17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, то няма никой бе...

Готена е

По който изглежда е обида за всяка 44 годишна жена. Вгледайте се в снимката с белия бански. Не че има лошо да си изглежда така, но цялата статия е някаква нелепа шега.

Нямам нейното тяло (безспорно е хубаво при родила 3 деца все пак), родила съм едно дете по естественият начин когато бях на 23 г., но и аз нямам все още НИКАКВИ бръчки (за сега, слава Богу)

ups, без да искам натиснах Enter-а, та нямам никакви бръчки, а съм на 47 вече ! Кожата ми е гладка , без дефекти и като се гримирам (което правя рядко, признавам си) изглеждам като модел в лицето. Така, че...явно си е и до генът. Дай Боже всеки му. Обикновена българка съм

...за разлика от тази моделка, която изглежда минимум на годините си, но по-скоро повече. А то тайната на 50 годишното й лице е строга диета, записвайте си!

И аз нямам бръчки по гърба!

Баба ти по нощница...

искате ли всичко да ви е наред - пийте само винен оцет!

мъжко мляко по няколко пъти на ден...

И сигурно е твое

Не виждам никакви тайни. Жената си е гробница отвсякъде.

Тайната е в гените - другите неща са без значение :)

Защо все караконджули стават модели?? Неприятна, грозна в лице - тялото не коментирам.

Има една песен. "баба ли е тя, баба или не , щом се казва стара баба дръжте я за вас".

Не е уточнила, че силните топли и студени струи, с които се облива, са на Диг Аборигена (топлата) и и на Кок Джуниър (студената).

Ами изглежда си жената като на 44. Като имаш малко от гена и водиш здравословен начин на живот се получава. Не виждам никаква сензация.

Изглежда като жена доста НАД 44.

За дя остарявате красиво - щастие,качествен секс, добра гриж за кожата ( козметика, поне медицинскя козметика; хим. пилинг, лазер, според типя кожя, филъри+ ботокс,поставени от ДОБЪР дерматолог, не в гараж, добрият дерматолог връща времето с поне 5 г, а не дава нова сямоличност, т.е ако изглеждате като никита от бб, не сте на правилното място. Защото;: Най - крясиви са щастливите момичета " О.Хепбърн, трудно постижимо в днешни дни, но истина.

Знам и тайната- кожата и е опъната щото много са я опъвали

пийте, за красива кожа и дълъг живот, от банана с яйцата, натурален сок. а, винаги след топла вана и студен душ, да следва цуни-гуни и дълбоко муш.

Мдааа, обаче чията на всички снимки е странно изпъната!

petrovito

нали знаеш, как най-добре се изпъват лицеви бръчки?

Аз говорех за ШИЯТА!

Истината е: ген и/или пластики. Няма друго толкова ефективно.

истината и в гладуването анонимни дебели селски лели

Тази лъже повече от Цветанов

и Нинова взети заедно.

тия да ги разправя на майката на бай ставри. истинята е че тъпкача и опъва кожата отвътре пшо няколко пъти на ден