Михаела е вторият финалист, напуснал ”X Factor”

Двамата изпълнители събрали най-малко зрителски гласове бяха групата Suga Mamma' и Михаела.

Обратно в новината

Коментари - Михаела е вторият финалист, напуснал ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гонят добрите,защото няма какво да научат от менторите.И защо ли всички участници бяха в ЧЕРВЕНИ дрешки-рокли,поли.сака,ризи и панталони?

тука да не би да има някакви платени писачи на "Гласът на България"??? Х фактор е много по- добро шоу, с много по- добри певци- ясно е. Аз харесвам много Сани. А за Стела- нека да се понапъне малко и да спре да пее фалшиво..че има индивидуалност- има, но това не стига за такова шоу и за голямата сцена. Няма певец, който да пее само ниски.

Ти май си от платените писачи на Х-фактор! Всеки има право на мнение - аз също харесвам повече Гласът на България и много ме е яд за Радо.

Следя и двете музикални предавания и в двете има много талантливи участници.Съжалявам,че се излъчват едновременно.Мисля,че голямото предимство на ГБ е КуКу бенд и огромния опит на екипа.В X faktor допускат много технически гафове,което съсипва работата на участниците,а е и дразнещо за зрителите.Но са добри!

А ПЪК В ГЛАСА НА БЪЛГАРИЯ , ИЗГОНИХА НАЙ-САМОРОДНИЯ ТАЛАНТ - РАДОСЛАВ ! ЖУРИТО МУ СКРОИ НОМЕР ОСТАВИХА ГО ПОСЛЕДЕН И НА практика нямаше време кога да се гласува за него !

Май не гледаш нито едно от двете предавания, защото едното се излъчва в понеделнник, а другото във вторник и сряда...

Самороден талант е, но пее доста фалшиво. Така, че решението на Кирчо беше правилно.

Прочетох всички критики дотук..........Много разбирачи,много нещо.Не ви харесва, ама всички гледате,нали?

Недоумявам как Михаела-талантливо момиче с чар и визия ще отпадне, а Стела е още сред участниците .Вярно е ,че всичко зависи от вота на зрителите ,но девойката от Стара Загора е много зле .Недопустимо е в такъв формат да изчакваш някой да се научи да пее за сметка на други таланти.

по отношение на ,,нешлифованият диамант ,, Стела ,вижте това момиче Zaz което е улична музикантка-ето това е диамант и талант !!!а не нашта плачеща върба,която е и голяма актриса!!!язък за Михаела,защото е талантлива а оставиха перманентно надрусаната Маргарита и фалшивата Стела

Фен съм на много от групите, чиито песни бяха "изпяти". За мен това беше подигравка с публиката, както и с мен самия. Х във Х фактор може да се приема като хикс, задраскано, като никакъв фактор, защото голяма част от "певците" нямат никакъв талант. Само с една лъскава сцена не става. А журито е тотално недакватно, не мога да си представя по-неуместни коментари, които почти винаги са супер положителни. Само аз ли имам уши да чуя, че 90 процента от участниците пеят фалшиво? Толкова гафове както в пеене, така и в озвучаване никога не съм виждал.

Тези не са нормални в това така наречено псевдо шоу. Изгониха можеши хора включително това момиче Михаела и останаха някакви подобия на певци който пеят фалшиво, като Мартин Стела и Дейсън Брат Незнам си какъв си. Пародия пълна

това е лъжа! не съм показвал неприличен жест на никого !!!

Не съм си представяла, че този формат може така да се съсипе, но можело. Бедна ми била фантазията. Отстраниха едно момиче дето може да пее и пуснаха поне 6 участника дето пеят фалшиво. До финала ще се гледат много смехурии. Няма го КУКУ бенда ба маже. Яко ще се смеем.

Искам само да пуснат Стела да си попее с китарата преди да са я обработили или изгонили...

Щом харесваш фалшиво пеене си я слушай на воля.

