17-11-2017 20-11-2018

Коментари

която да го разбърква, докато замръзва (иначе ще стане на буца или на неприятни плочи/парчета лед)/ Ако ви интересува коя е най-добрата (според международните форуми) - ето я: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UFNJ1Y/ref=ppxyodtbasintitleo00_s00?ie=UTF8&psc=1 Взех преди 2 години за вкъщи и сме много доволни!

И не гледайте дословно тези рецепти. За да стане хубав сладолед, в него трябва да орисъства минимум 500 мл течна незаквасена сметана, препоръчително President, понеже май само тя остана да е от мляко, а не от имитационни растителни мазнини... Става страхотно и когато захарта се замени с карамел или с кафява такава. Бърка се точно 35 мин. в машинката, като преди това купата е престояла поне една нощ във фризера или в камерата на хладилника (ние си я държим там...). След това се дозира в купички, покриват се с найлоново домакинско фолио и се оставят за 2 часа във фризера за да стегне (понеже сладоледът, произведен от машинката е доста "мек"). Става разкошно!

Рецепти за сладолед???? Как може такива простотии да пишете,само си изгубих времето да чета,пък и сега даже коментирам. Ужас !!

И къде е сладоледа ?

Е тва мързела е голяма работа. Скоро прогресивните зомбита ще гълтат хапчета вместо храна и ще мляскат от удоволствие и ще пискат колко е здравословно.

Във втория вариант липсва каквото и да е охлаждане. Нещо като кафява крем супичка ли се цели?!

Сладолед?!?

сладолъжа .