Коремът на бременната Бионсе се оказа фалшив?

Спекулациите покрай бременността на певицата Бионсе не спират. В телевизионно шоу зрителите останаха потресени от гледката на „спукания" й корем.

Обратно в новината

Коментари - Коремът на бременната Бионсе се оказа фалшив? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама вие какво си мислите, че ако е изкуствен корем, може да се нагъва така, все едно е надуваем. Аз съм виждала реквизитни изкуствени кореми, те са плътни и не се нагъват, дори имат тежест.... И според мен е от роклята.

разбира се че е бременна

С този корем по-скоро прилича на някоя жена скоро родила, а не на бременна. Съпругата ми бе бременна два пъти и нито в 1-вия, 2-рия, 3-тия- за следващите изобщо не коментирам- коремът й не и е бил такъв мек... Колкото и физиологично различни да са жените бременния корем е издут и твърд. Всичко друго е под (?) :)

Ти пък нейния кога го опипа дали е твърд или мек.И щом мъжете от бременности взеха да разбират....

Абе , хора и по-скоро раждалитре жени , жалко че сте били бременни и пишете глупости.На всяка бременна корема е различен - вие все едно не сте виждали.В 8-9 месец всички изглеждаме като балони , но преди това зависи от структура , тегло и 1000 други неща.Какво значение има как сяда , както и е удобно така сяда , айде сега аз не съм си изнасяла ръцете назад и в 9тия месец.Ей , какъв народ!!!

На кого му пука дали е бременна или не, но на всички ни пука, когато ни прави на глупави тази госпожа!!! На 65 години съм и ви казвам, че коремът и е фалшив, като самата нея. Вече се чудят на къде да се изкривят, заради рекламата и парите...

На кого му дреме,дали е бременна или не?Пръдла.

За 3 път съм бременна и никога не ми е бил такъв коремът! 100% ТОВА СА СЛАНИНИ ИЛИ ПОДПЛЪНКИ,НА БРЕМЕННА ЖЕНА НЕМОЖЕ ТАКА ДА Й УВИСНЕ КОРЕМЪТ...ЖАЛКА Е...И СМЕШНА!

За пореден път се убеждавам, че в бг мама са събрани най-глупавите жени в държавата.

Само мъж може да пише такива глупости !!!

И само жена като теб да се вълнува от глупости...

Не мога да повярвам как хората си губят времето с глупости, дали е бременна или не голямата певица. Явно и ние сме много изпростели като американците, да се вълнуваме от простотии ...

Вий пък! Може да е имала повечко газове и да си е помислила, че е бременна.....

Аз мисля,че се представя бременността й за по-напреднала,за да направи секцио 7-8 месец и да си запази фигурата й,без да я съсипят от критики след това...нали все пак това е новата мода на известните

естествено,че не е истински този корем!тове е повече от очевидно!наела си е сурогатна маика,за да не си развали фигурата и за да не и се промени нещо гласа.голяма хитруша е!но хората не се тапи!в краина сметка самата тя се излага страшно много! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е истински тоя корем - това е повече от сигурно! Бременна жена с толкова голям корем (поне петия месец) въобще не се опитва да седне по начина по който тя до прави! Обикновено свикваш през последните месеци на бременността да си изнасящ ръцете назад, за да се подпреш евентуално и корема държиш напред и въобще не се свиваш така! Категорично това не е бременност! Но - нейна си работа...

след наградите на МТВ самата тя си призна че носи фалшив корем

от роклята е , просто е клоширана и се получават гънки.

Аааа,те настоящите майки са мнооооого компетентни по всякакви въпроси.

Всъщност проблема ноже да е следният.. Джей Зи... понеже е много грозен, може да е от сурогатна майка, за да не излезне детето грозно като баща си.. има логика, четох това във един официален форум на Бейонсе... Разбирам я, стархът е съвсем основателен

Дано се пообразоваш още малко, за да разбереш какво е сурогатна майка!!! Да не питаш ще ти кажа - плода си е от 2мата родители, а сур. майка само го износва. Т.е. девойката не иска да си разваля тялото

Що за глупости пишат.Папараци я снимаха по бански,докато беше на почивка в Хъвратска .Жаната си е бременна - има достатъчно снимки из нета .