Най-слабото предаване от този тип правено дасега в БГ. Все едно гледах провинциално караоке, трагедия и тъпизъм.Поле Генова като започне да си дава мнението, което е компетентно, колкото на продавачката на кифли, направо се къдря от смях...УЖАС :)

Както винаги, си намираме извинения. Българска работа. На Селин Дион ако И се случи проблем със звука, ще се оплаква ли? Истинският певец пее и без музика, пее и ако музикантите свирят фалшиво.

Продуцент бил графа. Сега разбирам защо има такъв тъп подбор на песни. Вижте го кво пей той и Мария Илиева, вижте колко хора ги слушат и си направете извода защото шоуто е такава скука.

Няма как да стане това, защото формата е международен и никой , освен създателите имат право на изменения.

Стига! Шоуто е добро! Участниците са талантливи и различни. Стилистите, сценографите и целия екип са добри. Кога сте видяли толкова добро шоу в България, с толкова добри участници, стайлинг и сценография. Добре дамската част от журито е малко дразнещо и по-малко компетентно от Васко Василев и Мага, но можем да им простим заради цялостния, краен продукт. А за "Гласът на България"моля, не си кривете душата, нямат място за сравнение. "Гласът на България"се превърна в доста посредствено предаване. Факт е, обаче че и в двете предавания има голям % талантливи и кадърни участници.

Вчерашната "рок вечер"нямаше нищо общо с рока!!! Единствено изпълнението на Маргарита беше рокаджийско. Жалко, кой им избра тия заспали и смотани парчета, много зле беше, а имаше потенциал да се превърне в грандиозен концерт.

Време е да чуем ПЕЕНЕ на български,а не виене и напъни на английски.

Да нв св цупят,а да се вслушват в съветите,да не залагат на крещенето,а на точното пеене.А стилистите да не ги обличат с шарени дрешки -втора употреба.

На мен пък ми харесва! ...Поне повече от конкурентното шоу "Гласът на България"!

много жалко за това момиче Стела,просто се погавриха с нея и нейният талант.опитват се да заличат нейната индивидуалност и Мичето Илиева е решила да и дава "професионални уроци по пеене".....г-це Илиева не се хабете оставете този диамант в оригиналният му вид,няма нужда точно вие да го шлифовате а и точно това беше предимството на Стела,това че изглеждаше,пееше и стоеше на сцената много различно и уникално само по себе си сценично поведение.жал ми е за това което направиха с нея и като ВИЗИЯ,СТАЙЛИНГ,ПРИЧЕСКА.ГРИМ........НАПРАВО СИ Е ПОДСЪДИМО....ААА Мария Илиева разбира от песни колкото и от танциииии.......тоест зироу,дано да ме разбере,че тя нали много обича да говори на английски.....

Хайде да спрете от екипа да пишете мнения.Пределно ясно е,че тази Стела се пробутва и то много качествено.Спечели ли ,всички ще ви заплюят.Нито глас,нито визия,нито талант.Тия "диамантни" фрази не ни ги натрисайте.Не сме глухи,нито прости!

И на децата вече е ясно, че фалшиво пеещата Стела ще я бутат докрай. Какъв талант? Пее най-зле от всички. Спомнете си когато трябваше да танцуват как изведнъж Поли в тази голяма тълпа забеляза, че Стела не е на сцената и ходи да я доведе.

просто е много ялко за стела,маря илиева и така наречените музикални педагози направо сасипват момичето и неиният талант...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От X-Factor изгледах 3-4 предавания и то се напънах. По-слабо и селянизирано предаване не съм гледал, дано повече никога няма такова само да заема място!!! От журито само Васко Василев става. Другите се отличават с много странно държание, особено Мария Илиева, която само се блещи, хили изкуствено (май си е белосъла зъбките по случая) и се клати в нещо което тя самата може би определя като танц. Абе драйфа ми се като гледам това недоразумение на музикалните предавания! Да го бяхте кръстили Мъпет-шоу, по-щеше да попадне на подходяща аудитория.

