Вихра сияе, Ирина Сарачинова изглежда посърнала

Водещата на рубриката „Съпругите“ по „Станция Нова“ - Вихра, ставала все по-ведра и по-щастлива, въпреки че й се налага да работи с жената, която я раздели с мъжа й Иван - колежката й Ирина Сарачинова.

Обратно в новината

Коментари - Вихра сияе, Ирина Сарачинова изглежда посърнала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вихра ме кефи ужасно много, искам да прекарам гореща нощ с нея.

Бих посъветвала Вихра да поплаче на рамото на г-н Сарачинов, доколкото съм чела и слушала за него е доста по-готин като мъж и като човек от нейното кюфте Иван , а бил и по - заможен. Биха били много хубава двойка , а и онези двамата съвсем ще увехнат. Има доста положителни примери в тази посока "изоставените" да се пооплачат един на друг и така леко по леко да си станат гаджета. Дано ! Искрено им го пожелавам !

Просто е разбрала колко добре се живее без Иван! Още малко й трябва и денят, в който любимият ще се върне отново, ще бъде най-тъжният в живота й. Вероятно тогава ще му тегли силен шут, какъвто заслужава.

Тази Сарачинова има ужасен тембър и е много дразнеща!

Кой се интересува от тези тъпи патици? И тази аптекарка и тя не е на мястото си. Впрочем, кой гледа това скапано предаване?

Кухи лейки са и двете

Боклуци

На това му се вика порнография, жена ти и настоящата ти любовница/бивша приятелка на жена ти/ да работят в едно помещение. Какъв мъж си като не можеш да вземеш решение кой да остане и кой да се махне, вместо цял народ да те гледа какво безгръбначно си, Иване. Нямаш очи да махнеш майката на детето си. Таз жена си я предал двойно. Не ти стиска да махнеш и любовницата си. И като я гледам какъв гьонсурат е май по-дълго ще издържи от Вихра. Колко ли е драпала Иринка до екрана и до семейството ти. Целта са парите и славата, а средството е любов.

Ако не пишеш, ще е по-добре. Поне няма да ти се налага да оправдаваш неграмотността си с липсата на кирилица.

А Иван си е тъпо комплексарче, това е видно и за малките деца. Лигави и елементарни, втръснаха ни с простотии, тия двмамата дали са прочели поне една книга, езика им е долнопробно уличен.

Кифли...какво ни занивате с тях...

Vihra e mnogo po-krasiva i sluncheva ot Irina......ne razbiram kakvo e nameril Ivan v tazi studena jena!Kompleksarka,vsichki hubavi maje svarshiha v darjavata,ta tochno nego izbra............siakash drugi niama!!!No vinagi ima vazmezdie i tia shte si go poluchi...........

tezi 2mata kak moje oshte niakoi da gi gleda za jenite cashto

абе вихра си е много готина,ама таия ирина е старашен козел. уяс....тоия иван нещо се е побаркал..,. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази Ирина е много противна ,надменна и на какво отгоре. Зарязя си съпруга за този никаквец.

Просто Вихра е по добра актриса. Но всякакви мнения са излишни. Всеки сам си знае.

Точно обратното. Тия дни имаше инфо че са я карали в болница Вихра, щото се е нагълтала яко с хапове да се самоубива. Блясък са некви гзолижещи лиорени както винаги.....

То пък един мъж - надута тарантула. Тоя ако е мъж -аз съм трамвай...:)

Писна ми от тъпи предавания то не беше станция нова то не беше нека говорят,на кафе и т.н... простотии като дойде събота и неделя няма нищо за гледане с нетърпение чакам дните през седмицата поне новини да гледам не че ме вълнуват сапунките а може би човека с триколюрните лентички който се плюнчи на екрана ежечасово писна ми и от телевизии с филми от времето на баба ми .

Напълно съгласен.Всичко е 100% вярно.

И к'ви са тия са?

НЕ СИЯЕ,ИЗКУСТВЕНО ИЗГЛЕЖДА ПО ТОЯ НАЧИН УЖ НА ЯД НА НЯКОЙ....КОНСОЛТАЦИЯ С ПСИХОЛОГ ДА СИ НАПРАВИ ...

Научи се да пишеш и тогава пращай хората на консУлтации:)))

консултация а не консолтация

Брово Вихра ти си силна жена и ти пожелавам успех в живота

Брово Вихра ти си силна жена и ти пожелавам успех в живота

Под достойнството ми е да гледам това предаване.

Разбира се че ще сияе.Нали се отърва от онова говедо.А другата разбра къде се е нацепила и затова е такава - посърнала.

този коментар ми хареса. браво!!!

Ха-Ха, това ми хареса....

Стига с този PR

браво иво разбираш че това е глупавия пр на тапато предаване егати нещастниците в бг ако и това е телевизия как гледате тези глупости незнам - кравата гала убииците иван и андреи онези ненормалници халваджиян имаше и една елигиговка изобщо глупостта е пална в тапата дарява

Абе ти що гледаш тогава телевизията на тъпата държава? Недей, ще затъпееш повече и тогава дори на умните американци няма да си интересна. Освн това си и измъчващо неграмотна- за изреченията се учи още в първи клас.

абе, вилито, не те ли е срам да си обиждаш собстевента дарява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре де на кого му пука за тия патки?

браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Все ми е тая, ама Сарачиновата е много неприятна-а тоя Иван и той е едно л...о непоръбено, та това а наздраве

Как няма да сияе, като се е отървала! А другата почва да разбира на какво се е натресла ... Пак ...

И АЗ МИСЛЯ ТАКА.

"двете дами не показват по никакъв начин да имат дрязги помежду си, особено заради мъж". Че Иван мъж ли е? И Двамата с Витомир Саръиванов приличат на безполови.

Точно в десятката!) Аз им викам главанаци))

Абе те двечките ако могат да се изкормят в ефир ще е най-добрата реклама за това тъпо ама много тъпо предаване, но за съжаление малоумните които го гледат няма да имат това щастие. Колко ли пари дават на НоваТВ за да ги държат на екран?

Ами логично...При която ухае на скункс - тя да е посърналата :))))

Пожелавам на Вихра да бъде щастлива,да се радва на живота и да си намери мъж който да я обича винаги.

Желая на Вихра да продължава все така да сиае, а на Ирина да е щастлива, щом и двете се чувстват така добре! Няма нищо по хубаво от това човек да е влюбен или скоро да открие новата тръпка.......

Пожелавам на Ирина да открие нова тръпка ...

по- ! И не ми казвай, че е от бързане, просто си неграмотна

Ама продължавате май с тази евтина рекламна кампаниика на това безумно предаване.Предполагам, че ако падне още рейтинга ще има и заглавия от типа на Андрей направи бебе на Иван.Стига с такива плитки рекламни кампаниики.

Мдамм..Май имаш право!...

И на мен ми се струва, че се борят за рейтинг с к..венски номера.

Вместо Иван ...

Точно така!