Коментари - 16 манекенки с азиатски черти, достойни за корица на Vogue | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига вече, за тия няма ли работа? Какво умеят друго, освен краченето по подиум насам и натам?Едно яйце не могат да изпържат, обичат ги само сурови.

Маймуната си е маймуна както и да я нагласят не може да се сравни с бялата жена.

Пред породистите като цирков кон и безвкусни англосаксонки ,изваяните като от порцелан азиатски красавици , греят като звезди на нощно августовско небе !

иди се прегледай може нищо да ти няма

тайландски лейдибой ха.ха. Гледам много китайски, японски и корейски филми. Омайваща красота имат жените от тези страни. Подплътена с хилядолетни културни натрупвания. Аромат на жасмин, нежност на орхидея, източна жестокост поднесени в мекотата на коприната и източното изкуство.

нещо да кажеш за формата на краката им

аромата от телевизора е ясно че ти се струва да е жасмин, не че знаеш какво е, но въпроса е имаш ли представа реално какъв е аромата, елегантно казано

Вог ше се разчекнат вече да угаждат на всички и да намерят нещо по-впечатляващо. жената на майкъл бъбъл /а.к.а бубле/ тва е истината.

аз бих предпочел жената на Анди Родик, името й е Бруклин Декър, защото за разлика от тази на бубле, ненките са истински и дар от бог.

тва...съвсем не е сигурно, ако питаш д-р Енчев, да не говорим, че няма нито талия, нито ханш и овалът на лицето й е малко кофти ама...не е зле де. но не пропускай Джесика Бийл, която оня хитрец тимбърлейк отмъкна за нула време.

какви са тия физиомутри

надяват се да продават списанието в китай но и в европа и америка е пълно с извратеняци, които на черното казват бяло и това е тенденцията

извинявам се, а дали има 16 манакенки с арийски черти, достойни за корица на Vogue?!

арийски в какъв смисъл - афганистанки ли ?

в смисъла на райха...

и да има ги мажат с мазен фон дьо тен да изглеждат конвентируемо лъскави

Азиатските черти са поправени с операции на очите и т.н. като стремежът е да изглеждат европейки. Това е мечтата на всички азиатки и затова минимум операцията на очите е задължителна.

Да. Оперират си очите,но е пълна простотия. И без операция на очите азиатците са красиви,нежни..

за мъжете ли говориш, нещо си объркал списанието

Joe69

Много са топ!

и да видим какво ще остане.

нищо няма да остане дори и със замазката не ми изглеждат добре