10 реплики, които показват, че този мъж ще ви направи нещастна

Момичета, слушайте внимателно как говорят мъжете, преди да започнете връзка с някой от тях

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжете са боклуци, жените са патки! Виж ние сме едно миризливо ...цвете

МНОГО ТОЧНО И ЯСНО КАЗАНО АЗ ИЗЖИВЯХ СТОВА 5 Г ЗАБЛУДА ЧЕ ЩЕ ИМА ПРОМЯНА КЪМ ПО- ДОБРО, НО РАЗУЧОРОВАНИЕТО БЕШЕ ГОЛЯМО МЪКАТА И ИЗПУСНАТОТО ВРЕМЕ ЗА ЖАЛОСТ БЕШЕ ЗА МЕН И УРОК

А можеше да го използваш това време да си подобриш правописа.

Да, добре е да има някакви предупредителни знаци. Но да не се превръщаме в непрекъснато дебнещи и безкрайно изискващи. Факт е, че хората, които имат прекалено големи очаквания към останалите, сами не са склонни да дават от себе си нищичко. Давам обобщен пример за банален ФБ статус - "Който се интересува, ще ме намери, който му пука за мен, ще ми пише, останалите - майната ви!" Като погледнеш профила - някакво суетно и зло лице на девойка, за която мога да се обзаложа, че няма намерение да направи никога за никого нищо, но пък смята, че всички са й длъжни.

Всички мъже са боклуци и половина

Много феминистко ми звучи, с какво сме ви длъжни?

Ти си поредната заспала патка, която вечно никой не я разбира и все няма късмет с мъжете. Генералните обобщения, без дълбок анализ и неуборими доказателства винаги са повърхностни и плод на всичкознаещи неудачници. Мъжете са точно такива каквито трябва да са, а това, че ти приписваш собствените си неуспехи като мразиш другия пол говори за комплексарщина, неразбиране и липса на интелект. Омразата винаги води до още по-голямо затъване.

Кой бил тук...Не ми говори за омраза. Виж си коментара. И още нещо. Както казах: Всички ще ни съди този горе.

Проблемът с мъжете е, че ако не си го вземеш съвсем млад, когато и ти си съвсем млада, после са все по-обременени с житейски неволи и всякакви спънки за нормална връзка. Ако са самотници на средна възраст, те си нямат и хабер за сериозна връзка, женитба. А ако са женени и се занимават с теб, правилно - са боклуци. Т.е. представителната ти извадка е една и съща, няма как в свинарник да намериш бисери.

Половината статия е пълен боклук. Защо ги извъртате така нещата?! Например за златотърсачките и материалистките.... Много ясно че почти никой мъж не иска такава жена, Но защо сте написали че след като тя се скъсва от работа след около 5 години, можела да седи на най-скъсания фотьойл вкъщи?! Нали се скъсва от работа, значи ще може да си купи нов! Защо сте писали че тя щяла да кърпите старите си дънки, защото според мъжа й ще бъдело недопустимо да си купи нещо ново? Защо си мислите че мъжа ще забранява на жената с нейните си заплати да си купи нови дънки?! Това е пълен абсурд! Какво общо има това че мъжа не иска златотърсачка за жена с това че ако тя не е такава и си работи, ще си купи нови дънки. Защо да не си купи? Никой няма да й забрани. Защо измислихте че той ще й забрани тя с нейните си пари да си купи нови дрехи?! Или нов фотьойл?! Как гадно и нечестно извъртате нещата.... личи си че статията е писана от жена! Но само да ви кажа че с такива изкривявания и извъртания на нещата сами настройвате двата пола един срещу друг....и им придавате стимул да са по агресивни, злобни и негативно настроени един към друг.

