30 бащи, които позволиха на малките си дъщери да ги разкрасят

Тя ми каза: "Тате, трябва да изглеждаш добре за мама". Съгласих се!

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората са го измислили. Продават едни комплекти с изкуствена женска глава и бои за тази цел-проблемът е решен. Всички момиченчца обичат да гримират, добре че не си играят с трактори повечето

Перерасти, сър!

Химн на хомосексуалистите Ний сме педераси цункаме с гъза си

Педалите харесват такива разкрасени татковци. А децата толкова ли нямат на какво да играят четрябва да се забавляват с “разкрасяване” ? Ако са го закъсали подарете им едно въже да подскачат или тебешири да рисуват

сладко

Следващата статия като облекат татковците с роклички:)

Какво малоумие!

Ало, неандерталците, светът е по-пъстър, отколкото си мислите. Както и природата. За щастие.

ало, педераса, я кажи гримираш ли се по аналното отверстие?

Не предполагах, че военните имат такъв интерес към аналните отверстия. Но, светът, както писах, е пъстър.

То изобщо не е смешно. Сигурно щеше да е ако не ни налагаха разни джендър идеологии и от екрана не ни заливаха с драг куинс травестити, транс "жени" и други разни извратении Трагично е просто и не е редно.

редно кое е редно

Това са мъже, които са 100% сигурни в хетеросексуалността си, защо пък да не дадат на дъщерите си да се позабавляват на техен гръб?! Показва истинска грижа и любов към детето, а и да го сложат в интернет показва, че не са комплексирани. Това не ги прави по-малко мъже, прави ги по-добри бащи!

Но въпреки всичко е тъпо и след години дъщерите им ще го намерят за идиотско. Ти позволяваш ли на синът ти да прави каквото си иска, включително да ти рисува мустаци и брада, след което демонстрираш женствеността си в интернет?

Да дадеш гримове в ръцете на невръстното си дете е част от възпитанието. Може и къса поличка и секс играчка да и дадеш, м? Ще си най-добрия баща!

6394947261 драг куинс харесват това.

Чакаме следващата статия за момченцата, гримиращи бащите си. Как пък едно дете не реши да обезкосми баща си...

Правописна грешка в заглавието. Вече и това не четете.