как така като чета коментарите тук и никой не харесва Божинов и Николета, а медиите непрекъснато пишат за тях - вероятно трябва да спрем да ги коментираме въобще - т.е. това е като Биг Брадър - толкова е отвратително, че не може да не си изкажеш негативното мнение, а медиите пишат ли пишат. ПС - обещавам повече нито да чета новини нито да пиша коментари за тези "образи"! Край!

Със сигурност ще е момче ,а на тях двамата им пожелавам да бъдат все така щастливи !

За човек с възможности като Божинов, а и за всеки нормален мъж да се обади по телефона, не е особено мило и романтично и се чудя колко нормални жени биха го взели сериозно. От друга страна ми е интересно как ще се разведат - вероятно с обаждане по Скайп?!

искала да изкарва сама парички за кафе...а му харчела повече повече пари от алисия...:-)този балък просто се е влубил в николета. от интервю при карбовски се вижда, че тои се опитва да бъде доминант и за сега му се получава, защото тя има поставена цел за постигане...ок, но след като се роди детето, живо и здраво да е, ще видим кои "приоритет " ще е номер едно за николета? в интервюто се изцепи, че тя щяла и да ражда и сущевременно да прави кариера...само не разбирам, защо са толкова жестоки и двамата и целенасочено се опитват да наранят и уязвят алисия с изцепките си? та нали има първороден син, безбожника?! първосигнални мекерета...

Аз май не бях суеверна,но ми се струва,че чалгата носи нещастие:Алисия,Нелина,Емилия и Кали родиха без брак,Анелия и Глория-разведени,Кати и Гергана-без майки,Румяна и Рейхан-трагедия,на парчето на Тони Дачева "Губя те" са застреляли Васил Илиев... Като,че ли музиката на прехода се оказа като самия преход-мрачна и тъжна. Затова си слушам рокмузика и хеви метъл и "нищо друго няма значение"...

Веселино, чисти и не се обяснявай!!

Какво, какво? Божинов предложил на Николета пръстен, а негов приятел й го е сложил! Пф, това е адска романтика, как да откаже жената.. :((

Ето, как се постига паблик релейшънс, прочетох мнението на т.н. майка и се изумих - абе, госпожо, как тази СОТ-аджийка си е изкарала парите, знаете ли? Кога и къде е изработила и 5 стотинки за България или за обществото. Та тя няма един работен час, не знае как се изкарва хляба, а с търкане на чаршафите на кого-ли-не има този стандарт. Нима искате Вашата дъщеря да има подобна съдба? Това е много гнусно, много цинично, ако сте майка наистина!

Апелирам към Световен ден БЕЗ Николета Лозанова! Моля Ви!!!

И ТОЙ ЛИ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА Я ГЛЕДА ... ТА ПО ТЕЛЕФОНА ?

Уникално тъп цървул, аз пък мислех че си и предложил от кенефа докато с...ш!!!

Знаете ли,че не Николета и Валери са тъпи, а тук пишещите! Като чета коментари се срамувам от културата на тези предполагам младежи. Николета и Валери ми харесват. Слушах момичето по телевмизията да говори и ми харесаха мислите й. Не иска да стои с протегната ръка, а сама иска да си изкарва парите за кафе. Това е похвално,като имам предвид други млади,които киснат с децата си по кафетата по цял ден и ги опушват с цигарите си.

аз също не харесвам младите дето стоят по баровете и си опушват децата с цигари. но пък не мисля, че и начинът, по които николета си изкарва парите за кафе е достоен. при това непрекъснато ни се натрапва като модел за подражание! и може би точно твоите дъщери, ако имаш такива, и се възхищават и искат да приличат на нея! но въпрос на разбиране!!! всеки има право на мнение и позиция!

Мамо, Не се учудвам никак, че ти харесват тия двамата. Всички сме в чалгата от много години вече включително и майките.

И как според вас по точно си изкарва парите сама за този'' лъскав ''живот?С мода пари не се изкарват госпожо!Момичета като Николета дават лош пример на подрастващите девойки!Има постоянни показност,голота и пошлост от страна на младите момичета.Къде са интелекта и естествено красивото излъчване?

Много е лесно да се появиш по телевизията като Николета и да се изкараш майка Тереза, естествено, че няма да каже аз съм боклук и съм с Валери заради парите, но каква е истината само те и някои близки до тях знаят. Аз знам следното Божинов е сравнително слаб като футболист - да като юноша се говореше за него много, но сега не е нищо особено, освен това постъпката му с Алисия и детето, което й направи е повече от гадна. Николета освен, че е хубава жена (но има и по-хубави от нея) иначе не е нищо повече нито от Вас като майка, нито спрямо другите жени и майки, а репутацията й е на лека жена, но не защото някой е говорил лошо за нея, а защото тя самата така се представя. Аз не казвам, че Николета и Валери са тъпи, просто мисля, че не са много умни и че едва ли става въпрос за любов и т.н. - просто те следват някаква мода - това е - изживяват се като българските Дейвид и Виктория Бекъм, но в моите очи са жалки.

Ама и ти си една умницаааааа!!!...Щом една не особено умна жена, като Николета, успя да те убеди, то теб всеки ще може да те излъже!!!:)))))))))))))))) Горката ти!!!

И какво хубаво виждате в това, че "момичето" искало само да си изкарва парите за кафе? Моята дъщеря е на нейните години, следва тежка специалност, работи допълнително и е далеч по-красива от тази напомпана със силикон моделка. Фактът че може да се изкаже сносно селд няколко репетиции какво и как да го да каже, не омаловажава факта, че е всеизвестна с лековатото си поведение. И само на 23 години вече е минала през креватите на много мъже. И вие се възхищавате на това? Може би ще ни я посочите и за пример за подражание от младите момичета? Наистина не мога да повярвам, че някой, който се подписва с "Майка" може да изрече похвала за тази Николета.

