Диляна Попова и Радина Кърджилова в обща фотосесия

Диляна Попова и Радина Кърджилова се изявиха в обща фотосесия на летище Лесново.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова и Радина Кърджилова в обща фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимки от МЕЙКИНГА ?!?Абе вие луди ли сте?

За перките и бизнес дамите:))). Иначе са ги избрали 2те , като най-типичните бизнес дами:))). Иначе са си красиви, а Диляна добре използва, че е необвързана, за да я ангажират с всякакви реклами и им взима парите на 'бизнесмените'

Стилистката добре се е справила.Добре че не беше Кремена Халваджиян-щеше да изглежда като реклама на вертолети превозващи пернати и олигофрени !

Следващата фотосесия е поръчана от фирма-превозвач и мейкинга ще е на фона на тирове на околовръстното.

Ще се смиля, и двете ще ги прибера:)

към стилистите: абе хора, вие нямате минимален усет. как можахте да облечете радина с тениски с деколте около врата? това прави главата и огромна, а пък облякохте диляна, която е с малка глава, с блуза с деколте! много зле, под всякаква критика! не можете да извадите наи-хубавото от моделите!!!!!!!!!! срамота! и това ви го казва човек които няма нищо общо с модата, тези снимки са уникално грозни и имат лесбо излъчване не заради дрехите или фотографа, ами заради липсата на усет и класа на стилистите. радина сте я изкарали като мъж. кретени.

момичетата са хубави, но дрехите нещо издишат... стила малко се губи. тази стилистка доста по-добре трябваше да се справи сас задачата.

По-малки снимки качете, ако може. Такива огромни страшно дразнят

На фона на луната прелетяла баба Яга яхнала метлата. Някой казал:"каквато ни държавата,такъв ни и батмана"

Dir.bg, разбивате ме с тия снимки с размер на иконка...

Това ако е фотосесия означава, че сте много зле...

Излъчването на снимка номер 4 - с черните панталони, вървящи към фотообектива - е уникално. Браво на Енчо Найденов, не случайно е в топ 3 на фотомайсторите у нас.

От цялата статия се кефя най-много на думата ""мейкинга". Сигурно свършиха бг синонимите, или просто тъпия автор на тази статия се прави на интересен.

Какво е това "мейкинг"???

Мейкинг tova e kogato otide6 do WC i procesa koito produljava ot vlizaneto do izlizaneto ot toaletnata se nari4a taka..

Диляна е в стихията си - невероятно красива и чаровна! Но това недоразумение Радина .... с асиметрията си и излъчването на пре.икано мушкато ... Къде ти?

къде е базирана компанията?

Радина с голямата глава + панталони изглежда мъжествена.

наистина са супер

Радинчето на живо е по-добре.

радина е всичко друго,но не и сехапилна.можеха да им изберат по-подходящи дрехи... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много от далече са ги снимали .. нещо по-детайлно трябваше да се вижда...Радина малко груба ми изглежда в тези дрехи, но пък телата са им слабички.

Радина много неразумно е склонила да се снима редом с Диляна, която е професионален модел - знае как да позира и е със страхотни черти. Та, Радина прилича на самоковски картоф до нея.

това са две ужасно грозни и с простовато излъчване жени

сладки сте!

страхотни снимки. а това с "лесбоси"-те какво беше...или маи всички жени б вг трябва да излгеждат като фолк диви???? егати тъпия стериотип. момичетата на снимките са адски красиви, и наи-вече естествени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

някои знае ли коя е компанията, продаваща самолети и хеликоптери

Това е то провинциалната известност, трима актьори на кръст в цялата държава и ги канят навсякъде!

това е двама мъже с хелисоптер.Или лесбоса е нашата стихия.Отвратително.

Не са хубави .

Супер са!