20 години по-късно. Какво се случи със звездите от хитовия сериал „One Tree Hill“?

Обвинения в сексуално насилие, скандален развод и живот в секта белязаха актьорите от популярна поредица

Обратно в новината

Коментари - 20 години по-късно. Какво се случи със звездите от хитовия сериал „One Tree Hill“? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По зачетох статията ми то голямо шляпка не е падал по тия сериали едната се хванала с един после с друг после с трети шефа им ги мачкал по задниците кой знае още какво да го е правил снимал ги по бельо накрая и ги вкара в някакво списание накрая шест сезона и. Малко като моркова и тоягата или ще пускаш или си събирай дърмите като гледам пуска ли се само и само да могат да играят пред камера Абе не е лесно човек да направи избор но когато имаш морални устои би трябвало човек бързо да реши или поне да се обърне към някой служби да го почват тоя бастун бастун

Гледах сериала по HBO. Интересен до към 4ти сезон. После стана една сапунка. Статията не става за нищо. Тези актьори така и не ги видях повече никъде другаде. Всеки е могъл да напусне, когато пожелае Америка не е България и съдебната им система е доста строга, та не виждам нужда от мрънкане.

Пишат без интересни неща за баластра няма нищо Българско

по кой ТВ канал у нас е даван този сериал. И ми изтриха коментара. Защото модераторите нямат представа от сериала, а статията е сложена, за да има днес някакви публикации.

Кой? Не съм ги чувал въобще.

Медия на ПОСОЛСТВОТО и пропаганда на Посолството. Кой ги знай тия и с ко са важни за нас?

Бахти неизвестният сериал, никой не го е чувал

Браво. Никой, никога не ги е гледал, но за всеки случай ни ги припомнете. С подробности.

Вие не сте в ред! Кой е този сериал въобще? Пуснете за Алф, щом трябва да е американски, него всички го знаем.

Уникално тъпа и безсмислена "новина" която не засяга нито един Българин, но трябва да има нонстоп наглосаксонски примитивен пълнеж! Днес има ли нещо и за монархическите отрепки от Бъкингамският обор???

Доста важна новина за отрудения българин....

Тия па кои са?

От келеши видяли се изведнъж в пари? Просотития и олигофрения. Нямам рационално обяснение за култовата психология към артисти и спортисти. Може би истината е, че нищо не се е променило от Рим насам. Хляб и Зрелища. Грешка. Променя се май. Метавърс и Храни от хлебарки.