Интересно това с Алисия и създаденото му първо дете как го нарича?

"ставаш по-отговорен" - добави футболистът."- :)))))))) това също е много "интересно"!:)))) Как винаги успяват да те разсмеят с тъпотията и наглостта си! ;))

ха-ха-ха Колосална тъпота!

Това момче не беше ли случайно футболист, който дори критикуваше Лотар Матеус? Ами като не може да се отличи като футболист, ще влезе в новините по този начин...

Влезе в новините, като оплодител на леки жени! ;))

'Готов съм да се оженя. Осъзнаваш, че създаваш семейство, вече не си ерген, ставаш по-отговорен.'' е, този маи не си спомня че този период му е за втори път, много вълннуващо било по телефона :-))). Нищо де то така или инче не се очаква кой знае какъв умствен потенцял от него.

Какъв потенциял? Нали е ритнитопко?!

Да се надяваме, че детето което очаква не е и то поръчно по телефона, защото си мислех, че тази "Телефонна любов" е присъща на Васко - Кеца?!

Не бъдете толкова злобни!!!!!!!!аз не гии познавам но харесвам и двамата като семейство!!!Пожелавам им много любов и късмет занапред!!!!!!!

А коя ще е третата жена?Ще трябва да ражда близнаци,

Преди я поръчваха с смс, сега я искат за жена по телефона - ами това си е прогрес!

А, той сигурно й пратил СМС, гласящ: "Никулету ма ша та вземъ..." Ама натиснал без да иска сенд, а искал да добави "...в 11 часъ да та водъ на БИАд дувечеръ!" Тя пък зела, че го разбрала инак...

;)))) Тоя наистина е пристрастен към "поръчките" по телефона! Нали така бил поръчвал Русата Златка? Сега, явно, си е поръчал абонаментна услуга при Николета;)))

Явно досега не знаеше какво е отговорност, въпреки, че имаше дете! Простаци.

Омръзна ни да ни занимават с тези двама смешници. Много са жалки.

Това е първия мъж, който се жени и е намерил такава жена............... Другите " нормалните " хора не се женят и си нямат такива жени, направо да му завиди човек......... Само незнам до кога ще е тази сапунена история? Много са смешни и двамата, милите обаче не го осъзнават. Има хиляди жени, които могат да се похвалят с доста по романтични предложения и с доста по умни и забележителни мъже, отколкото този. Както и много жени по добри и по умни, красиви и работливи от тази...

"Много са смешни и двамата, милите обаче не го осъзнават"- не си права! ОСЪЗНАВАТ ГО, НО НИКОГА НЯМА ДА ГО ПРИЗНАЯТ(че са глупави или че някой в нещо е ПО- от тях)!!!

Защо сме такива черногледи,след като се женят всичко хубаво.Сега е пожелал да се ожени , а с Алисия просто не е искал ,ако е искал е щял да го направи.Стига сте ни занимавали,просто ни омръзнахтеЛичения живот си е личен

айде стига вече с тези безлични и незначещи нищо хора....става досадно, да се оправят

Алоу колегата Божинов...може ли да пращаш приятел с пръстена бе. Следващия път като те няма ме прати мен. Така ще я стопля твоята Николета, че ще те забрави форевър. :)

хахахахаха яко ;)

божинов е уникално тъп,по-тъп начин да предложиш брак едва ли има..изказа му е на третокласник ..николета се прави на умна ,лъже ..,защото в черешката на тортата излъга,че сама се е сетила за карикатурите -идеята е на владина цекова..

И тя си е тъпичка - не я изтраях в "Стани богат" ,много се изложи.....Ма то на мъжа ум му не трябвя,, а тяло.........Двамата са си лика прилика.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ ДВАМАТА......... ЩЕ ГИ НАМРАЗИМ ВЕЧЕ!

колко романтично...

Ау, колко романтично. Аз пък мислех, че й е предложил с смс.

Страшен изказ има това момче... Чакал второ дете от Николета. Интересно. Утре като се разведе с перхидролката и оплоди някоя Златка - какво ще разправя? "Много съм радостен, че чакам трето дете от Златка!"

И след Златка - "много се радвам, че чакам четвърто дете от Коко Динев"

Като се имат предвид "способностите" на тая "мома" Николета да не се окаже, че Божинов чака дете от Ники Михайлов...

Не му се сърди-трябвало е да сглоби изречение от повечко думички - затруднил се е!!!!!!

напълно подкрепям изказванията тук (защото аз статиите не чета, само впечатленията на хората). а веднъж случаино попаднах по тв-то на интервю с този - леле, леле срам, че тои въобще не е за публична личност. едно изречение не може да върже. само повтаряше "виж сега" или нещо подобно. ужас!

И двамата сте уникални ..... идиоти...Страхотен дует БОЗАНОВА ли беше или ЛОЖИНОВ Хайде живи и драви, това вече не се харчи, а и да бяхте го поразкрасили малко. Коментарите са най-интересното нещо на писанията за вас, пиленца на батко :) Почвайте да говорите за развода да си вдигнете рейтинга.

Нито си първият,нито ще бъдеш последният...всеки ден ми писна да чета за Божинов и Николета...то това по-зле и от латино сериал...като се включи и Алисия...

След 3 години да не очаква още едно дете, ама от друга?

Ще умра от смях,вече не си ерген казва човека,имаш семейство,дете,ами това с Алисия не беше ли семейство с дете,макар и без брак или разбрахме,че тогава човека се е чувствал ерген!Божеее,смешници!

Много правилна ти е забележката!!!