Аштън и любовницата му били заедно от 3 месеца

Актьорът Аштън Кътчър е бил щракнат от папараци да напуска хотел със спряганата за негова любовница Сара Лийл още преди три месеца. Тогава двамата се появили заедно с техни общи приятели на шоу, което се провеждало в луксозния хотел.

Обратно в новината

Коментари - Аштън и любовницата му били заедно от 3 месеца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е много е гадно да ти изневеряват с посредствено изглеждаща блондинка само защото е по-млада! Обаче не може да се отрече, че това е предвидима мъжка постпка, това са си рисковете на младото гадже, дето се вика, който го е страх от мечки да не ходи в гората!

Направо съм отвратена от коментарите... Единственият начин да живееш дълго е - като остаряваш... природата си казва думата... А Деми е страхотна жена- и като външност, и като интелект, и като излъчване. Ние българите сме свикнали само да оплюваме и да хвърляме кал по другите... Я се погледнене колко сте злобни в коментарите си .. колко сте нищожни... Младостта и опънатата кожа са до време... после остава красотата, остава интелекта, постиженията... Тя ги има, а вие какво имате, неграмотни бобулечки такива???...

И как точно прецени интелекта на Деми, която се омъжи за дете...

Абе винаги ми е странна връзка на мъж без деца с жена над 40. Биологически е много трудно (а след 50 си е направо невъзможно) да родиш свое дете, а всеки мъж би искал да има свое дете. Та какво ли е очаквала Деми Мур - с Аштън да си осиновят някое или да гледа нейните??! Ненормална работа.

Вие жените освен да забременеете/и то не всички/ за друго не ставате...

Миличкият ти, мама не те обичаше достатъчно или ти се караше повече?

направо му разказа играта хихихи.

А ти за какво ставаш, бе чеп за зеле?! Аман от комплексари!

Тоя е такъв лигльо! Ама то е така мъж който не се похвали все едно не го е направил. Деми е супер жена , най сетне може пък да намери някой който и отговаря на положението.

еми ще му вземе сега четърт милион тая и така....жалко за деми!

"звездата от Двама мъже и половина" Тоя кога стана звезда там? нека направи поне един сезон да видим на къде ще тръгне работата. С този вид на тийн от другия бряг хич не се връзва в ролята на чичо.

маж ли е........убиване и плитко заравяне.когато ти потрябва го вадиш и пак бои и заравяне. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много си семпличко бе теди.

Деми е супер мацка, стига сте злобели ще се набръчката вие младите от злоба,но за разлика от нея вие нямата никакъв шанс млад пич да ви погледне дори.

Супер е ...ама на 50...... калинките са и умрели вече...

Избери си някой ден и тръгни след мен, ама с един дебел тефтер, и записвай. Да видим ще се обърне ли някой или не и после заповядай да коментираш отново....

Мога ли аз да ходя след теб с дебел тефтер? След 25 г. ще взема листче и пак ще вървя след теб. Имаш младост, а дали имаш нещо друго - не знам.

А пък какво още знае Уикенд - мамма миа, очаквайте бомбата!

Явно това е годината на разводите...

А защо изобщо са подписали?

Радо

Много ясно беше очакван такъв тип финал на отношенията между незадоволена и страдаща от тежка форма на грандоманщина холивудска застаряваща лелка и неосъзнат с психическо разстройство и толеранс към хаотичните изяви и отношения с околните холивудски мачо!

я пак... че нещо се оплете.

много и пука на деми за някаква си броика-еднодневка. това само ще освежи брака им:))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички мъже са помияри!!!

Е, не всички! Само тези, с които ТИ се събираш! Ама си помисли защо все така се получава, та никой свестен не ти обръща внимание! Дали не си ТИ причината?

Най-накрая да им стане ясно на всички пачи, дето си мислят, че ей така стаааат тия работи... Неква бабичка с млад строен момък - абе я у лево! Единствената причина Деми Мура да е с такава опъната кожа е щото батьо ви Кучкър я е опъвал понякога.. на една баба тва и е достатъчно.. Аре марш

Толкова си прост! Не е истина!

На всички ни стана пределно ясно що за "пача" си ти - за глупостта и простотитята няма възраст :)

на писалия по-горе от мое име......несполучлив опит за имитиране на ника ми.....като начало аз никога не използвам главни букви.....опитаи пак!

Tedi USA ли си или Каспичан ми е все тая... Но я да те видим тебе на 50?! В тая Америка с тая храна дето я ядете със сигурност ще си провлачена слоница, каталясала от миене на чинии по ресторанти и миене на кенефи! Я малко уважение към Майката природа! Със сигурност никога няма да й стъпеш и на малкият пръст на Деми! И така, замисли се, часовника тиктака, тик-так, тик-так...

Тоя не е добре!!Да смени такава интересна жена като Деми Мур, за някаква изрусена, абсолютно безлична лигла....

Че той доколкото разбирам не е тръгнал да решава задачи с русата или пък да си говори за култура.

И ОТГОРЕ НА ТОВА - ЩЕ ГО ЦАКА С ПАРИ...ТОЯ ТИП Е АБСОЛЮТЕН БАЛЪК...