17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яжте си всичко, без захар

Толкова няма какво да напишат,че пишат пълни глупости !!! Дори дете в ранна възраст знае , че са полезни , без кафето разбирасе . Като няма какво да напишете е по добре без от колкото спам .

Ще се учудиш колко атиоксиданти има в кафето. Освен това е доказано, че завишената му употреба е протектор за черния дроб.

Кафето е полезно в умерени дози,но полезно.

Мозъкът е мастна жлеза. Бъбреците плуват в мастна тъкан. Врагът но човека не са мазнините а заседналият живот и липсата на истински емоционални между човешки контакти. Още преди хиляди години тракиеца Залмокс е учил, че Душата и тялото са неразривно свързани. Ако едното страда, страда и другото.

Мозъкът не е мастна, нито жлеза, а бъбреците не плуват в нищо. Душевното и физическото здраве са свързани, ама колко да са свързани... познавам идиоти, които се обзалагам, че могат да бъдат освидетелствани като шизофреници, обаче физически са си много добре. Проблемът всъщност е много прост - има хора, които искат да изкарат пари, затова се правят на различни и се мъчат да прокарат различни течения в храненето, като в същото време нямат елементарна представа какво е храна и как се употребява. Това за млякото е от около 25 години, когато масово се заговори колко е вредно и как не трябва да се яде. Затова всички, които се пишат нутриционисти, трябва да имат медицинско образование, за да могат да учат другите как да ядат.

Калциев лактат

Яйцата доста белтък и холестерол има :-) но холестерола е изгодно вещество за мембраните и образуване на хормони.

Защо пък ядките и млякото да са вредни? То и в майчината кърма има хормони,но и вещества за имунната система, белтъци, калций! А ядките-мастни киселини и витамин Е

В майчината кърма има хормони, предназначени за човешкото бебе, в кравешката кърма има хормони, предназначени за кравешкото бебе. А по какъв начин влияе кравешката кърма върху възрастен човешки организъм, логиката може да ти отговори.

Спокойно кравешкото е много близко до човешкото. Иначе до сега крава са съм станала.

На кравешкото бебе му се вика теленце :-)

Никой не те кара да пиеш насила вкусното и питателно млекце. Пий хлорирана вода,спирт,боядисани сокчета и прочие. Ю ар фри.

По никакъв начин не влияе, защото всичко се разгражда от ензимите в стомаха. Яж квото искаш, не давай акъл за неща, които не разбираш.

Позволявате да ви манипулират и се лишавате от полезни храни. Е, ваша работа. За капак в допълнение хвърляте и нерви тук да спорите. Пак ваша работа. Аз ще си сипя едно. Наздраве!

Не разбирам хората, които предпочитат да вярват на платената реклама на подправки и лекарства, извършвана от ботове или анонимни продавачи в интернет, вместо да си запазят час при специалист ендокринолог, да си направят изследванията, които той им е назначил и след това отново да го посетят, за да им бъде поставена правилната диагноза, съчетана с правилните конкретно за тях съвети за хранене. Настоящата статия е пресен пример. Има хора, които НЕ СТРАДАТ от лактозна непоносимост и за това за нас киселото мляко Е ПОЛЕЗНА храна. Онези, които пък страдат от лактозна непоносимост, са ЧАСТЕН СЛУЧАЙ и за това не е добре двете групи хора да се хранят по един и същ начин! Ям яйца, кисело мляко, ядки и пия кафе и се чувствам ЧУДЕСНО, просто защото нямам ендокринологично заболяване и нямам непоносимост към лактоза. Но да се обявя за вредно киселото мляко- един чудесен антидот- е просто огромна смехория, която е в полза само на продавачите на други стоки...

Къде прочете нещо за киселото мляко в тази статия? Това е преписано от запад и там основно се консумира прясно мляко.

маслото и млякото са вредни не, защото имат лактоза, а защото имат хормон на растежа, които помага и на раковите клетки да растат.

Ти малоумен ли си бе? Кой дава хормони на растежа на дойни крави и то в Европа??? Пилета, прасета и т.н. ок, ама крави??? Аман от недоебани вегани, които още от рано тичат да дрищат из интернет.

Уважаеми, ако се замислите, за какво точно е предназначено млякото, може да се сетите и защо естествено съдържа хормони на растежа. :-)

Неуважаеми, дойни крави НЕ ХРАНЯТ малки телета, щото не се заплождат кретен!!!!

Маслото е вредно когато е фалшиво с хидрогенирани те мазнини дето не се окисляват,но са все едно да пиеш мазут