Коментари - 10-годишното предизвикателство, което подлуди света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посдлудило е само простаците във фейсбук. В туитър никой не се занимава с тия простотии.

Това е нова нелепа мода на хора влюбени в себе си. А нашият Митко Бербатов преди 10 години бе плешив като голо кубе...но си направи пластика с присадена коса. Той има право да си променя плешивостта, а и пари да направи това максимално добре. Така че, не го съдете! А и неговото име носеше гордост за България когато бе в МЮ и стана голмайстор на английската лига.

отдавна си намери дома в … социалните мрежи!

Айде разберете се с автора на другата статия в IT-рубриката ви. Той пък алармира, че няма нищо забавно и така се обучава изкуственият интелект на Фейсбук да разпознава състаряването на човешкото лице. Не може на един и същи сайт хем да рекламирате нещо, хем да обяснявате, че е опасно. Това не плурализъм, това е липса на главен редактор, който да следи нещата в цялост.

ако е както казваш (не съм проверил), аз го приемам за обективна позиция- показват две гледни точки. И точно това е хубаво- всеки сам преценява за себе си, но може да прочете различни мнения. Който и да е човек (пък бил той и главният редактор) не е редно да поднася своята позиция, чрез новините...

това са си двете гледни точки, едната е за секция кифленска, другата за секция iT

Това е лесен начин за ФБ да си натренира невронната мрежа. Давате им безплатни данни, а за "гениалните" услуги, които ще пуснат след време, ще си плащате отново.

Що за глупост?

Барбуков с тоя крив клюн, а и криви крака къде се вре в А група по джапанки. Всеки да си знае мястото. Седи си кротко на село и без много много показвания. Ама друго е да си БГ селяндур като Барбуков.

Е пак добре, че не е кат оная тъпа курва майка ти :)

Незнам защо но Барби след 10 години е заприличал на педал.

Може ли хейтърите да ми кажете защо мразите всички по-успели българи.

Пътувах онзи ден за Лондон с Бербо и жена му, скромни и почтенни хора.

...и като се събуди ?

К.ра ми Янко, преди 10 години и сега.

Следващото ще е 100-годишното предизвикателство. Ще има само двама участника - Лили Иванова и Кърк Дъглас.

Чък Норис ? :)

Чъки и аз сме младежи бледолики.

айде поредната простотия след ледените кофи и други подобни.. ясно е, че на снимките на звездите от щатите няма да има никакви разлики - ползват достатъчно добри хирурзи, ботокс и други терапии. Ама нашите къде са тръгнали и те? Особено тоя с тия проскубани веждички..

i za kvo ste pusnali tova pederastko nedurazumenie berbatko....

Социалните мрежи се ползват за/ свалки/ Та всеки застарял гледа да намаже с по младо И пуска снимки от младини

Нали сутринта пуснахте статия, че това "предизвикателство" имало скрита цел и не трябва да му се поддаваме. Сега пък го рекламирате...

Я не се бъркай в ерейските неща! Нали зомбитата трябва да правят това което им се каже? За справка само да напомня: "СЪБИРАНЕ НА КАПАЧКИ". Излизат некви ухилени по елевизора и ти казват, как ще се помогне на тоя или оня. И зомбито веднага скача. Даже без да си задава въпроса: "А защо само капачки ме зомбираха да събирам? Защо не цялата бутилка? Смачкана разбира се, че да не заема много място.Само капачките ли са вредни? А другата пластмаса - не?"

Остаряването не прощава на никого...

Те холивудските звезди, както и всички богати хора, са "неподвластни на възрастта", просто защото се зобят с хормон на растежа, правят си фейс лифтинг и една дузина интервенции, а не защото имат по-специален ген, днк и тн, хахах...

За справка на ФБР ли го правите? Я идете да се гръмнете с тъпотиите си!

замириса на нафталин, гел за коса и футбалерски мензис

Замириса на майка ти :)

Има десетина пичeнцa, които са станали по-хубави за 10 години.

кой беше тоя мазен паляк и с кво е допринесъл за развитието на БГ футбола ,освен да се прави на мъжка кифла в соц. мрежи ?

как кой ..? “звездният” митко резервната скамейка ..!

Щастливите хора нямаме асоциални профили в асоциалните мрежи. Не се вълнуваме от асоциални контакти и асоциални действия. Обаче си имаме фотоапарати и като искаме да се видим от преди 10, 20, 30 или повече години просто отваряме хартиените албуми с хартиените снимки и се виждаме. Но щастливите хора не сме се "подлудили", а сме си нормални и гръмките заглавия на разсмиват.

Съвет - правете си снимки на Хартия . А за бербатов и гришо - не се напъват и са си същите .

Прост народ колкото искаш.