Деми Мур и Аштън Къчър отново заедно

Актьорите Аштън Кътчър и Деми Мур за първи път се появиха заедно вчера, за да присъстват на сбирка в центъра за учение на Кабала.

Обратно в новината

Коментари - Деми Мур и Аштън Къчър отново заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина ли никой никакъв коментар не е написал до този момент? Божеее ... Пак ще трябва да купувам Уикенд.

Е сега мога да си легна спокойно.

краино егоистично е от страна на деми мур да се мачи да го задаржи при себе си и му спира живота. тои трябва да е глупак да варви краи нея като пудел и си обрича бадестето на провал.

тои не е глупак, в никакув случаи. имат си предбрачно споразумение с клаузички; които ги наруши - плаща...тои осъществява мечтите си, а тя храни егото си...устроива ги. тои е с 15 год по - млад, но пук взима хубави роли, само и благодарение на съпругата си...ако някои го нарече геронтофил няма да сгреши, въпреки, че може би е бил влюбен и се е оженил за нея по... либофффф?;-)

В центъра по Кабала сигурно правят изчисления на база клаузите по предбрачните договори :)) Не мога да повярвам, че междуличностни взаимоотношения се изясняват в център по алаКабала

разбира се , че ще и изневери!не енормалноа разликата вав вазрастта , амладоста си изисква младост! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като всяка хубава приказка, и тази има край.