Графа си пада по новата тенденция в мъжките панталони

Прилепнали в областта на прасците и много свободни нагоре "потури" нахлуха в гардероба на мъжете, влияещи се от последните модни тенденции.

Обратно в новината

Коментари - Графа си пада по новата тенденция в мъжките панталони | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като прочетеш всички коментари надолу ще разбереш колко е харесван.

Ми "анджък де" - ето кой харесва "графчето" - ляля и хахо :))) Ако не бяха недораслите хлапачки, тоя щеше да скимти до крачолът на тати Хахахаа

Абе никой няма да го плюе, ако не ни се натрапва отвсякъде присъствието му.

Много е неприятен , нито може да пее, а да се облича както си иска, все едно, добре че си има мая от тати...иначе щеше да се бута между чалгарите за изява

Абе какъв певец може да е тоя?!.. Измисли си, че е граф, после някой го излъга че може да пее, после че може да композира. Творенията му до едно си приличат - някакви речитативи без грам рими, музиката с някакви странни извивки, дето само той си ги чува като мелодия. Абсолютна липса на хармония. Лошото е че медиите от малък го пласират по таткова линия и той горкия си вярва, че е певец...

НЕВИДИМ!!!!

Това не е злоба. Не можеш да ми кажеш, че съм злобен, ако нямам същия вкус като твоя. Панталонът е грозен- точка. От какъв зор дъното на панталона трябва да стига до коленете- нито е красиво, нито е удобно, нито е функционално. Ами ако трябва да кара мотор или да яхне кон как ще стане...

правите ли разлиза между сценично облекло и дневно????? само да критикувата знаете!всички сте едни расбирачи и от музика и от мода и политика и за каквото се сетиш.то за туж сте цафнали,та чак варзали!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти видяла ли си, че си полуграмотна като си цъфнала и вързала толкоз? Там е разлиКата! Виж я хубаво.

Ама тоя смешник има ли си графство,като е граф?

Нали си има татко, за кво му е графство...Той и глас няма, ама има издадени албуми. Нелепо

Унизителна гледка! Палячо, а не измислен "граф".

От грозно по-грозно! Как не се научиха поне на мъничко вкус! Ужасно е като видиш късокрако момиче или пък някой "граф" в тези противни гащи! Не стига, че природата не ги е дарила с дълги крака, ами се чудят, как да се загрозят още повече - половината дупе навън, дъното между коленете, краката - 20 см. Абе, нямам думи! (И още нещо - дрехата се казва БРИЧ, а БРИДЖ е игра на карти. Това само за сведение на някои, които преди да пишат нещо, е добре да проверяват в речника.)

не знам графа колко е моден, но точно пак от булгаря да давете савети за стил ... смех - мога да разпозная булгари по улиците в които и град в света да се намирам .... познаите защо...дали е заради смотан лук дето сте толко комплексирани ? сабощението е написано оригинало на латиница за тва изглежда така ...

В стари времена за певец се искашеда имаш глас и да можеш да пееш. Речитативите не вървяха, ама хич! Мънканията също.

ще повърна

Тези панталони ме отвращават и могат да загрозят и най- хубавото мъжко тяло. А Графът няма такова и може да се появи с всичко... което да отвлече вниманието и се нарича модерно. Не харесвам неговия развлечен стил на обличане, а като видя падналите тиранти, както обича да ги носи и панталонът пъхнат в обувките направо ми прилошава и не го гледам.:) Облеклото му убива желанието ми да го слушам.:)

на мен по-скоро пеенето му ми убива желанието да го гледам

:) Eee, може и така да се каже:)

прилепнали в празците и много свободни нагоре "потури" нахлуха... че какви други потури знаете вие, та ги слагате в кавички? може би прилепнали отгоре и много свободни в празците?

Не са потури а бридж. И не турците, а братушките са носили бриджове, та и много други армии. Но да, грозни са!

Не се пише "бриджове" а "бричове". Въпреки това си е грозно. Требе да имаш "фигура" за тия гащи.... :)

Първо пише се бриЧ, второ, бричовете не изглеждат така, трето, само в кавалерията са се носели униформи включващи въпросните бричове...Няма лошо да се опитваш да демонстрираш обща култура, стига да я имаш.

Ами транслитератора така е ресхил , така го е написал... то остава гащите на кавалерията да са изглеждали точно така. Сигурно не е трудно да се сетиш, защо точно кавалерията са ги носили, ако си яздил поне веднъж. А общата култура не е за демонстрация, но някои (Xekc) просто обичат да се заяждат. Масово пишат, че това били турски потури, турските се наричат шалвари, но от къде обща култура.... Шопите имат потури и бели при това.

Направено в турция. Браво на графа!

прави се на модерен, потури, тоя шлифер отгоре без ръкави, но и без мускули, все жуми или гледа в земята, събира приятели да пеят заедно, та дано нещата потръгнат... приятели... то това да не е студентски купон? абе в българия по принцип си я има тази снобарщина и селяния да има нещо модерно и всички се юрват така облечени. например това лято всички жени в сини рокли, една зима се прибрах в бг , отидох в една дискотека и всички бяха в черно и т.н. точно като на село.

това муж ли е или... има такива хубави мужки панталони, дунки и джинси. нека всеки да носи каквото иска, но да не става новина, че от такива новини почва да ми се повруща.