да аз гледах само 1 пат х фактор...и не повторих ,защото видях лоши изпалнения,за които юритосе превазнасяше.....мислех че поне васко василев е по-строг,нооо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г-жо, първо се научета да пишете грамотно, после давайте мнение. Благодаря!

Да, аз го гледах само 1 път "х фактор"...и не повторих, защото видях лоши изпълнения, за които журито се превъзнасяше.....Мислех, че поне Васко Василев е по-строг, нооо

Незнам, какво е това шоу. Попаднах само на една песен. Radiohead. Creep. Някакво момиченце я пееше. Нямаше идея какво пее. Нямаше представа, коя е тази група. Нямаше представа коя е тази песен. Нямаше представа за текста на песента. Изпя я като тъжна родопска песен. без чуство. Без нищо. И тогава чудо, ония ми ти журисти (хи хи хи, по долна дума не се сетих), почнаха да я хвалят, все едно е направила нещо повече от НИЩОТО което направи...ужас.Чао

Ебаси сравнението - като тъжна родопска песен! Че това е похвала, Рейдиохед могат само да мечтаят за подобна чест. Поздравления за момичето, ако наистина е изпяла песента като родопска.

По принцип е нелепо да се сравняват по качество и въздействие Рейдиохед и родопските песни - повече от ясно е, че са несъпоставими. Уважение за родопските песни и поздравления за добрия вкус на феновете на Рейдиохед!:)

Най-слабото музикално предаване правено у нас до сега!

Жалко за Васко Василев. Чудесен музикант, и не му е мястото в тази компания на журито. По-добре да оценяват само той и Мага. Уважавах Мария Илиева, ноооо този път е напално ГЛУХА. Или пристрастна, или бог знае какво...

всички от журито ми паднаха в очите...подлизурковци и смотаняци...

По-слабо предаване, с по-слаби участници не е имало в българския ефир! Още по-дразнещо е самото жури, особено женската част!

Анонимен, кажи ми какво значение има излъчването на един изпълнител. Съвсем отделен въпрос е, че двете М-та са доста симпатични на външен вид.

Не е ли твърде рано за участниците в X-Faktor да си мислят,че са велики певци ?А журито е там,за да посочва грешките,да напътства,а не за хвалебствени излияния.

мега тъпня е това предаване , поредната българска простотия. Значи вместо да дават стойностни предавания, само ни занимават с некакви кандидат псевдо звезди. Айде кажети ми какво стана с победителите от Стар Академи, Мюзик айдъл ? едно голямо нищо и с тези ще е същото

Пълни глупости! В Гласът на България певците са много много по- слаби от колкото в Х!! Ама Много по- слаби! От Х и Рафи, и Богомил, и Маги, и Момчешката група, и Сани, и Михаела, и Нора са завършени певци! Джейсън Брад Люис и Ангел и Мойсей правят истинско Шоу! ... Извинявам се..ама в Гласа на БГ децата много по-посредствено пеят и никога не съм видяла Шоу каквото Джейсън Брад Люис направи вчера.

Ама много смотан подбор на песни. Тоя граф има талант от всичко да направи боза като едноименната си песен.

Кое е елитното на гласът на България -циганките и Ивана ли ужас голям елит няма що. Облечени са като чалгаджии ката понеделник. В шоуто на Нова стайлинга е в пъти по-добър и визията на певците също. Кои са па тия певци елитни при Слави че не мога да се сетя, там има само един Игор и едно ,две момичета дето стават другото е пълна скръб. Да не говорим за разни Богданки , Стелянки дето като ги чуя и ми иде да се гръмна. Всички са накичени и в главите са като телевизори. Добре че е отбора на Кирил Маричков да измие срама малко.Пълна порнография.

Ужас е, че само Кирил Маричков и Ивана са подготвени музикално.

