24-годишна филипинка е новата "Мис Вселена"

Преподавала е на деца в неравностойно положение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли тия филипинки, идете във Филипините и ми покажете една красива филипинка. Така е и с индийките от толкова милиони грозотии все изкопават някоя и я тикат на конкурсите. А и с тази война срещу белите която се води на Запад забравете някоя славянка или скандинавка скоро да вземе титла.

И таа кака дека и турга короната фаща око! Их начи-и...

много жабеста тая бе, кви джуки е отпрала, като конска пич_а...

Момиче като всяко друго, ако не са медиите и спонсорите, до 3 дни всички ще са забравили за нея. Което, може би, би било добре, за да продължи да си върши там каквото си върши, само че едва ли ще стане така вече. И сега, ни деца в неравностойно положение ще видят вече учителка, нито някакви други деца. Друго, абе тази да няма проблем и да не може да си затвори устата, хубави зъби, браво, ама с мярка да е.

ганьо, естет веднага намери кусури на мис свят. ганьовица е кадЯ кадЯ по-арна невеста. А па тая абдал, преподавала на деца в неравностойно положение, па и пеела даже, язък.

Защо Мис Вселена трябва да е човек? Къде са участничките от други планети, други галактики и т. н.? Може да са по-красиви. Що за дискриминация....

И нито една коза, дори не участва.

И каква е тази мода напоследък на Мис освен с токчета /което да кажем е ок/ да се излиза и с 6-7 см подметки.

От доста време, бяла, руса, синеока жена не е близо до спечелване на титлата. Филипинки, венецуелки, черни... Вероятно, щото украинките и рускините са грозни.

ах, тази филипинка. убавица е! но, има една тайна. а именно: на 12 години, американски туристи я "разшиват" за пръви пат. после чича и доктор я "зашива" и така до 16 год. все мирикански туристи я "разшиват", за пръви пат. все е девица, демек, от 12 до 16 год е девица. 8 год по-касно, става мис вселена. тава е големата и тайна, но вече не е, щото язе ви я разкрих.

Знай английски, нале?

Немаше друга такава грозна нали?

КГБ

Не е лоша, но чак пък да я сложат първа, малко са я засилили.

Дайте да видим втората че първата голям баджак извади и няма интерес.