Златка Райкова: Бившата съпруга на Павел ни раздели

Плеймейтката Златка споделя пред Венета Райкова защо се е разделила Павел.

Обратно в новината

Коментари - Златка Райкова: Бившата съпруга на Павел ни раздели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не я е срам тая бившата, как можа да направи такова нещо!

Да прав си така ми изглежда по стара

Когато години наред налагаш кофти имидж и ставаш известен с това е трудно да го промениш на бързо . Пожелаваме и да стане известна с нещо различно от досегашното, въпреки ,че в нашта чалгататковина е бая трудно но дерзайте , ние всички се опитваме . Стигнах до заключението , че в България може да се направи ,, законно ,, некой лев с ,, пиенье , единье и чалга ,, и ако не участваш в тея трите - нема кинти !

ЖАЛКО ЗА ТОВА МОМЕ, АКО НЕ БЕШЕ СТАНАЛО СКАНДАЛНО ИЗВЕСТНО МОЖЕ И ДА ИМАШЕ НОРМАЛЕН МЪЖ ДО СЕБЕ СИ, НО УВИ, ПОНЯКОГА НЕ Е ДОБРЕ ДА СИ В УСТИТЕ НА ХОРАТА. НЕКА ДА Е НАЯСНО, ЧЕ БИВШИТЕ СЪПРУГИ ВИНАГИ СЕ БЪРКАТ В НОВИТЕ ВРЪЗКИ НА МЪЖЕТЕ СИ, ПРОСТО БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ НЕ СА НАУЧЕНИ ДА ПРИЕМАТ ДОСТОЙНО КОГАТО ГИ ИЗОСТАВЯТ.

Е, чак пък винаги, аде сега!

Супер! Това което и се е случило доказва,че всичко се връща.Нека ходи да разделя двойки сега!

Радо

Ако си мислите,че на някого му пука за тая медийна ''принцеса'' значи сте в заблуда! Ако не сте вие и вашите хаотични рубрики,клюки и предавания под път и над път за такива като нея,въобще никой нямаше дори да и знае името!

бе какъв е чак толкова този павел, та две жени не могат да си го поделят и дори се бият за него! наи-добре да вземат да се организират: четните дни с едната, нечетните - с другата! цивилизована работа!!!

Бият се те за него, и всяка вика "Вземай го ти"...

беше по-чаровна, сега не ми харесва-това не е тя, този нос не е за нея!СЪЖАЛЯВАМ!

Преди беше по-хубава,дано да спре до тук и с чуждите мъже и с пластичните операции!

Амиси и тя като теб. Ти си ги разделила първо сега тя си иска мъжа Ти не си никаква Направи един фиктивен брак и вече си мислиш че си върха Така че не пипай чужди мъже .То с вирната опашка всеки може

Много вълнуващи новини около Златето.Каква драматична раздяла и какво сега?!Като утеха се сдобила с нов нос,за да може по добре да надушва поредните си жертви от мъжки пол.

Това очаква всички,които си позволяват да разбиват семейства и оставят децата без родители.Че свършиха ли ергените,ами си навирила опашка пред женен мъж ??

точно така.всичко се връща в този живот!

Абсолютно вярно.Такива като нея да си получат заслуженото.

Ха-ха-ха...!!! Той жененият мъж е пойскал да се освободи от бившата си,ако забелязваш,но тя звъняла момичето ,посреднощ... Кифлата си е кифла-той може да спи и с Крокодила Гена ако иска.Тая бившата какво иска от ,човека!?!? Пари,сигурност,щастие....що не си ги търси по друг начин!?!? Щото е вятър и мъгла-затова! А златето че,не става мимичето-това го видяхме стократно!