Коментари - 10 визии в лилаво, с които ще изглеждате страхотно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да верно са грозни и еФтини

Лилав цвят няма ! Нарича се виолетов. Но нали сме нео - либерали и всичко може.

красивите жени се съчетават с какво ли не ама я съчетайте някой прогнил балон динозавър където мрази какво ли не освен хладилника и си облече нещо тип на свинче звънче

Стига с тези евтини парцали. Стилът не се купува и ако не знаете как да се обличате заложете на черно и семпло без кичозни надписи и искрящи цветове!

И никога при никакви обстоятелства не съчетавайте лилаво с червено, зелено или оранжево. То е самостоятелен цвят и достатъчно деликатен, за да го смесвате с ярък цвят. Предложенията ви са като съшити пердета, благодаря за вниманието.

Много зависи каква визия търсиш , в какви среди движиш, и къде ще го носиш съчетанието тоест като цяло какъв ти е стилът, колко си консервативен и колко си отворен към експерименти. Едно от най-честите и любими съчетания във висшата мода на лилаво е точно със зелено при това дори в най-ярките им и контрастни нюанси. Тоест като цяло в модната индустрия няма правило като "никога не съчетавай" , щото идеите се изчепрват а комбинациите не са безкрайни, за разлика от човешкото въображение. Същото се отнася и до лилаво и оранжево.Червено и лилаво на мен лично ми идва в повече също, но това си е мое индивидуално възприятие , просто сензорно не ми понася, но също е често срещана цветова комбинация.

Висшата мода е едно експериментаторско поприще и е по-скоро визуален перформънс. Дрехите, представяни на тези дефилета са своеобразни произведения на изкуството и поради тази причина не са ничий стил, а просто идейна концепция с послание. От друга страна на световните седмици на модата модните къщи представят колекции на трендове, които предвиждат да наложат за съответните сезони, там също нещата са премерени и в голямата си степен дизайнерите спазват някои "ненарушими" правила относно непреходния стил. Лилаво с червено е била любимата комбинация на лейди даяна. Що се отнася до лилаво със зелено и оранжево, това наред с черното и червеното са цветовете за хелоин. В супермаркетите в щатите, канада и великобритания неизменно ще се натъкнете на тях в комбинация още в началото на октомври. Така, че тези цветови комбинации навяват определени асоциации и се считат за безвкусни извън контекста на определени "партита".

Дамския спортен екип спокойно може да мине и за пижама. Забелязал съм, че това е тренда, особено при жените - пижамоизглеждащи анцузи.

много евтинджисийски парцали, като за списващите дир-а неграмотници от село!

Лилавото е цвета на старите ... ако искате да изглеждате като пенсионерка, носете лилаво.

Поредна доза дрешки за провинциални чалгарки вършеещи по барове и дискотеки. Бахти падението и кича!