Макиаж от гримьора на Мис Италия

Официалният гримьор на Мис Италия Санти ди Мари представи тенденциите при грима за есен-зима 2011/2012. Негови модели бяха Мисис България Венета Харизанова и Мисис Вселена Елеонора Манчева.

Обратно в новината

Коментари - Макиаж от гримьора на Мис Италия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, пак тази Нора Манчева с вечния бритон. Не знам защо я лансират толкова? Безлична хубавица, вечно с ретро остри обувки и бритон.Смешна е вече.

И двете не ги харесвам - Елеонора Манчева ми е много изкуствена - с изкуствена усмивка, празен поглед, прилича ми на статуя, не на жив човек. Венета Харизанова не съм я виждала на живо, но от всички снимки ми изглежда адски груба, особено в лице - няма никаква нежност и финес в нея.

....нещо не му се е получило на този гримьор!

По би ме впечтлило ако този гримьор беше представил новите тенденции върху лицето на случайно симпатично момиче.Тези двете изкуственячки каквото и да "представят" изглежда вулгарно.Особено Харизанова е като евтина надуваема кукла. А другата като руска матрьошка.

Това е антиреклама на този гримьор. И двете изглеждат много изхабени...

Манчевата е ужасна! С това мъничко личице, изкуствена усмивка, празен поглед...никакво обаяние, нищо. А бретона...на някои хора не им отива, по дяволите! А за Харизанова винаги съм се чудила как е възможно да има такова провиснало лице?!?!

И двете са наистина грозни ! Имат евтино чалга излъчване и грозни лица.

Това момиче Елеонора на всички снимки винаги изглежда по един и същ тъп начин с една и съща тъпа чалга прическа.Не мога да разбера в България толкова ли няма красиви момичета, че все едни и същи лица ни предлагат да гледаме всеки път.А подутата Венета вече пък да не говорим!Всичките изглеждат мега зле!

г-жо Манчева, на Ваше място никога не бих излагала на показ лика си.Вашето лице и излъчване е отблъскващо.

Красотата е вътрешно състояние.Красотата е в естественото.Тава е все едно да се хвалят за красиви коси-а пък да носят перуки.На кого са потребни тези боички.Харизанова ,да си върне тъмната коса--с тази е една от много безлични ,празни русавелки.

Определено не ми харесват на тези снимки.

А г-жа Харизанова гледа като пребозала и май очаква да й се случи нещо.....

По-скоро вече и се е случило нещо...и сега отдъхва! :-)

Елеонора Манчева не мога да я харесам и това е.Не знам какво има в това момиче,но е нещо което ме дразни всеки пък,като й видя погледа на кошутка.Всъщност май само това ми е направило впечатление в нея,като руска кукла,красива и безлична.И бретона!