Друга подточка, За децата, когато мъжът мисли за деца не си представя тия неща.... аз като мъж го потвърждавам. Така че ако каже че иска три деца, няма нищо лошо в това. Друга подточка за това ако той каже на нея че ще е по добре изглеждаща еди как си, също не е лошо или не е призив че не я харесва достатъчно. Просто тя е облякла например дънки, или дълга пола а той й казва че ще е по хубава и секси с къса кожена впита пола. И последно в началото пак грешно е посъветвано че мъжа трябва да бъдел успял, освен да я харесвал и ухажвал. Пак се отива към материализъм и златотърсачество. Само ще ви кажа, че за успял може да се счита и един козар или овчар. Човека е доволен и щастлив от работата си. Следователно се счита за успял, нищо че получава минимална работна заплата. Също така че спомена и че в чужбина в други държави от Европа жените не гледат дали мъжа е успял, това не стои въобще в топ 3 на критериите им, както тук е описано. Там гледат характер, лични качества, честност, искреност, доверие, откровеност и такива неща. Материализма, парите, успеваемостта на мъжете е било сложено на предпоследно място от 20 критерия. А тук сте го описали в топ 3. И забравих и за подточката колко е нечестно всичко, например оплакването от шефа, ами в провинцията в България 77% от работещите работят на почти минимална работна заплата. от 450 до 750 нето. И това е масово явление. И вярно с оплакване не се получава нищо, но ако човек реши да иска повече, ще трябва или да ходи в София или да става емигрант в чужбина. Просто такава е ситуацията в бедна България. В моя областен град познавам не малко образовани мъже, интелигентни, честни и изкрени, някое с едно висше образование, други с по две или три, и нямат приятели, нямат приятелски връзки и са безработни и то от доста време. Нямат приятелки, защото жените като чуят че човек е безработен и Ален Делон да си, и да си най добрия, честния и искрен човек, бягат... Това в другите държави пак казвам не е така... Затова те си увеличават населението а ние в България от злоба и омраза и меркантилност се топим. пп. не си търся жена с тия два коментара, просто изказвам мнение. Без отговори моля. Приятен ден.

Мухобойко

И за двамата писали по-горе: стиснатия мъж като не дава пари за вкъщи, ще трябва жената да ги дава. Така на нея и да работи няма да и остават пари да си купи нови дрешки. Не е вярно, че в Европа не гледали материалното състояние на мъжа. Ако четеш обяви за запознанство в германските вестници и сайтове ще видиш, че поставят куп материални изисквания. Демек, ако няма доход еди колко си, ако няма кола или жилище хич да не се хаби да и се обажда...

Аз също не виждам какъв е проблема тя да си купи нов фотьойл с нейните си пари след като си работи и си изкарва. Всеки с неговите си доходи да си живее. +1

Като мъжа и не дава пари за домакинството, не плаща парно, ток и т.н. ще се налага тя да ги плаща. И няма да има пари за нови дънки. Аз имах един такъв вкъщи. не за дънки, за нови ботуши не ми оставаха (той и нищо не ми подаряваше, най-много едно цвете от евтините за рождения ден и за 8 март). Ходех с едни течащи ботуши и краката ми все бяха мокри. Човекът беше си наумил да си оправя селската къща със заплатата си, а аз да издържам семейството с моята. И изобщо и не попита дали съм съгласна. Е, този боклук като се пенсионира го натирих да си живее на къщата на село. И сега парите ми стигат. Чух, че намерил там някаква баба за любовница, но не ми пука. Важното е да си седи там. Пенсията му не е малка, да се оправя.

Да. Доказателство за простотия и невежество. Самото ти използване на думата златотърсачка показва колко грозно мислиш. Аз лично избрах мъжа си, когато беше най-беден, но майка му се месеше отвратително в живота ни. Коментираше, обиждаше, говореше неверни неща. Сега й пожелавам успех. Не искам нищо от нея. Тя има два пътя сега: Или ще вижда сина си без аз да присъствам, или ще се разведа, но няма да й търпя изпълненията,

ти не си ли в състояние да купиш нещо?

Статия пълна с клишета и общи приказки. Да характеризираш някого от изречение или дума, извадени от контекста, е повърхностно и незряло. Но като се има предвид общото ниво на интелигентност в БГ в днешно време, доста кифли и бръмчалки ще вземат насериозно това писание.

