Росен Петров представи приятелката си на светско събитие

Росен Петров официално представи пред медиите жената до себе си.

Обратно в новината

Коментари - Росен Петров представи приятелката си на светско събитие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е ли същата онази циганка балерина от балета на Слави - беше, от Пазарджик ...малеее, егати падението

Ще повърна !

РОСЕН ПЕТРОВ ПОНЕ Е УМЕН ЧОВЕК,ОБАЧЕ МАЙ ТРЯБВА МНООГО ДА ВНИМАВА С ДАМАТА

По - черна не можа ли да намери? Очакваме потомство татарчета....

и кое я прави балерина, че не разбрах....?

Българи, радвайте се, че такъв родолюбец и стойностен човек като Росен Петров си има приятелка, с която се обичат. Всяка професия, която е обичана е достойна за уважение. Не можем всички да сме водещи като Росен. Не може всички момичете да са балерини. А някой замисля ли се колко труд трябва за да си балерина или в художествената гимнастика. Бъдете толерантни и се радвайте на щастието на другите. Така е по-вероятно да ви озари и вас! :-)

Егати родолюбеца. А ти си е много наблюдателен и прозорлив - как го разбра какъв е?

тои може да не е хубавец, ама тази 28 годишната прилича на ч0 поне, поне като си избира млада жена наистина да е саответна на годините си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този си го мислех, че има акъл в главата малко повече от останалите. Той пък взел, че се хванал с някакъв манекенско-танцьорски типаж...

винаги съм се чудил как може да съществува толкова противен човек, оп така де ченге

зарина е симпатична и има излачване.росен петров ми се вижда малко комплексар,ама все пак е интелигентен.желая им щастие,а за тези които пишат гадости-какав ви е проблема бе хора,имате си свои живот,даже и да не ви харесват да няма да живеете вие с тях.даже и да не харесвате част от свецкя ни елит като само плюете и вие сте част от тази гадна среда,която ни заобикаля и деиства обезкуражително на всички нормални хора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И това е елита на България??

Я ми кажете, кое му е светското, на това събитие?

Какъв интелектуалци са Слави, Годжи, пък и Росен :))) Интелектуалец означава образован и ерудиран. Балерините са им баш по мярка.

Егати , тоя балет само за служебно ползване, ли е ? За плешиви гологлави рендета... Така е по-лесно. Няма бягане. НАЛИ ЗНАЕТЕ КАК СЕ ДОЯТ ОВЦЕТЕ? На тясно , в кошарата. Къде ше бяга, ррррррчч!!!!

Над 30 лазарника няма приятелка.Подписвай.Комунистите измислиха този термин за да кукат без пари!

Росен изглежда по-добре от танцьорката

Следващата му да се казва Зомана..

И аз се учудвам как и Слави, и Годжи, и Росен си взеха за приятелки балерините, които виждаха всяка вечер да размахват крайници и да показват телата си. Уж интелектуалци, особено Росен, а пък бягат от интелигентни и образовани момичета с професии. Сякаш се страхуват някой а не ги засенчи...По-добре красиво и глупаво, отколкото умно, но не балеринесто...

Чак пък да са си ги взели :) Просто се възползват временно от уменията им да размахват крайници.

кво искате от момичето, бе тя беше националка в ансамбъла по худ.гимнастика а с росен са гаджета от сто години - с прекъсвания, де да са живи и здрави и да се обичат!

ох сега па росен петров мале омръзна ни то небеше валери божинов то небеше незнам си кой, сега па тоя има по важни неща от тези момчета

никой не те кара да четеш новините бе овцо тъпа.... плети си плетката и си трайкаи......

Горката!!!

И какво излиза - "балетът" на Слави е нещо като подбор на кадри (от женски пол) за обкръжението. Служебно уреден.

Ами почти всеки ден се виждат и не виждам нещо нелогично да се пробват поне, пък може и по-сериозно :) Аз например трудно бих имал за гадже балерина, понеже нямам социален контакт с подобна професия, а останалото би било съвпадение.

Фолкаджийките с футболисти, а интелектуаците с балерини. "Вкус!"-казало кученцето и си облизало задничето.

Поправка: "Въпрос на вкус!" казало кучето и си облизало гъза.

Здраве желаем, гусин лефтенант. Разрешете да доложа, че и тя като вас е пъпеш и половина. Разрешете да напусна.

Балерина с цигари.................

А кой е РОСЕН ПЕТРОВ .....?

леле милото!- ами те тоя на снимката- убавеца

Как кой...НИКОЙ... просто ченгетата са на мода в БГ тва е....

Аре, аре ! Гроздето като високо и кисело ! Какво им е лошо на балерините ?! Дори напротив : красиви стройни млади момичета. Дет' се вика аз няма да я обичам в мозъка ... :)

Еми право е!

Е, то има и лекарки по-стройни и от балерини-хем може и да го полекуват малко-ама за тях трябва да се понапъне -пък таз леля му е под носа.

Ай ся аз като не съм млада и стройна балерина , пък явно съм и загубена че съм учила толкова години да взема да се гръмна , че няма кой да ме погледне щото са на мода тъпите и красивите ли.Много умно

верно казваж ,че няма да го..... в мозъка.На балерините,дето се крачат всяка вечер по националния ефир и пред публиката в залата-защото тази е от шоуто на Слави,само който не е искал не е вкарвал.От там требе да ти излезе и детето.Сещай се какво ще е.Ама вкус ,казало котето и си облизало ...дупето.

Росенчо,дедовото,булята на снимките прилича на леля ,а не на гадже.

Щото и Росенчо е първа младост, нали?

и при тези сигурно Росен е по-влюбения, също като при Валери и Николета

много е слънчева,та кой умен мъж търси умна жена?

Явно като я показва пред медиите Росен се надява да спре да му изневерява! Това момиче няма нито срам, нито морал. Дано и Росен те остави.

Яяяяя, какви пикантни подробности. Може да е идеалист. Скромните момичета не са на мода в "хайлайфа"-изкуствено създавания такъв в България.

Не се гаси туй що не гасне :) НЕ !

Как да не се влюбиш !? Хем красавец!? Хем ченге !

Особено красавец

:DDDDD

Уж беше по-интелигентен, пък и той с балерина. Как нито един от тия така наречени "интелектуалци" не се хвана с нормално образовано момиче?! Толкова им е акълът!

Какво им е на балерините, ако са истински балерини?

КОЛКО СА МЪЖЕТЕ КОИТО ПРЕДПОЧИТАТ ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА ОСВОБОДЕНА ОТ ФИЗИЧЕСКО И КОЛКО СА ТЕЗИ КОИТО ПРЕДПОЧИТАТ БАЛЕРИНА КОЯТО НЕ Е АТОМЕН ФИЗИК ?

Ами не става дума чак да е атомен физик, но чак пък толкова...Нали все пак трябва и да разговарят за нещо по-смислено поне отвреме навреме. нещо различно от пазаруване, тоалети, секс. Спред мен тези момичета са открили златаната рецепта да спечелят тези юнаци: комплементи, ласкаене на мъжкото им его, "ах, колко си умен и талантлив".