5-те най-скъпи развода на всички времена

Разводът на Джеф Безос може да се окаже най-скъпият в историята

Обратно в новината

Коментари - 5-те най-скъпи развода на всички времена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквайте скоро развода на века Мелания и доналд Тръмп !

Милиарди долари защото си е отваряла краката.... браво. Закона има нужда от промяна.

Уважаеми орел, Вие сте мъж-мечта, искате и очаквате от жената само да си отваря краката, ако Ви бях жена, не бих се развела с Вас, пък и сте дълговечен, т.е. може да очаквам ангажиментът да отпадне от един момент нататък.

Какво разбирате под скъпи разводи? Ако си поделят имуществото от стотици милиарди по споразумение, разводът може да им струва и по-малко от 1000 долара. Ако за вас скъп развод е огромната половина, която ще вземе жената, то явно имате някакви дълбоки психични , морални и множество други проблуми вследствие на дългъг живот в ориенталщина, където нито нивото на обазование, нито пък качеството на информираност могат да ви помогнат да излезете от капана на собствената ви отчаяна реалност.

Ехееее, това се казват мангизи... Нашите златотърсещи кифли само могат да мечтаят за такива разводи. На Тонка Крокодилова бившият руски съпруг и кожените палта й взе. Мара Отварачката и тя нищо не изкяри от Гущерчо...

Моля, махнете снимките! Някои от тях са меко казано плашещи!

толкоз умен и напреднал пък се оженил ... не го разбирам

Оженил се е, защото може да си позволи. Е, ти като си на заплата защо си се оженил? Не те разбирам ;)

Даааа. За развода коментарите се поставят без проблем, но като се опитам да драсна нещо за най-демократичните бомбандировки (сложени в impressio секцията) и се появява едно Whoops .... Разбира се е случайност.

еми явно оспорваш че са били демократични и също така демократично ти блокират мнението...

Нещо агнешко му се е приискало на човека сигурно , като на останалите от групата...... И без това ще му е трудно да харчи такова богатство сам, нека жена му да помага в харченето...

Какво му пречи да си поръча цяло стадо агнешко? Не мисля, че това е причината.

Всичко е ВРЪТКА !!;)) и ПУТИН се разведе, но никой, НИКОГА няма да узнае нито колко пари ИМА нито колко е ДАЛ на жена си !!! Хитрец е ПУТИН и е ПИЧ !!;)) хахаха

аз съм разведен и за мен никой не разбра, колко ми е струвало!

""ИКОГА няма да узнае нито колко пари ИМА "" - е като са крадени, разбира се че няма да узнае никой. Какво общо има крадлив Путя с шефа на Амазон ?!?!

От вече 15г работя само за себе си и си изкарвам парите сам - без да съм на заплата. Минах през АДА и много тъмни мисли които мисля че биха съкрушили едно 95% от хората. През цялото това време жена ми беше до мене и това има негативен ефект върху отношенията ни. Но ако утре реши да се разведем, ще и дам 50% от това което съм изкарал, защото макар да съм ги изкарал аз, тя изтърпя страданията заедно с мене!

Пожелвам ви да сте щастливи и здрави и да не се разделяте.

Ако не се занимаваш с бизнес, какъвто е случая със съпругата на Безос, то няма разлика между 3 и 100 милиарда - все са пари, с които можеш да си купиш всичко до края на живота на правнуците си. Виж, в бизнеса тези пари могат да бъдат пропиляни за 1 час. Предполагам, че съпругата му няма да вземе половината пари, не за друго, а просто защото не са й нужни.

""Предполагам, че съпругата му няма да вземе половината пари, не за друго, а просто защото не са й нужни."" - а на бас, че ще ги вземе ?

Приемам облога.