Коментари - 22-годишна софиянка си тръгна с 50 000 лв. и хит от "Гласът на България" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви таланти имаме само, прекрасен финал! Уникален и отличаващ се глас има това момиче, поздравления!

Трудов терапевт! Ала-бала професия? И кога се е изучила? Таман ще има време да пее. защото нито работи нещо, нито ще се умори от това.

Една от благородните професии, в които се помага на хора с различни увреждания или затруднения. Преди да нападате можеше да потърсите какво означава.

Тая е на 22 години? Снощи я мернах случайно по някаква телевизия - та тя изглежда най-малко на 32. И с тази външност едва ли ще пробие.

В днешно време всичко различно от силиконови джуки и изкуствен вид бива заклеймено. Аз предпочитам да гледам такива естествени хора като тези деца от ''Гласът на България'', вместо изкуствените плеймейтки и фолкаджийки. Изключвам Камелия, защото жената се държа достойно в предаването и не е прекалила с намесите.

Поздрави на Ния. явно тя си е избор на публиката, макар че аз повече харесвам Виктория. На двете пожелавам само най-хубави неща и най-вече да не спират да пеят за нас. Потресаващо добри са и двете! Много лични и музикални успехи, момичета!!!

Победителите в Гласът на Б-я, са много по неоспорими от Х фактор. Можи би защото продуцента на този формат не се блещи сред журито както отворения по всички теми арменец.

Факт е обаче, че на тези победители не им се чува гласа след състезанието, а на другите - песни им написаха, въртят ги по радиата, клипове имат. Радко да го е чул някой през последната година? Предните дори и не им помня имената.

защо изобщо се правят подобни безсмислени програми? Няколко месеца четири "звезди" се правят на големи разбирачи, дефилират в някакви фешън тоалети, прибират по няколко хилядарки и това е. Организаторите прибират милиони от реклама, а горките участници освен 15 минути слава, няколко последователя повече в социалните мрежи и това е.

Че малко ли е бе,завистлив цървул?

не знам дали е малко, но е жалко за усилията, труда и нервите на участниците. Знаеш ли кде е Радко Петров, кой е и с какво се занаимава сега

За първи път от всички видове музикални формати класирането е реално! Браво на НИЯ заслужена победа. Страхотен глас, различно великолепно пеене. Браво. Само не знам оттук нататък какво ще прави-досега тези, които са били първи нищо не са направили(може би защото не бяха нищо особено) А Ния пее чудесно!

Честито безапелационна пабеда Ния ! Забелязахте ли колко по кофти звучаха менторите на дуетите?Поли мечеше,Камелия мучеше,а Графа имах чувството,че му се ходеше по голяма нужда.Както се казва:- младите ги насра-а.

При всички положения предпочитанията ми са за Ния,но не мога да си обясня,що за тъпотии избра Поли Генова на Виктория.Какви бяха тезе тъпи аранжименти и защо, за да видим колко безпомощно е гласчето на Поли ?Виктория има също глас ,макар и не толкова интресен,но нечовешки мощен, за изпълнение на световни хитове. Дано не е режисирано ,защото победата на Ния така или иначе щеше да е чиста.

Никой от победителите не може да се реализира заради кошмарните договори налагани им от бтв. Пет години след финала нямат право да правят нищо сами без разрешение от бтв а от бтв на никой не му пука за тях.

Не мога да разбера предпоследното изречение - Ния е козът на Иван Лечев за финала на "Гласът на България". Не беше ли това финалът или ще има още? Смисълът на изречението според мен е насочен към нещо в бъдещето.