Едва ли е на първата среща, но по принцип е вярно.

Майка мрънка /дава съвети/ на синчето: И маме, гледай да е добра, умна, работлива.... Синчето: ами гледам бе маме, ама и те гледат.

баща мрънка на дъщеря си...

Абе, жената може ли да те направи нещастен?

нищо :)

Ни думай.

Всеки може да Ви направи нещастен. Като се започне от родителите, през съучениците, та до жената, децата, колегите в работата, работодателя, личния лекар и т.н. Всички, които могат да Ви направят щастлив, могат да Ви направят и нещастен. Идеята тук е, че жената я избираш :)

Аз пък останах с впечатление, че "идеята е", че жената НИ избира измежду мъже, които гледат да я направят нещастна.

Това е статията с инструкции за нас ;) Утре или след няколко дни ще излезе и за вас :) Че то, без инструкции, как да живеем :) Ще вземем да се справяме добре и да сме щастливи, без тях ;)

Абе, "за нас" излизат 10:1. Че жените сте по-податливи на промивки от "медиите". Пък без инструкции може и да сте щастливи, ама ще сте "зависими" и няма да сте горди, силни, еманципирани, целеустремени... Кариерното развитие ще изостане...

За съжаление, мисля, че и двата пола се поддаваме на промивките. Цялата тази кампания е замислена като "Разделяй и владей". Признавам, че много жени не го разбират, но откривам и, че много мъже си мислят, че това е наша идея, от която печелим. Всъщност, като изключим дъщерите и жените на богаташите и политиците, холивудските звезди и някои други изключения, повечето жени нямаме никаква полза от еманципацията и кариерното развитие. Не си мислите, че бихме могли да постигнем това, което се случва в момента, нали? Това е замисъл на много високо ниво. Породен от това, че много мъже, които притежават твърде много власт и пари, нямат синове, които да ги наследят. А за нас - обикновените хора, ефектът е, че се създават по-малко семейства, раждат се по-малко деца. Войната между половете е най-голямата възможна - обхваща цялото земно население и може да доведе до затриване на човешкия род. Дано се намерят достатъчно много разумни хора сред нас и не позволим това да се случи!

След 200г. промивки, почва да им идва акъла на някои.

200 г. са много, максимум от 80 г. стават наистина нещата, даже от последните 30 г. са по-съществените. Ако имате предвид мен, няма как да съм на 200 г., нали :) Бъдете честен, че и на Вас не Ви е напълно дошъл, защото очевидно и Вие вярвате, че ние имаме вина за нещо, което ви причиняват други мъже :)

Пълни глупости !

Все пак, не става ли въпрос за втората++ среща, защото на първата играят съвсем други химии?

"Жените са материалистки и златотърсачки" - ??? Не просто много представители на женския пол намират заблудени мъже на които пробутват номера че живеем в цивилизован свят и те трябва да са самостоятелни, независими, с равна права, а в същото време , мъжете трябва да им осигуряват цялата финансова, физическа и емоционална помощ за всяко тяхно начинание, при това без да го оспорват. От тази злоупотреба с права и отговорности, всеки "опарен" от подобни "жени", е много внимателен когато жена започне да си проси пари от него, но в същото време се държи "на ниво", защото е много "важна и значима"....

Сигурно сте прав, но жената, която Ви среща за първи път няма как да знае какви сте срещали преди и не може да носи отговорност за тяхното поведение. Вие си бъдете внимателен, но не вменявайте вина, преди да се е доказала :) Защото и на Вас няма да Ви е приятно да отговаряте за чужди недостатъци.

Съгласен съм с вашия коментар. Надеждата че точно тази жена е различна, винаги трябва да си я имаме, поне докато не се убедим в обратното. За съжаление шанса да срещнеш такава жена едва ли надвишава 5%.

Трудно е да срещнеш своята половинка. Някои имат късмета да са съученици или състуденти, а други нямаме този късмет. Но не губете надежда! Търсете я! Тя Ви чака някъде самотна и отчаяна, че само 5 % от мъжете са, като Вас.

