5 идеи, с които да направим понеделниците по-поносими

Има решение, дори когато мразите началото на седмицата повече от посещение при зъболекар

Обратно в новината

Коментари - 5 идеи, с които да направим понеделниците по-поносими | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато жена, която няма нито един работен ден в живота си дава съвети, от които тези, които не само работят - на две места, защото извьн офиса започва втората рабоата- нямат никаква нужда.

1. Стани като супер мен/уоман в 6:00-6:30 - така както ФМ никога не може; 2. Направи си сутрешен душ като всемогъщ титан - така както ФМ никога не прави; 3. Направи си кафе, закуска, фреш или каквото там си правиш сутрин с кеф - такова каквото ФМ никога не е яла; 4. Изтупай се с облекло и си пръсни малко парфюм така, че колегите ти като те видят да им е кеф, че те има - такива както ФМ никога няма да има; 5. Излез от входната врата и помни, че си върха - така както ФМ може само да си мечтае.

ФМ+ ?

За да ти е ОК понеделника Цвето трябва сутрин да обираш краставиците!

Ау, ти знаеш ли че имаш страшни очи!

Цвети-то няма ли пак да пусне някоя друга снимка по сутиен? Чакаме с нетърпение

едни като герданчета такива - едри топчета нанизани на корда. Ама не помня за дупшето или за пусито беше. Набутваш си ги всичките на съответното място и ба-а-авно, едно по едно започваш да ги изкарваш. Така понеделникът с гаранция ще бъде хубав...

Казано по "нашенски" анална броеница.Но защо да играе играта сингъл,когато може да ползва жокер - обади се на приятел,тогава понеделника ще е със сигурност хубав,влажен и топъл :)

Ако обичаш работата си, знаеш и можеш да я работиш, тогава нямаш търпение да дойде понеделник, за да продължиш да решаваш предизвикателствата от предишната седмица, за просперитета на фирмата, колегите, и себе си. Тогава работата се превръща в хоби за теб, а накрая получаваш и възнаграждение за това. Ако не обичаш работата си и не можеш да я вършиш, по-добре напусни и недей да мъчиш себе си и колегите си. Вредиш на собственото си здраве и на околните.

Едно умно мнение да видя!

Решението е едно. Само един почивен ден в месеца, и той да е понеделник, така ще стане най-любимият и ден

Накрая как си призна, че не работи. Чакала да дойде време да вземе децата. Междувременно се мотаела по молове, шопинг терапия, фризьорски салони и масажи. А кога чисти и готви? Сигурно си има домашна прислужница. То така, ако си живее животът си е прекрасен, няма значение кой ден от седмицата е.

Доколкото знам, тази жена не работи, а е домакиня. Така че какви съвети дава.

Е, как какви?! Видео съвети! Не е важно какво имаш да кажеш, важното е да пуснеш едно видео и като те питат с какво се занимаваш, да кажеш че си "инфлуенЦър" или "влогър" - другото вече не е модерно! А пък и всички тестени закуски като нея сигурно с интерес я гредат. Не за друго, ами да видят къде и се е появила пъпка.

Почвайте понеделника с тръбица на шефа.

Словестната помия дето Фак Мамата сервира всеки понеделник го прави трудно поносим

А може и така - да дойде понеделник, че да си починем.

От кога мързелът ги мъчи само в понеделник?

А защо са кофти понеделниците не разбрах? Понеделника е супер начало на седмицата. Нова седмица нов късмет Понеделник е супер

Дохай, кочко!

Добре де, какво натяквате на хората - че е нормално да мразиш работата си ли? Ами ако е така, не живеете живот,а дявол знае какво! Изобщо - аман от кифленски лигавения!