БРАВО! БРАВО НИЯ ТИ СИ ЧУДОТО ПЕВЕЦ НЯМА ТАКИВА - НАКРАЯ СТИСКАХ ПАЛЦИ ДА КАЖАТ НИЯ Е ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ И ТОЛКОВА СЕ РАДВАХ ЗА ТЕБ НИЯ НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ ЗАЩОТО ЖИВЕЯ НА 500 КМ ОТ СОФИЯ НО НЯКОЙ ДЕН АКО ДОЙДЕШ В НАШИЯ ГРАД ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ И ЩЕ ТЕ ПРЕГЪРНА - БЪДИ ЩАСТЛИВА И СТАНИ НАЙ ДОБРАТА НА СВЕТОВНО НИВО - А СЕГА ЩЕ КАЖА НЕЩО НО ТРЕНЕРИТЕ ДА НЕ СЕ ОБИЖДАТ- ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ПЯХА ПО ДОБРЕ ОТ ТРЕНЬОРИТЕ СИ - ПОЛИ СЕ ПРАВЕШЕ НА МНОГО ЗНАЕЩА НО ВИКТОРИЯ ПЯ ПО ХУБАВО ОТ НЕЯ СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ГРАФА РАФАЕЛ БЕШЕ СЪЩО ГОЛЯМ ПЕВЕЦ МНОГО ПО ДОБЪР ОТ ГРАФА Е УСПЕХ МИЛА НИЯ.....

Дано поне това момиче успее да се наложи на пъзара с хубави песни,защото има страхотен глас. Ако почнат да и правят песни като тези на Ампов, значи са я провалили. Уж много таланти, много нещо,големи хвалби, а никой после не успява да пробие.Има нещо сбъркано в тези формати.Да сте чули неща за победителя от миналата година?Кой знае какви кавъри пее по барове и сватби.

пЪзара ика се налага човек на него?!? Иначе Ния пее великолепно.

И каква полза от тия конкурси...един световен хит да е направил някой. Все големи таланти вадим пък не съм видял един да се реализира на европейската сцена....за световна да не говорим.

До последно си мислех, че ще пробутат онзи ужас виктория. Все пак разума надделя. Ако Ния беше направила някое парче на Бони Тейлър за финал мисля, че щеше съвсем да ги разбие, но и така показа, че е много добра. Изпълнението на виктория и поли беше някаква пародия на прекрасна българска песен. Такова нещо не трябва да се допуска никога.

Толкова ме отегчиха,че не ги догледах.Тъпи песни,посредствени ментори,не лицеприятни водещи .Участниците бяха в пъти по-добри от менторите.

Същото и с мен

А стига бе, наистина ли? Ми тя е успяла, постигнала си е мечатата. Успех в живота. Иначе "хита" не съм го чул.

Повечето хора в България могат да си мечтаят за 50000лв на година дори. Браво на момичето. Дано се реализира като певица. Мисля, че тези пари ще й дадат добър старт в живота, но нека ги похарчи разумно!

Страхотен глас!!! Много успехи занапред!

Словоредът на заглавието е потресаващ.

Водещите са под всякаква критика с този "български" език, който говорят пълен с чуждици и жаргони. Визията им е протива, приличат на чучела, то не са обеци, татуси, хавайски ризи, гривни ланци, шапки и какво ли още не.Твърде, шарени,накичени, без мярка...

Защо, менторите, постоянно ги наричат треньори!???

Защото на аглийски е коуч (coach), което буквално се превежда треньор.

хора знае ли някой какво работят трудовите терапевти по професия

Краят бе даден с изпълнението на Ния Петрова на първия готов сингъл, подарен ѝ от шоуто. Ето това изречение казва много. Току що се разбра, след закриване на линиите за гласуване, че тя печели, а вече бе научила подарената й песен, репетирала я е и т.н.

Защо пък Виктория също да не го е учила и репетирала, както и останалите финалисти?

Явно някои зрители наистина са се заблудили. Конспиративните теории са екзотично нещо, но не винаги са близко до действителността. Истината е много прозаична. наградата е сума и авторска песен, затова по сценарий всеки от потенциалните победители (в случая 4 -ма )разучава авторската песен, за да я изпълни ако победи.

