13 г. по-късно приказката свърши: Том Брейди и Жизел Бюдхен наеха бракоразводни адвокати

Според публикации в таблоиди американският куотърбек и манекенката живеят разделени заради несъгласието на Бюндхен съпругът ѝ да продължи спортната си кариера

Обратно в новината

Коментари - 13 г. по-късно приказката свърши: Том Брейди и Жизел Бюдхен наеха бракоразводни адвокати | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма любов, да им завиди човек!

Тази бразилска циганка искаше да го отказва още преди 10 години, него, който пише историята в този спорт и е идол на милиони американци. Добре не я послуша, а сега е време да и бие шута и да не зависи от никой друг.

дали не се бъркам, че предишната му връзка беше с българката - плейбой- звезда? Но тя май имаше момиче?!?

Бъркаш се, предишната му връзка беше с американска актриса, от която има дете, което се роди вече по времето, когато беше с Жизелката

Американски футбол на 45!? Този явно страда от комплекси че жена му е по-богата от него и не иска да се пенсионира. Или футболът съвсем му е размътил мозъка. Не може ли да се уреди някъде като треньор или там заплатите са малки?

Да не мислиш, че треньорската професия е по здравословна? Тази грозотия иска да го закове в къщи, да подстригва райграса. Браво на Том. Такива млади бонбони има, че ще си купува всяка седмица различна. А той е красавец

Прекалено си тъп за да разбереш желанието на великите спортисти да играят играта в която са най-добри...

някои вярват на заглавията на рекламно/клюкарските статии, не мога да повярвам!

Всяка умна жена знае, че трябва да остави мъжа си да следва стремежите на сърцето си. Ако един мъж се чувства блокиран от жена си, това неминуемо означава пренасочване на потенциала в скришни забавления, които най-често са пороци. Това, че е Жизел някаква си, не я прави изключение от правилото. Но те си знаят.

Най-накрая да прочета един смислен коментар тук. Ех, ако имаше повече жени като теб.... Благодаря за днешната доза оптимизъм и хубав ден и на теб!

Тя не му блокира стремежите, а ги пренасочва:))

То и ти клецаш една, но в главата си представяш, че е друга. Пренасочен ли си в такъв случай?

Писах го като като реплика, но хайде и отделно да го има - мацката не е длъжна да е роб на работата му. Още повече, че имат и деца, а тези деца определено имат нужда и от баща. А на неговата възраст с професионалния спорт не знам как си се представя - в спортове с много по-малки изисквания към физическата кондиция не на 45, а 30-35 си вече дърт и строшен.

Ne знам дали си щерка на сатаната, но щерка на глупаци си сто на сто. Защото и ти си глупава. А гените са големо нещо.

Жизел Бюндхен са я открили за модел, когато полуоблечена изхвърляла боклука в някакво мизерно предградие в Бразилия. Та това сигурно все пак има някакво отражение върху нея като изградена личност и човек със знания, познания , обноски . Някои неща са им в кръвта. Не знам дали е хубава, за вкусовете не спорят, освен това като ги гледаме на дефилетата - не са първи хубавици. Но факт , че конюнктурата я е направила безмерно и несправедливо богата. Акъл обаче едва ли и е наляла.

Жизелке, 1000 долара на ден и един тек и цял живот ще съм до теб :)

Един тек на ден - нема ли да те боли дупето, давай му почивка...

Рано или късно акулите (адвокатите) се намесват. Особено в САЩ, където брако-разводът си е цял бизнес. Като всичко останало там!

Брейди е на 45. Едва ли му остават повече от 5 години в професионалния спорт. Били са заедно много повече години! Не може ли тъпата трътка да поизчака още малко?!

Брейди се беше отказал за кратко тая пролет и няма да се учудя ако е давал обещания, че е завинаги. Иначе това му е последен сезон по негови думи, след като се отметна от отказването. При всички положения цялата работа би могла да се уреди мирно и тихо, ако не е имало търкания отпреди това.

Точно защото не е тъпа трътка не е съгласна да е роб на работата му. Същият казус съм го решавала преди години с да го наречем голямата ми ИТ любов - имаше и други причини, поради които се разделихме, като например че прекалено много прилича на баща ми, включително и в лошия смисъл. Да си хване някоя тъпа трътка, тя ще стои и със сълзи на очи ще го чака да й обърне малко внимание.

Какви 5 години ти добре ли си?!

Една моя позната счетоводителка се разведе на 76 години с мъжа си - о.з.майор който беше на 83 ,и се омъжи за о.з.полковник на 86 .

Твоята позната е била счетоводител в армията :)))))) благодарения на майора. Турските сериали бледнеят пред сценариите в тази "вселена"

Жените в армията са като служебните коли...

Е, сегашните приказки не са като преди! Едно време, какви приказки имаше!

Костя Копейкин е в болница, има спукан пизреватив изодзадзе, Митрофанова плаче пред отделението.

Колкото и да е красива, винаги има един, на когото е омръзнала...

Когато се жениш, това трябва да ти е ясно предварително. Вече създадено семейство с деца не се разтуря, защото сте си "омръзнали". Това се случва при всички.

Там е работата, че тия неща повечето хора ги схващат едва по-късно, а някой цял живот не успяват и си мислят, че няма начин следващият им брак да не е като във филм от "Холмарк";)

Дано скоро и у нас стане възможно,за да може Митрофанова и Копейкин да се вземат

Що?, бе, супер? А ти коя ще си вземеш? Мисис Крим подхожда за случая, таман ще си пеете украинския филм, пък и ще ти съответства визуално и психически

$искам съпругът ми да е повече време наблизо$ И затова реши да се разведе с него, та хептем да не е наблизо ....

Не е нормално една грозновата кобила да има 400 милиона долара за това, че си друса задника, облечена с някакви неописуеми парцалки, ама хич. Пък без грим си е направо грозна. И защо хората си правят идоли от такива същества?

Грозновата кобила е всъшност скопено жребче ;) По САЩските ширини е нормално трависи да стават гига известни за стотици милиони в сметките. Браковете им също са със срок за публиката. Твърде невероятни бяха писаниците за нея как родила в къщи докато правела тай бо и веднага след раждането забъркала палачинки. Нещо като Катрин с многото кралски деца и без ни един оток преди и след раждане ;)

Цената на успеха. Най-често - семейството.

Да оставишп тази жена заради спорта след като си на 45г.....

Да напишеш такъв коментар - значи нищо не разбираш от жени

какво ли 13 години да си Женен, пардон Омъжен, за Очеваден ТрансЖендр?!

Това жените не са като хората! И какво ще прави в къщи? Ще полива доматите? Не стига че я взел такава грозна, ами и претенции ще има!

Колко е известен!

от Адам свърши. Да видим сега коя и къде ще е следващата премиера на друг подобен водевил.....