Хахах. Абе, това журналята съвсем изтрещяха. Вижда се много ясно, че ефектът е от кройката на роклята. Има си чудесно коремче.

Тази не е по-бременна от мъжа си.

От материята и кройката на роклята е. И в началото, докато върви стават такива гънки и ясно се вижда, че е от роклята.

Нито си бил бременен, нито си пипал с пръст бременна жена. Коремът се издува от бебето и околоплодния мехур така, както надут до пръсване плондир изпъва футболна топка! Да се сгъне по този начин е точно толкова "правдоподобно", колкото да си сгънеш на две черепа. Схвана!

Във видиото съвсем ясно си личи , че това е ефект от разкроената на корема и рокля. Аман от глупости.

и според мен е от роклята

има логика в думите ти; в началото се вижда, че роклята не е ластична по нея, а е по-широчка и прави гънки още докато отива към стола, гледана отстрани, което значи, че провисването може да е от плата, когато се навежда

Е най-после смислен коментар. Разбира се, че е от роклята, която не е еластична. Оставете жената да си се радва на бременността, стига сте търсили под вола теле. Ама то на българина все конспирации са му в главата. А на Лита ще кажа -аз също съм бременна в началото на 5-ти месец и корема ми е по-голям от нейния(не съм по-пълна от нея).

Като си бременна, тогава я се замисли как сядаш и ставаш - винаги с изправен гръб и коремът ти сочи нагоре. Никоя бременна не сяда с корема надолу.

Не е роклята, а е мека подплънка от дунапрен с форма на корем. Потърси в Ютуб и ще го видиш в едър план съвършено ясно. Както и да е - ако сега Бионсе реши да опровергава - ще успее само ако покаже сниман голия си корем или още по-добре раждане в ефир:) Ще почакаме и ще видим.

Бебе от сурогатна майка ли чака?

Наистина изглежда като подплънка този корем. Един "бременен" корем не се огъва така. Иначе детето ще заприлича на гном. Може би си е намерила сурогатна майка, която да й роди бебе, за да не си разваля самата тя фигурата. А от доста време по магазините продават едни жилетки, които представляват корем и цици и така човек може да усети несгодите на напредналата бременност ако иска. Американците са луди!

Четох доста известни холивудски анализатори, че е бременна, но в много малък месец - 3-4 маааксимум, а и се иска да се показва с голям корем, затова си слага и допълни подплънки - да и се радват повече хората и да забравят колко смотан последен албум направи, и да се хареса на майките като таргет да и купуват музиката по съчувствие. Което е доста логично.

господ ще я накаже жестоко ако си прави углушки със зачатието

Това на видеото прилича на спахнала се плажна топка не на корем на бременна. Може би има проблем с зачеването и ще си осинови дете което после ще представи за свое?

И аз така предполагам.Както навремето Джей Ло се друсаше по сцената с огромния корем с близнаци-уж де...

Хубава работа , ама ромска ;)

Hahah :))))

а корема е фалшив

То всякакви луди има и ако тя иска да се чувства по-спокойно може да си е сложила някакъв предпазител за корема.

Ами наистина се свива много неестествено. Освен ако не е монтаж.

В интерес на истината доста странно изглежда коремът на Бионсе на снимката. Доста смачкан- като сланини, а не като на бременна жена. Каква ли е истината? И какво печели от лъжи?

Ами печели,че ще си осинови тайничко и ще се води раждала с добра фигура(доколкото трътлестото и дупе позволява)

не изглежда много истински тоя корем. как мислите?

Разбира се,че не е бременна,дори Авджелина не роди децата си,нищо че се водеше бременна.Всичко при тях е реклама!

Истинският корем е твърд като камък и издут до пръсване - щом даже пъпът изскача. Тц, тц, бедната жена, явно си има някаква драма...Освен ако не е нова мода богаташите да поверяват тази "най-черна" работа на слуги, както чистенето.