Христо Сираков си търси съпруга в риалити шоу

Бизнесменът Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, пое ангажимент да падне на колене, за да подари златен годежен пръстен на победителката в най-новото риалити шоу „Милионер търси съпруга”.

Обратно в новината

Коментари - Христо Сираков си търси съпруга в риалити шоу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

To jasno kakav muz e kato tarsi zena .... i kolko sa go ostavili ... maj parite ne sa dostatacni da kupjat ISTINSKA LUBOV !

Бившата му Зара водеща... 'Що не извикат и бившите му жени та заедно да му подбират следващата за леглото ?

И кой ще плаща за цялата тая дивотия?

Докога ще ни занимавате с овехтелото старче,огледай се виж се ставаш ли или не ...........Дано някоя провинциалистка го грабне защото,той с такива общува .Поредната простотия по телевизията бих го нарекъл Шут търси съпруга.

С тая външност на опулена мишка не знам как очаква да го възприемат по друг начин освен като спонсор?!

напълно вярно

Много добре казано, може би разчита на доброто си и щедро сърце човека. А дано да си намери най-после половинката, ама надали. Нещо е сбъркал е подхода тръгнал е да търси с парите напред, а очаква да го харесат за други качества.

Има няколко досадника в тъй наречените VIP среди в България, от които просто няма оттърване!!! И батко ни "Ицо стоте идиотки" е от тях. То не са чупки, то не са преструвки, непрекъснато някъде се навира, с единствената цел да се говори за него и да си поддържа имиджа на уж-плейбой и на уж-милионер. Нито е плейбой, нито истински милионер, в нормални капиталистически условия нямаше да има един лев, респективно нямаше да има кьорава манекенка. Просто случил човека на прост народ и слаба държва, да си избива комплексите. Няма ли кой да му каже: СТИГА!!!

Сираков се надценява, защо реши,че у него има нещо повече от ходещ портфейл?! Поне на външен вид и излъчване далеч не е от най-примамливите.

Хареса ми този коментар!

Какъв плейбой е този, ако му махнеме милионите и лелка няма да му върже. Медиите прекаляват с титлите.

За този няма ли НАП. Дянков я назначи комисия. Що за банкер и откъде има толкова пари, та е милионер?

Е,добре де,как пък от всичките тия 100 манекенки една не му стана жена,та сега трябва да се организира този цирк!

Хааааааай , аз съм съгласна , ама освен на яхтата искам и в Мола в Милано.Иначе не търся парите в мъжа - други неща гледам.

за него. Той е разведен с деца и Сашка също. И двамата са хора на изкуството и са се вписали отдавна в хайлайфа на България. Може би Сашка е младичка за него, но сега има Виагри и други подобни.

Това ще бъде голяма простотия! Кошлуков каза,че ако е грозна -няма да има шанс, а красавиците знаем защо ще се запишат за това шоу! Щом е милионер-естествено,че заради парите!

Абе тоя СМЕШНИК няма ли си огледало,та да се погледне!!!!! Чак пък нямам думи да го опиша толкова е жалък и смешен БЕЗПУТНИК!!!!!!!!!!!

Въпреки че съм омъжена от тридесет и пет години, на уважаемия "набор" му пожелавам жена, която да го отглежда, защото възрастта не прощава и дори и да си милионер ти трябва човек, който да те обича и да е загрижен за теб!

Не си търси жена, а има болни амбиции да е център на вниманието.

НАП и ДАНС също да гледат внимателно!

тези,които не търсят само парите ти няма да дойдат, бе ицко. че то какво друго има у теб?

И аз точно това си мислех - като му махнеш парите, то нищо стойностно не остава.

Клоун и компания:))

ХА ХА ХА - ТОЗИ Е ГОЛЯМ НЕЩАСТНИК - 100 % СЪМ СИГУРЕН ЧЕ Е ФАЛИРАЛ ЗА ДА СТИГНЕ ДО ТУК.

Нещо не ми се връзва тук:" тази, която ме убеди, че не търси само парите ми, заяви плейбоят....а пък предаването се казва "Милионер търси съпруга".Остава и саундтракът към риалитито да е "Милионерче"на Тони Стораро.Смях голям!!!

Сигурно за този млад убавец ще има много желаещи умни и красиви момичета, които не търсят парите :( Предвид автобиографията му едва ли ще търси нещо на средна възраст :(

Сираков е посерко.

Ха-ха-ха! Много добре казано!

Тоя, ако беше нормален, до сега все щеше да е намерил жена и да я задържи до себе си.

Поредната простотия

Мунчо

Той има таква репутация, че едва ли някое свястно момиче, което става са брак и семейство, ще дойде в това реалити...

еее...то ако се окаже,че той няма други качества..освен парите...кво правим тогава?

Смешки!!!!!!!!!

Ами ще "аоутсорсне" това което не може на професионалисти, на които ще плати.