Поли Генова отлага ученето в Англия

Напористата съдийка от шоуто X Factor Поли Генова сподели пред изданието blife,че за момента плановете й да учи в Англия се отлагат с около година.

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова отлага ученето в Англия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не си и приятелка?

Дали пък майка и не е помогнала? Тя е архитект на софия и много е вероятно да е дала на некойподходящ човек нужното строително разрешение, или узаконение.

Най-готината млада звезда в България :)

и кои нейни песни си пускаш да слушаш всеки ден?

Тая е толкова дразнеща, че няма на къде повече. Да не говорим, че е смешно как някаква, коята има 1-2 песни (предполагам, че има, аз не съм чувал и една), оценява някой друг. Айде, то е ясно, че е плащала, за да е там. Рекламата на Макдоналдс е най-тъпата реклама в последните 10 месеца. Поредната посредствена кифла, опа, звезда...

Чудя се това момиче кой стои зад него. Първо Евровизия, после черешка на тортата, вечерно предаване,Х-фактор, МсДоналдс,детско предаване и незнам още колко. И всичко това само за 1г. а само на 24. Не съм чул досега някой да се изявява с толкова нагажименти, ане блести снекакъвособен талант. Освен да брои на български друга българско изпълнение не съм чул от нея. Явно некой здраво я спонсорира плюс и учението в Англия което не ефтино.

Хахаха вижте снимката с Мария Илиева ....голяма карикатура..

Много си е талантливо момичето...Ега ти злобата, от всичките мнения, само 2-3 са положителни...Поли е малко екстравагантна и различна - странна и грозна прическа с различни цветове...но иначе е сладка и положителна...уважава колегите си и демонстрира добро възпитание...Според мен момичето е голям пич!...

точно така! голям пич е. не може да се разбере мъж ли е жена ли е... аз на такива псевдо интелектуалци и звезди им викам "то" (it на английски).

О Поли е голям сладурковец!Помня я от музикалното в София.Имах няква работа и слизам до кафето да си зема нещо и я гледам нея с още едни пруйинки(това отдавна,преди 6-7г).Там познавах нейни познати и си говоря с тях и я гледам нея и викам"как си сладур"тя се изчерви мн сладко,тогава беше със скоби на зъбите,абе дете-11клас някъде може и по-малка.Мн скромна и прятно момиче.След като се махна от Бон-бон и почна с тея прически,перчене,вече не ми е така симпатична,но и се кефя,че е пробивна :) да е жива и здрава

ами то е и скъпо

Ниски, злобни, удрящи на камък във всичко мъжлета пак заквичаха злобно.Ей, диво племе, няма оправяне.

Поли, млада си, успешна си, хубава си, упорита си! Не обръщай внимание на злобата и завистта, а карай смело напред! Ако ще и "На инат", но не позволявай посредствеността да те смаже!

Гроздрто е кисело ... защтото е високо....! Как нема да отлага учението момето, като таксата от следващия семестър е 9000 паунда .... и аз да съм и аз ще се откажа !

Ох, милата! Също като Орлин Станойчев едно време. Поканиха го да тренира с играещия и побеждаващ повсеместно тенисист Андре Агаси, но нашият каза че ще си помисли. Така де, сигурно е бил много зает горкия с варенето на компотите.

Пак коментари, които крещят от комплексарщина, оффф! Какво ви става, бе, хора?!?!?!?? А, и с дълга коса изглежда на 35. С къса е много по-яка! :)

Като гледам: русо гладно нема, но и май - умно нема... Та макар и русото му да е намазано с перхидрол или блондор:Д

Той и Сергей Станишев отричаше че е гей...

Много насериозно се взема това моме и се мисли за голяма певица.В"На инат"и в рекламата голямото и пеене е:Па-па-па-па",А колкото до ученето -за него трябва и акъл.

