17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък се чудя каква работа да си измисля, та моя да не ме преследва нон стоп за секс, че изобщо не ми се занимава и ми е писнал вече :p Иначе откровено казано много харесвам един друг мъж, той мен също, обаче и той е женен и не ми се влиза в такива филми.

Сам си готвя, пера

Не мисля, че това са хора, които мразят толкова домакинската работа, по-скоро са такива, които не обичат секса.

Мда, то ако всеки можеше да наеме "професионалист" за домакинска работа.

Задоволяване чрез ръкоделие и секс помощни приспособления не се брои за секс.

Аз пък бих домакинствал на всяка готина мацка стига да е интересна в секса!

1/5 от жените може би.... Дори в световен мащаб не ми се вярва много мъже да вършат домакинската работа, в БГ пък въобще. Освен това ако всеки ден ще домакинстваш - миене, бърсане търкане - какво сексуално влечение към търтея, който само гледа от страни.

Ти си го харесала и си го взела тоя търтей, никой не ти е виновен, включително и той.

Явно са мнооого мързеливи, за да се отказват от каквото и да било и явно са си надвили на масрафа,,,,

и аз предпочитам да лъсна сам пищова за 5 минути - вместо да се занимавам да крънкам някоя, да я ухажвам, да загубя часове и да и плащам вечери , да се къпя и да си играя да я задоволявам 20-30 мин.

То пък много сложно да се изкъпеш... ти само като ще се виждаш с жена ли го правиш? А и всичко, което описваш е част от общуването и е нормално да ти е приятно да го правиш. Сексът е много повече от техническата част по задоволяване на нагона.

ще откажат секса, но ако са над 40-45 годишни - какво са питали бабички и дядовци

По-скоро обратното.

Със сигурност имат предвид само секса с партньор, щото ако изключат и чекийките, много се съмнявам да се откажат. А иначе нормално - то за удоволствие си е чекийката. Сексът е само за престиж. Ми така де, питайте мъжете и ще ви кажат, че като си ударят една злодейка и изобщо не се сещат за жена.

ми дедо, то и при жените е така. Да не говорим, че 90% сте такива "майстори" на секса, че по-добе въобще да не се захващаме да си губим времето с вас... Но по форумите, анонимно сте голеееми секс машини.:)

от 3 ма може би ??