15 000 пяха с "Iron Maiden" в Белград

Два часа шоу и два биса поднесоха Брус Дикинсън и компания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Билетите си ги купихме още в деня на пускането, и то 15 души за фронт ъф стейдж. Това са най най големите за мен. Всеки метъл от 5 годишен до 85 слуша нещо плюс Мейдън. Не познавам метълист който да НЕ ги харесва. Сина ми е на година и половина и вечер куфееме на Мейдън разни лайфове,скача измаря се ,млекцето и заспива хахаха вече ни правиха забележка за силна музика ахха

Спрете да правите концерти в тая гадна зала. И то посред лято!!! Не се ли нагушиха вече съответните мутри? Или то това, край няма?

Ей го къде е 13 юли, не остана.

на Мейдън у Сръбия не беше ли по времето на турнето лайф афтер дет през 85-86а

Бомби Ебън Айрън мейдън Сърбия - реалити

Каква 2005, къв Бейли....Първият беше 1995 с Бейли, от 2000г. Дикинсън се върна в групата....просто неам думи, специалисти....

Изтребител Spitfajer няма...

Защо не? Сърбите са хитри. Няма ЕС. Няма простотии. Газът им е осигурен. Цените поносими, по-добри от България. Заплатите по-високи. Веселят се хората!

Е що не си заминал за Съхрбия бе отрепко?

..ти си КРЪГЪЛ Глупак !!!!!!!!!!

цяла западна България уикенда ходи на пазар в Сърбия просто закото всичко е по качествено.

Сърбите предпочитат Айрън Мейдън вместо да слушат Лепса.

Хем ги таковаха, хем им взеха Косово, хем половината им население е на Запад да мие кенефи. Много хитри са! Аз като бях у Запда - сръбкини ми чистеха..

Чакаме ги и в София!!!!!!

Е колко пъти ? Първия концерт 2008 беше пълна трагедия.

Първия концерт на Мейдън в България беше през 2005 с Блейз Бейли, е, не беше супер, ама си е Мейдън (за който може да го осмисли).

Първия беше 1995-та в зала Хр. Ботев и даваха съкратен запис по БНТ

95та беше пъряит и полицаите (тогава довчершни милиционери) биха фенове около залата. Сигурно още са знаели как тези с дългите коси са врагове на народа :)