Ти си музикален инвалид без никакъв слух, щом говориш така точно за Стелияна.

Мария Илиева е отвратителна, копирачка отвсякъде .Ужас !!!! Наистина не могат да се сравняват с "Гласът на България"..

Появата на г-н Мартин Александров беше тотално провинциална /в преносния смисъл на този израз/ и нямаше как това да не бъде усетено от рафиниран естет като Васко Василев, който даже не счете за нужно да прикрие раздразнението си, и браво за това. Поли Генова беше напълно права, че Мартин направо не разбра ни в коя песен е, ни в кой филм е. Малко повече респект към Антъни Кийдис, даже много повече, нямаше да му навреди на Мартин. А за "мултимедийното" решение с мотора даже ме е срам да коментирам.

За съжалениe бълрския X-factor се превърна в пародия или по-скоро Fake-Factor. Толкова много бляскък и пари не могат да прикрият липсата на стойностна визия в продуцентите и сценаристите. Констатациите са следните: - Преобладаващо посредствени певци, пеещи фалшиво(с изключение на Нора и Сани) - Неприятно излъчване(Маги и Михаела) -Липса на инивидуализъм(с изключение на Стела, Сани и Jeason) А за така наречените вокални педагози нямам думи. Надявам се скоро Стела да напусне предаването, за да не съсипят таланта и. Това, че Гласът на България обра част от вокалния елит не е оправдание, защото много страхотни певци не преодоляха преварителните кръгове на FakeFactor само защото не са ученици на вокалните педагози, които имаха тежката си дума. Срам!Срам!Срам! Просто ще гледаме американские и английския вариант на предаването. Там шуро-баджанащината не е толкова силно залегнала и има какво да се чуе.

Има какво да се чуе, ако слушате Павароти, Фреди Меркюри, Тото, Чикаго, че дори и Васил Петров. Какво ни губите времето с Х-фактори, гласове на Българияа и т.н.

Абсолютно съм съгласна с коментара, освен с едно единствено нещо - въпросната Стела няма капчица талант, пее ужасно фалшиво и е време да си тръгва. Заради такива като нея извън формата останаха много стойностни изпълнители!

И ти си една от тях!?

Стела не е школувана, пее на моменти фалшиво, обаче е човек който бих искал да слушам независимо какво пее, защото гласът и е уникален! Опитайте се да почувствате какво се случва докато пее, наблюдавайте как въздейства върху вас - тогава ще разберете за какво говоря. Интересното е, че много хора са го усетили и са писали за Стела по този въпрос. А има някой певци, за които нито дума не са спомента в нета.

Сигурна съм, че в Музикалната академия има много добри гласове, но е факт, че малка част от тях стават известни. Стела е родена да дава на хората усещане за нещо хубаво. Тя така или иначе вече е звезда и само преодоляването на притеснението я дели от голямата сцена. Примирете се, че Стела я искат хората!Стела е космос и пеенето е сам част т начина, по който тя го показва на хората.

Вокалните педагози щели да съсипят таланта на Стела??? За какъв талант става въпрос? Може би за театъра на който сме свидетели? Сигурно това е вашата финалистка, почти 100% съм убедена, че лансирате "самородния нешлифован" талант на Стела.

Най-слабото музикално предаване правено у нас!

Съгласен! Не става за нищо

fakt

Шоуто ми харесва повече от Гласът на България. Певците са по-добри. Песните са по-нови и модерни, НО в повечето случаи са неподходящи за учасниците. Особено за Мартин - песента която пя на кастингите му лежеше много повече отколкото тези които пя на концертите. Ако гледаме телевизиите в Бг ще кажем че нямаме стилисти или всички там са връзкари. Тези в X-factor поне не състаряват певците толкова колкото тези от Гласът. Ще продължавам да следя предаването - все пак е само втория концерт, пък ако много изпростее ще гледам нещо друго.