Райна си пожела истинска любов

Талантливата фолк дива Райна днес празнува рожден ден. По случай празника изпълнителката си пожела нещата да й се случват с лекота и да намери истинска любов.

Обратно в новината

Коментари - Райна си пожела истинска любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОНЕ НА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ЧОВЕК СИ ПОЧИНЕТЕ ОТ ЗАВИСТА, А КОЙТО Е ПИСАЛ ЧЕ Е НЕЩАСТНА , ЧЕ СТРАДА ЗА ТОЯ ЕЛЕМЕНТАРЕН ТРЬТЛЕСТ КЛОУН, ЧЕ И НУЖНО НЕЩО ОТ ''СЕКС ШОПА'',НЕ Я МИСЛЕТЕ , ИМА СИ ВСИЧКО ВКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ГОТИН ПРИЯТЕЛ КОЙТО НЕ РАЗВЕЖДА ПО СТУДИЯТА ДА ГО РАЗГЛЕЖДАТ КАТО ПАНАИРДЖИЙСКА МЕЧКА,

Докато ходиш с пубиса напред, няма да намериш такава любов. Ще е само секс, миличка.

Това което търси се продава във всеки Sex shop - качествен вибратор. За жив надарен мъж, може само да си мечтае! Тя бе толкова публично и брутално използвана от любовника и Коцето, че тази помия не може да измие от себе си до края на живота. Освен това, тази мома без грим в лицето е като прясно измита паница - напълно безизразно лице, показващо и интелектуалната и същност.

а вие сте едни злобни и завистливи хора дето ни можете да пеете нито да се обличате нито да работите браво раина да си жива и здрава и многооооо щастлива успех и касмет ти си една от няколкото добри певици v bg

Проста македонска пръчка! Истинският за македонките значи-пари и лигавене! От малки така ги учат-много залупени и ограничени жени!

Райне, Търси любовта, ама не сред " Чичко Паричко" Никой не е прокосал от това.Всичко е временно.

Добре ! Ама защо чалга / поп фолк - трябва само поп ! Научете младите да слушат поп ! Като остареете и вие ще се ядосвате защо сте направили едно чалга поколение ! От вас зависи ! Успехи !

зависта няма почивен ден , но за разлика от вас злобните коментатори, които освен 1 злобен коментар нищо не сте постигнали, Райна вьрши 5 неща едновременно, пее, танцува, участия, записи, следва психология, прави благотворителност, сади дрьвчета в Гео Милев, които някой злобар като вас чупи , и да си пишете не нейно място няма да сте, нея я канят в телевизии, списания, обикаля си света пьк вие си злобейте

е да, стига я кара само на вибратор

Готина и умна мацка си. Зает съм, иначе щях да ти звънна да се видим. Поздрави на всички

Истината е, че е хубаво и талантливо македонско девойче....и голяма сладурана

Докато има такива нахалитети като Надежда добрите и красивите ще страдат. Но дано все пак двамата коцето и Райна един ден отново да са заедно. Толкова хубави и сладки бяха.

Райна е невероятна жена!много здраве и наистина да е много щастлива!

ХУБАВА И НЕЩАСТНА. А ТАЗИ НАДЯ Е ГРАЗНА И ПРОСТА И УСПЯ ДА ИЗЛЪЖЕ КОЦЕТО С ТАЗИ НЕЙНА БРЕМЕНОСТ. А СЕГАИ ВВТОРО ИСКАЛА........ЗА ДА ГО ОТДАЛЕЧИ НАПЪЛНО ОТ РАЙНА.

ДАНО МЛАДЕЖТА НИ СЕ ОСЪЗНАЕ И НЕ ПОДРЪЖАВАТ НА ТАКИВА ПЕВАЧКИ С ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ И НАЧИН НА ОБЛИЧАНЕ.ТОЛКАВА КРАСИВИ ДЕЦА МОМИЧЕТА ИМА И КАТО ГИ ГЛЕДАМ КАК СЕ ГОРДЕЯТ С ПРОВОКАТИВНИЯ СИ ВИД СТАВА ТЪЖНО.

Поредния платен PR на споменатата селянка.

МНОГО Е СЛАДКА ТАЗИ РАЙНА, КРАСАВИЦА С ИСТИНСКА МАДЕДОНСКА КРЬВ,НЕКА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, И УСМИВКАТА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО И

не сам сагласна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама какво говорите? Нека е сладко гълъбчето, но то не може да пее, да не говорим да е талантливо, да не говорим да е затрупано с участия. Вземете се стегнете малко.