Само с "търсене" не става - трябва и да ти е "писано". Съдби, различни. Има някои се раждат със златна лъжичка в устата, други - без ръце и крака.

Безспорно, Данчо, всичко е съдба. Но никой не знае какво му е писано, затова не бива да предполага, че е лошо. Може пък да е добро. Бог се грижи за всички ни, но "Бог дава, но в кошара не вкарва". Та и търсене трябва.

От преследване на щастие сте все нещастни...

Статията е писана от жена, която въобще не познава мъжете. Отдавна мъжете не използват такива похвати. За времето на дядо ми може да са били актуални, но пак не го вярвам. Жените са по- умни от мъжете и дори няма да те допуснат до първа среща ако тръгнеш с такива тъпи фрази да я омагьосваш.

За по-"умни"... не съм сигурен, виж по-хитри...

За да напише такъв учебник човек, независимо дали жена или мъж, трябва да има голям опит. А да имаш голям опит с първи срещи, на които съвсем правилно си разгадал другия, означава да си прекарал много време сам. Аз не бих ползвала такъв житейски опит. Мисля, че е по-ценен опитът на тези, които са щастливи заедно много години. Аз не харесах съпруга си от първата среща, но сме заедно над 20 години. По желание :) Много често хората се престарават, когато искат да направят добро впечатление. Може би вслушването в разни съвети може да постигне обратен ефект и е малко вредно. Давайте шанс на хората, които искате да опознаете. Не всички сме така съвършени, че да сме идеални във всичко. Някои имаме недостатъци :)

ето заради системното промиване на мозъци чрез такива и подобни статии ... чрез престъпни списания като плейбой и космополитън ... огромна част от съвременното поколение представляват сбърканяци ... очакващи принцове принцеси ... и като цяло популацията в "цивилизованият свят" рязко спада ... явно това е целта на подобни статии

Девойки, има един сигурен начин да не успеете да си намерите добър мъж, и той е ако имате глупоста да следвате дословно подобни съвети. Ухажването и флиртът са сложна социална игра. Тя, посредством множество преки и косвени знаци показва кой на какви позиции е, доколко е склонен да допусне някой друг в личното си пространство и прочие. Истинският характер на човека се разкрива в процеса на общуване. Това, което можете да имате предвид е: 1. няма идеални хора; 2.има вероятност с времето хората да се порменят; 3.освен, че вие наблюдавате и вас ви наблюдават; 4.мислете какво давате, срещу това, което искате да получите; 5.винаги можете да сгрешите; 6. винаги се дръжте с достойноство, ако искате да съхраните самоуважението си; 7.преценете лично какво можете да търпите и какво не. 8.наслаждавайте се и не се обезкуражавайте, ако работата се скапе и трябва да пробвате отново. 9. Има добри жени и лоши жени, добри мъже и лоши мъже; 10. важно е на вас да ви е добре, не какво казва някой; 11. може и да не следвате горните съвети. Ей на, написах алтернативна статия. Валидна и за двата пола, при това.

Защо ли ми се струва, че специалистката дето го е писала това е един маниерен дзвер, който все се пита за кво ми е тоя боклук - мъжлето ми.

Момичета, всичко зависи от контекста на казаното. Ако слушате дословно какво е написано тук, ще си останете сами с котките! Единственото правилно е - гледайте езика на тялото. Той издава 70% от това, що за човек е насреща ви. А и в статията има нещо вярно - то е за поведение при препятствия. Един човек се разбира какъв е не на маса, ами когато е сте в затруднение. То и аз искам три деца, ама ...

Ина Първанова ги е разгадала всички мъже :) Това което обаче е тъжното е че ще има патета които ще четат и прилагат дословно такива психологически експерименти.

Жени, пускайте анално и той ще сбъдне всичките ви желания.

А ако едно от всичките ми желания е да не пускам анално :)

Значи не си подхождате. Разделяйте се дорде няма какво да делите.

а ти си скрит гей..хааа

Като във вица " ...ина синона..." Инче, няма да те бъде....ще си останеш нещастна УФСЪ!!!