Нови обвинения: Бионсе лъжела и за бедрата си

Обвиниха Бионсе, че е позволила неестествено обработени нейни снимки да бъдат публикувани на корицата на списание.

Обратно в новината

Коментари - Нови обвинения: Бионсе лъжела и за бедрата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе тия които са го пъбликъвали са били големи кретени!!! какво се занимават с краката на бее вместо да гледат гласут и!!! за мен тя е страхотна и не ми пука дали е дебела и ли не! бее ис тхе бест! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

явно и твойта заплатка е от "големите"

Не, ето ТОВА е най-добрият коментар!

Тези пък не я оставиха на мира Бейонсе, Или и е фалшва бременността или краката са и фалшиви.... Само се чудят какви тъпотиии да пишат и да измислят.... Браво на нея, желая и лека и безпроблемна бременност!!1

Ами тя "бременността" й наистина е лека и безпроблемна... просто никаква я няма!

а тя пак неспра да си показва грозните крака. вечно е по гащи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Уффф вече ми писна от тази! Наистина жената си има глас, но да престана да се прави на по-слаба, по-красива и т.н. няма как да стане това! А и ако това е вярно с фалшивата бременност... просто ме отвращава!

Можеха да поувеличат някои други части за сметка на бедрата. :-)

Срамните устнички примерно

"Голяма работа", то всички знаеме, че в едно списание преди да се издаде, снимките се обработват с фотошоп :-))

немога да разбера народа ............. кво значение имат краката на бейонце омг!!!!! по важното не е ли че е изклучителен изпулнител .... аре стига простотия и завист че ме е срам от вас ...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добър ден, сефте... на всички е ясно, че снимките на така наречените звезди се обработват с фотошоп. А тука за нашите чалгарки да не говорим.

От самолет си личи,че са обработени с Фотошоп. Нямат нищо общо с инстината. Трябва да ги побликуват в секцията за анимация:)

Добре де, как е възможно да го казваш пУбликувам,да се чува пУбликувам, а да го напишеш пОбликувам?

Възможно е,нали трябва някой да се позамисли!

Дремят в училищата, не четат книги, мързи ги да мислят и това е резултатът.

И какво от това? На концерта си преди 2-3 г. в Лос Анжелис беше изключително закръглена, но какъв концерт .... Някои певици само могат да се мечтаят за подобна класа!

Винаги има обработка. Докато човечеството търси есетика в стерилна караоста, така ще бъде. Аз чувствам силно отблъскване от т.нар. перфектни форми, дори и наяве. В днешно време дори диамантът с дефект е по-скъп от този без дефект, камо ли жена! Тези оскубани вежди, фон дьо тени, подути устнички, очертани силиконови плънки - цинизъм по отношение на Божията ръка! Подведена псевдоестетика за простолюдието.

хареса ми коментара ти! споделям мнението! вчера пишат за това как можело Агилера да си показва дебелите бедра, днес четем за това че Бионсе не си ги показала! естествено че в случая мислено защитих позицията на Агилера, защото човек наистина трябва да се гордее с това което е, а не да се старае да бъде такъв какъвто другите желаят на бъде .. най-малкото защото "другите" са хора с разностранни интереси и вкусове, никога няма да се понравиш на всеки, да не говорим че дори и един да те хареса днес, утре вече ще си му омръзнал.

Я кажи ми, дядо Попе, как от на Бионсе бедрата зависи мойта заплата?

това е най-добрият коментар, който съм срещала в дир напоследък!!!!!