Хубавичка е и добре пее. Не ги разбирам тези, които злобеят. Не вярвам да я превъзхождат с нещо. Нека не се притеснява от глупостите, написани по-надолу. Това е доказателство, че доста българи са злобни, завистливи и много, ама много прости. Поли, пожелавам ти много успехи в по-добра среда! Таланта никой не може да ти вземе, но го пази и развивай!

Поли успя да отсвири доста талантливи хора. Уж ги обича, уж е много компетентна. Всеки път се чудя ако тя пее с Мартин или Нора дали ще се чуе въобще, че си отваря устата. Ама като е жури, да й гледаме сеира.

Жал ми е за момето, с къса или дълга коса, все си е грозничка и отблъскваща, каквито и напъни да направи ще си остане все такава посредственост, нека пък си е звезда, ако това я топли, те всичките ни звезди са от този ранг, една в повече не е проблем.

За съжаления доста си е повярвала, това и в нейния случа е го има и е доста взривоопасно, не може да седиш пред някои и да му се смееш че не е изговорил нещо правилно, това е издава ниската и култура и дребнавост, за такива важи старата поговорка "Пази боже сляпо да прогледа "

някой те е излъгал мойто момиче,че си голямата работа - а си толкова далеч от истината,че по-добре иди да си учиш

Май слуховете си ги пуска тя сама.. Дано скоро се усети , че никой не се интересува, по-добре ще е за нея

Не знам защо всички си мислят, че да учиш в Англия е голяма работа. Безспорно, има добри училища, но повечето са на средно ниво. Освен това, вчера излезе статия в Гардиан, че новите студенти са спаднали с 12% тази година, след като си увеличиха 3 пъти таксите. После, никой няма да я върне, след като се е съгласила да плати 27 К паунда (и отгоре) само са учебни такси. И накрая, едно е да влвзвш, друго е да завършиш. Познавам толкова българчета, които се завърнаха безславно... Ама друго си е рекламката :)

Малко си се объркал приятел - таксите действително ще скочат три пъти но от учебната 2012-2013-та година. Тази година са си старите такси (разбирай около 3300 паунда на година) и най-важното за постъпилите тази година годишните такси си остават такива до края на обучението. Именно това пък е причина тази година студентите (в това число българи) да са доста повече от нормалното. Твърдя това като баща на студент в Уелс.

Няма грешка, приятел. Аз съм тук (UK) и слава Богу моите завършват. Големия вече работи, а малкия записа мастърс миналата година. На големия таксите бяха по 1000 паунда на година, направо с умиление си спомням за тези времена (преди 2006). Oxbridge училищата записват до 15 октомври тази година ЗА ДОГОДИНА , т.е. точно което казваш, а на останалите университети срокът е до догодина юли. Информацията е от единната им система за кандидатстване, така че, грешка няма.

за каво й е да учи, пеене му е майката :)

и свиренето....

само се прави на интересна, но не й се получава. а в главата явно са я направили да изглежда като Роналд Макдоналд заради рекламата която също е уникално тъпа :D

Aми за ученето в Англия трябва бая да поброй. То това да не е един Мак Доналдс

Защо ли ти трябва да си толкова подробна?После ще си биеш главата.

Я да си кюти тука като певачка. Що й требе да се ръга между шамарите и да се главоблъска? Хем е руса. Тие не моат български да говорат, ръгнале у Англията... Надявам се, че простонародното ми наречие ще стигне и до тях, ще могат да го разберат и евентуално да се замислят.

поли, ако искаш хората да не говорят че си спала сас симон от блуе, не казваи че си се сабудила в едно лего с него! малко си наивна осте, като дадеш на хората храна за клюка, те сте я разкрасят автоматично *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е наивна ами нарочно го казва. попитали са я как ще коментира клюката , че е лесбийка, тя отговаря на две на три и забива в съвсем друга посока да обяснява за саймън от блу и да се прави на интересна.

оределено е о-хубава с дълга коса. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

малка и сладка си само за батко си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и тая се е взела много насериозно!