Така е! Не мога да си представя Майкъл Киске или Анди Дерис да сложат такъв тип дрипа... Честит Helloween!

Има също и буква Ъ в азбуката , Метъл.което е по-важно от това с какво си обут.

Написал го е правилно. Пише се-metal, но се чете метъл. Има и българска дума метал. Тя също се пише с А- не с Ъ. Използувана е транслитерация и буква Ъ не е възможно да се напише на латиница. Всичко е важно и всичко е въпрос на личен вкус. Останалото е пенкилер или пайнкилър, както казват Джудас- лапнеш нещо- глътнеш нищо. Розов , захарен памук.

Отвратителни панталони!

Абсолютен гей... немога да я приема таз "мъжка" мода.

Една позната вика, че новата тенденция е в мъжките панталони да има все по-малко и по-малко. А при мене - вика, има една тенденция да си се оправям сама - вика, все повече и повече. И както вървят тенденциите - вика, то пък и хич не е и лошо, да ти кажа - вика, напротив. А бе ти каквито ги приказваш, да не би да искаш нещо да ми кажеш - викам. А, аз и да ти казвам, и да не ти казвам - вика и прави една особена пауза. А, добре че не ми казваш - викам, иначе ... И правя и аз една особена пауза.

Ако вида такъв насреща ми-ще го убия!Женските ме дразнеха,като видех някоя с такива потурляци,та мъж..ще го изкормя!!

..абе хора..може на момчето да му е наедрял задника,та да се омотае в шалварки...

Нали все плаче, че не му вървели продажбите на дискове... "пиратството" му било яло доходите... Да, ама ония, дето ги пиратстват наистина - западните и дори наште чалги трупат милион след милион, пък тоя ГАФ пари да даваш на "пиратче" няма да си оцапа компа с жалките му мп3 -ки!

Ако мъжа ми си сложи такива панталони, няма да искам да го видя никога повече! Това не е мъжко, дано ги използва само за сцена, защото тези потури би ги облякъл само гей или кръгъл идиот.

В Анкара ръкопляскат - за 500г каквото не можаха да направят със сила, сега си го правим доброволно.

Повръща ми се като гледам как навсякъде по улиците се разхождат хора с шалвари...В цялата история на човешкото облекло през вековете няма по-грозна дреха... Какво ви става бе, хора? Не се ли виждате в огледалото? Аз съм млад човек и винаги съм се старал да съм в крак с новите тенденций в модата, но сега предпочитам да съм демоде, отколкото да обуя такава гнусна дреха...хем грозно, хем турско!!!! Осъзнай се, народе! Използвай огледало!!!!

жалко за това че си млад , но не си наясно с ТЕНДЕНЦИЙте в правописа.Що се отнася до модата всеки ходи така , както му харесва.

ами .... след прочетеното .... ми иде да възкликна "Графа, в Анадола!"

за петстин години българина не обу потури а ся само за една година турски серЯли и "графовете" се олабиха по потури... то па и тоя граф да е граф, да е граф...ма колко да е граф?!? :))

А бе този от началото на кариерата си,винаги е бил много съмнителен с ... обноски и държание,пък и как си измисли прозвище ГРАФА!Какво графско може да има в този,и той майче отдавна е завъртял табелката!

Майка му и баща му са "голямата работа" - те са му измислили и прякора и "таланта" и кариерата.

И си личи, да ти кажа.

Тоя за какъв граф се е титолоувал ? О музиката го няма никакъв . Азис почна да пее след него а го отнесе по хитове като бързия влак . Граф си колкото Кирил Рашков е цар

Всякакви са навъдиха! Сега с тия путури и остри чепици едно дете няма да се роди!

Вече не ми е симпатичен. Но пък и не може да се харесваш на всички.

Абе ако не са на баща му кинтите .... щеше да харесва дрехи втора ръка ... и то ако може да си ги открадне , защото ако разчита на пеене - и за хляб няма да има ! Самонареклия се "ГРАФ" се е самозабравил... но да се осевери , че има и детенце вече. Нещастник!

Облича се така, защото много често се оаква и има повечко място да си склалдира акото .

"потури" защо е в кавички

Не го считайте за злоба, но това са : прилеп + човек, който си е повярвал, че може да пее

явно тоя "граф" няма огледало в къщи, за да се огледа и да види колко грозно е това, което е сложил

Този човек защо поне не ги сменя тез потури - на четири медийни изяви се явява все в тях облечен -:((((((((

хахахахха ... мяза на читак, ако го види баба му ... Кат толкоз иска да е демоде, направо да нахлузва на дяда си патурите и да цепи мрака, да слага гайтаните и калпака ... утре сигурно ще метне ямурлук ... Братя, тоз са е сдухал мнооого.

граф и смешни цветове:)) малко ме касае по к'во си пада графо

Малоумие

Винаги съм си мислел, че си пада по женски дрехи :))) Турските братя сигурно ще харесат "песните" му, а не като у нас дето го слушат само "слаби" тийнки Хахах

Грозна работа!!!!Този "Граф" ми прилича на извънземен прилеп!?!

Ама какъв е тоя келеш бе- хем се самонарича "граф", хем навлякъл потури? Ми тоя плаче за един космат черен анадолец!

Плаче ами, не чуЕш ли как скимти :)