17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“В първите месеци, след като родих сина си, не спирах да питам приятелите си дали мога да запиша бебето си на уроци по кикбокс, защото ритниците му се отдаваха. Вторият ми въпрос бе дали е задължително да ги посещава в будно състояние... Шегувах се, разбира се.”

Ми то никой не е казал, че адът е скучен.

Да имаш деца в България е сериозно предизвикателство и изпитание за съжаление

за циганите - не е. Само за българите е...

Родителството не е за всеки! 90% от "изгубеното поколение" са неспособни да бъдат такива... На тях им дай да са гейчовци, пачички, лекенца, фемина-лесбоси, и да си цъкат на телефончетата по цял ден, неспособни да се грижат дори за себе си, камо ли за друго човешко съшество... Когато родителите им измрат, ще нсатъпи масов упадък и колбс...

Той колаБса вече е настъпил...

Смех, смех...дано не я повторите тая статия и тея статуси, че толко смех беше ... Истината е, че децата са готини, но в много голяма част от времето са си и много досадни, инатливи, ревящи и каквото се сетите. Да не казвам и колко родители има, които никога не е трябвало да имат деца, но правят такива.

че умници като тебе никога няма да станат родители! Така ще престанете да замърсявате генофонда на човечеството с мръсните си и дефектни гени!

Той хубаво намеква човекът, точно за такива като тебе, които с непровокирана агресия се нахвърлят като бесни псета срещу нормални хора, казващи верни неща... Не неговите, а твоите гени са мръсни, и точно такива като тебе е грешка да (им се позволява да) правят деца

Децата са сладури по подразбиране, но тези насилено духовити (и често и скалъпени) постинги от нарцистични родители не са ми по вкуса.