Хареса ми как пее. Добре и беше подбран репертоара. Спечели с глас. Радвам се на този избор. Продуцента да махне тия водещи тип "олигофренчето на мама" и да сложи сериозни хора.

Друго си е водеща и водещ от "Златният Орфей", нали.

"Златният Орфей" не е единствената алтернатива. Първите водещи - Вики от Мастило и Роберто бяха в пъти по-добри. Моите ТВ критерии са силно занижени, но дори и за мен тези двамката бяха нелеп избор.

Сравнени с тия двамата - предпочитам.

Добре, само не ми стана ясно как така Ния запя хита веднага, значи се е знаело, че тя е победител ли? Или са направени 4 авторски песни за всички финалисти?

Имам силни подозрения, че е било точно така. Подготвени са били песни и за четиримата финалисти. Поне във футбола - преди финал, шампански зареждат и двата отбора, ама единия си го пие от мъка.

А защо не предположиш, че и четиримата финалисти са разучавали авторската песен ? Все пак наградата за която се борят е една и тя е парична сума + авторска песен.

50 000 лева са прекалено нисък стимул. Явно лайняното жури взима лъвския пай, както и този от рекламите и събитията, които ще продуцират с победителката след това.

не гледам отдавна конкурса. Тези водещи от глава до пети с татуировки - не се гледат. Може да харесват на част от младите хора, но не трябва да се натрапват на цялата аудитория. Но в края на краищата победителя се избира от зрителите. Верно както казват руснаците на вкус и на цвет - товарищи нет.

Пак се опитваме да изплашим света.

Пее хубаво, но нещо и липсва. Лицето и ......без израз, дори гримът не и помогна.

те сега такива са им лицата на младичките без израз, но откъде да го вземат израза

Това момиче може спокойно да покори световната сцена. Има глас с идентичност, разпознаваем и уникален, браво!

верно ли с тях си тръгна? а те кога пристигнаха? нещастни, неграмотни дирници :)

Но продуцентите да разкарат и двамата водещи,както и това дразнещо жури с изключение на Иван Лечев....че не се траят. Зарад лигавенето им вече не гледам конкурса.

Наистина продуцентите трябва да потърсят членове на журито, които да отговарят на ранга на Иван Лечев. Недопустимо е ментор да не знае, че песента "Остани" е написана от Николай Арабаджиев, а не от Тончо Русев....

набедят някой за "звезда" и прекалят....така се получава....

Мисля, че си спечели заслужено. Имаше и други доста добри (и още един-двама извън тези четиримата), но между добрите изборът си е и въпрос на вкус. Мислех, че този специфичен глас и малко странната и визия може да не и донесат достатъчно гласове, но явно гласът надделя.

След няколко седмици никой няма да я помни, както не помним и спечелилите до сега...

Тая става само за дублаж на Дарт Вейдър на български.

че 22годишна софиянка си тръгна с 50000 лв,след търкане на талонче.

коИ

Браво, много се радвам, че спечели Ния! Уникална е!

Пее момичето, ама в сравнение с другите трима финалисти е много по-зле и с дразнещо груб мъжки глас. При някои песни не се усеща, ама вземе ли да говори изключвах телевизора. Спечели, може би защото се опитваше да говори с тембъра на бат Бойко, а той е гласът на България. Отврат, защото все пак май идеята на предаването бе да се търси певец, а не дубльор на Д. Вейдар.

змиичето на зависта ...от кой дебри на душата тъмни изпълзя ?

Съжалявам за твоя проблем. Не зная твоята глухота дали е по рождение или е резултат от професионално заболяване, но има надежда. Съвременната медицина доста напредна и сега има много ефективни слухови инпланти. С тях даже хора с вродена глухота могат да участвот като жури на музикален конкурс.

А за такива като мен, които разбират от музика колкото свиня от кладенчова вода помагат ли? Защото аз проблеми със слуха нямам.