Шварценегер, Стейтъм и Норис кацнаха в София

Филмовите звезди Арнолд Шварценегер, Чък Норис и Джейсън Стейтъм пристигнаха в България за снимките на екшъна "Непобедимите 2".

Обратно в новината

Коментари - Шварценегер, Стейтъм и Норис кацнаха в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама сте едни патриоти ... хубава си е столицата, вдигнете го малко тоя паднал гард

Според мен снимат филма просто за "изкуството" и за купона. Всички те си имат предостатъчно пари, за да си ги харчат без да си създават излишни проблеми.

Обаче те не знаят че бат Серго е на всеки километър и ги дебне с калашника.

ТО АКО НЕ СТАНЕМЕ ОТНОВО ЗА СМЯХ ЩЕ Е КОФТИ... ЧИИ ЩЕ ГО ТЪРСИ ПРИ ТЯХ ?! ГАДНА ИСТОРИЯ

Инфото в статията е тотално сгрешено. Новината е, че Чък Норис идва тук само на почивка! Неговата роля ще се играе от ББ. Да не забравяме все пак, че Боко е учил Чък на основните каскади, хватки и удари. Сега ще предава уроци и на начинаещите аматьори Арни, Слай, Бруно и ван Дам :)) А Долф Лундгрен ще е само блед статист в снимките. П.П. Стейтъм идва в София на спа процедури и заради елитните ескорт услуги, както се разбра от изискванията му, официално публикувани преди време.

чак норис може и да е корав,ама в перник може и да си отнесе боя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дошли са да молят ББ да се включи и той, че да се вдигне малко рейтинга на филма.

Айдеее снимайте да гледаме силно екшън барети!

Шварценегер е култова звезда, но вече е на възраст човека.

всички са на възраст силвестър да не е по млад?

само Станка Златева може да бие Чък Норис

хаха, супер коментар,поздравления:P

Е имаме топ новина за утре - Бойко Борисов се среща с Чък Норис :D

Стейтъм, горкия, си прилича на нашенска мутра от Син Сити...Колко ги имаме такива;-))))) Тук няма да е звезда никога;-))))

Първата им работа е да се срещнат с ББ и да обсъдят снимките за бъдещия филм за Бинету 2, и ако остане време ще снимат там някакъв филм в Бояна.

Оххххх, няма как да протекат гладко снимките, ако Бойко не пререже лентата.

Супер новина,само не разбрах защо трябва премиера да се среща с тях....или трябва пак се покаже,и да сбъдне момчешка мечта,да види любими герои от филмите.....ами не само той иска,ама нали е премиер,за него всичко може!

Да наистина готина компания жалкото е че по голямата част от тях са вече залязващи звезди

верно че са старички вече..но времето на Арнолд и Силвестер и Долф беше и ще остане златният век на екшъна..Златен век който започва с Арнолд...Какво ли не бих дал за та седна до тези хора и просто да ги погледам и слушам..Арнолд е една от най-големите звезди на хашето време-станал жива легенда в бодиблдинга и киното..в бизнеса..Поклон :)