Децата на известните вече членуват в свой клуб

Наследниците на Жени Калканджиева – Георги и на Ирен Онтева - Кристиян са едни от първите членове на клуба, чийто отличителен знак е гъсеницата.

Обратно в новината

Коментари - Децата на известните вече членуват в свой клуб | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не мислите, че кака ви жени се интересува от култура или възпитание? важното е джеба да е пълен!

Радост Драганова НИКОГА не е изглеждала по-страшно!!! Направо е готова за Хелоуин!!!

Хора това е раклама на круба. Има родители дето искат да се докоснат до т.н. "Извесни" хора и биха си завели детето там. А те са там за да може от "клуба" да си оправдаят високите цени. Аз лино не бих дала 8лв. на час.

страхотно възчпитание, няма що!

парвенющина.

"струпване на РОДНИ ЗНАМЕНИТОСТИ"боже,боже,боже.

Известни с какво???

Какво ще рече известен??? Като е кацнало врабчето на рамото на някой и той се има за известен... но врабчето и АКА от време на време, тея са нищо повече от комплесрчета

Браво бе...........И децата почнаха да делят . Тези "ВИП" родители имат ли поне малко акъл , за да не направят лигльовци децата си още от малки ?

Снобария и простотия на купчини! Купени титли, деца и любовници на известни престъпници - това ли ни е елита?

Тежко и горко на тези деца...с такива родители...

Горкитне дечица.Жал ми е за тях.Така по лесно ще смъркат ,без да ги наблюдават простосмъртните:)

Ами какво може да се очаква от прости хора

Хубави майки - хубави деца. Останалото е злоба.

Вземи се прегледай!

ЧЕ ТОВА СА ЗНАМЕНИТОСТИ? ЗНАМЕНИТОСТ Е СТЕФАН ЦАНЕВ, СЪЩО И ВАЛЕРИ ПЕТРОВ, ГЕОРГИ ДАНАИЛОВ, НЕДЯЛКО йОРДАНОВ, АНТОН ДОНЧЕВ...КАКВИ ЗНАМЕНИТОСТИ СА ТЕЗИ НАХЪСАНИ И ЛИТЕРАТЧЕТА, ИЗБУТАНИ КАТО МРЪСНА ПЯНА НАГОРЕ В ЖИВОТА? Така ли си учите отрочетата - НА ПРЕДОПРЕДЕЛЕНОСТ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ? К А З В А С Е Ф А Л Ш и Ф О Л К ! Питайте ги, знаят ли кой е Сава Филаретов примерно, и ще видите цирк!

браво!!!много точен коментар! елит са хора, които са саздали и оставили нещо след себе си, които са помогнали за духовното обогатяване на обществото и останалите. тези са плява и марша, които се бутат напред, живеят наготово с крадени пари /с малки изклучения/ и профанизират младите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко мъка има по тоя свят еи!!

Тези сигурно си мислят ,че след време ще станат пеперуди като мене а не прости червейчета за стръв.

Деца на известни майки и леко неизвести бащи...

VIP-кошче

Каква стана тя - започнаха да ги делят на богати и известни още от проходилката, нека да ги видим колко са умни и способни като пораснат, а не докато си бъркат в носа.

Нашето гардже е най-хубаво...

Е, и?Кой го интересува? Децата са с ивестни родители, но те не са нищо по-различно от другите деца!

Това ли са известните от Р.България? Жалко за журналиста, който ги определя, като такива!

Не знаех, че това място е създадено за децата на известните... Странно! Сега по същество. Клубът е прекрасен, с много място за игра и забавление, но защо питам аз масово родителите НЕ слагат калцуни и никой не контролира това?!!! Редно ли е децата ни да ровят в мръсотията на собствените ни обувки? Там където малчуганите тичат по чорапки известните и не дотам известни родители носят гордо токчета, маратонки, ботуши и вкарват чиста София в дробовете на децата си! Прост народ, ей! И никакъв контрол от страна на персонала! Наистина необяснимо!

това е талкова изключетелна селекция на деца,толкова изискани,известни и хай....боже,какво да направя,че и моето дете да може да се присъедини към този изискан кръг...незнам-аз не съм мутреса,а баща му не е мутра....съсипана съм

НИЕ ПРОСТСМЪРТНИТЕ КАКВО ДА ПРАВИМ ТОГАВА ?

Клубът явно е Капела Плей, който отдавна съществува във Варна и там не е само за "известни" отрочета. Просто в Софето откриха топлата вода и се юрнаха нататък.

Боже, защо струпваш всичката пошлост на света в България ?

Ева Кикерезова не е водеща на "Така го правят жените" :DD

ГНУС.