5 жени заведоха дело срещу Бил Козби за сексуално насилие

Някои от тях обвиняват актьора, че тайно е добавял наркотици в напитките им и ги е насилвал, докато са били в безсъзнание

Обратно в новината

Коментари - 5 жени заведоха дело срещу Бил Козби за сексуално насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този Маймуняк е сипвал "вещества" в питиетата на "колежките" си.

Как беше лафа - секс в америка вече само в присъствието на адвокат Най-добре и да се снима на видео за доказателство :)

Ако колежките на Лили Иванова започнат да пишат мемоари за ....ОСМИ МАРТ в Социълистическа НРБ?!

Е, не е ли малко късно да се жалват тези вече повехнали момичета. 1992 г . е доста далечна и е хубаво, че още са живи. Щом всички са знаели за методите на водещия, защо са контактували извън професиналните си задължения. Ама нали са искали да се снимат и да стават известни са били съгласни на някои компромиси.

не на някои компромиси а НА ВСЯКАКВИ компромиси. В Walmart непрекъснато търсят работници да бутат количите от паркинга.

Като бях на 16 една 20 годишна... Много ми е тежко, не мога да говоря за това, пих водка и после... Не искам пари... Още ми става като се сетя...и така вече 20 години... Сега жена ми също всяка седмица по няколко пъти ме кара... Не се живее така...

Човекът е мултимилионер ще тръгне да изнасилва. Много мъка има по света!

Баси номерата. Мен преди 20 години една ме караше да я изнасилвам, като после ми викаше че и било приятно. Дали след още 20 години няма да я хване деменцията и да ми прати честитка, че е била насилвана.

Ако имаш достатъчно пари тогава, много е вероятно.

САЩ наистина е страната на неограничените възможности, основна възможност е да те вкарат в затвора за щяло и нещало, заявиси от конкретната мода.

Ударили са го на купон с който са си купили малките роли като са се друсали, пили са алкохол и са правили секс. Обаче сега версията е, че тайно са ги били напивали и били в безсъзнание. Сигурно са били в безсъзнание от 21--та си годишнина, когато са решили че иска тда живетя ткаъв живот - да просят мали роли от холивудски знаменитости и продуценти. Че то секса е задължение там от век и половина. Все едно мацката да подаде молба за рабова в масажен салон с име "масаж и още нещо" и да не знае къде попада. Хайде всички искат да минат вече за прекалено тъпи и неинформирани. Ама Марийка не знаела зашо Иванчо я кани в аслапнята си и й наливал алкохо;л - прелюдия за домашното по макроикономика ще да е било.

От нашата Диана Димитрова са се подсетили.

Мъжете са подложени на системна и целенасочена демонизация и се подчертава ,че феминизма е в настъпление.Нека не казвам ,че мъжете са идеални ,ами не са. Нека не се забравя ,че мъжете и жените са двете страни на една монета ,ако едната страна не е оригинална, то цялата монетата е фалшива. Не трябва да се забравя ,че ако се стигне до ""Сюблимният момент" и жената откаже да продължи ,това е нейна малка победа ,а за мъжа е обида. Но нека си представим ,че в наближаващият сюблимен момент мъжът откаже ,то това е жестока и непростима обида за жената ,но това уронва и неговият престиж ,в собствените му очи. Казват ,че жената по -лесно изневерява от мъжа,но може и да греша.Жената е много по креативна и ловка в тази игра на секс.Ще използувам военни термини-тя така може да разстави своите опорни точки и рубежи ,че на мъжа да му бъде отнета възможността да излезе на оперативен простор за маневри и тогава той попада в капана- това е победа за жена и поражение за мъжа и тя прави това ,което е намислила. Тъй като съм възрастен ,три или четири пъти съм попадал в такива ситуации, но въпросът ,че в момента върви активна демонизация на мъжкият пол, което върви с вменяването му за многовековна вина, потисничество на жените ,как не са се сетили и за светата инквизиция ,ерго това води до признаване на ИК,което пък от своя страна отваря все по -широко прозореца на Овертон за навлизане на всякакъв вид перверзии в цялото им разнообразие, мултикултурализъм, изчезване на идентичност ,намаляване на съпротивителните сили на обществото ,защото то не се състои само от мъже, защото жените са другата равнопоставена част на него. Нека не се забравя ,че Жена пасреща мъжа ,когато той се ражда и жени го изпращат в последният му път. Признаването на различните трансджендърски, трансформации е извращение ,под каквато и форма да го представят.Все едно едно кучешко л--но ,ако го увият в лъскава опаковка да се превърне в шоколад Линд или Фере роше, ами то пак ще си е л--но. Няма да се изненадам когато ,след мъжете и ще има разправа и над нормалните жени , те също ,ще да бъдат подложени на демонизация , и тогава това ще е краят на човечеството, във вида ,в който го познаваме.Няма как нормален мъж да харесва за секс друг мъж, както и да го туниговат ,все остава нещо от бившото му "АЗ" и това е "Y" хромозома

Не се притеснявай, една по-сериозна криза, един здрав бой на феминистки(ако има останали такива) и цялото Ново Нормално заминава в канала. Проблема е , че зад феминизма и неговото използване стоят перверзни сбъркани мъже, това е трагедията на откачените феминистки!

Е, крайно време беше и той да бъде включен в американогейският ,юдомасонски и неолиберален "Купон".Дали няма и да се сетят и за Чарли Чаплин и някой друг достатъчно "древен" и състоятелен актьор.Крайно време е да "подкарат" и младите хубавци.Много е забавно когато някоя "дама" на достопочтена възраст ,се сеща как преди 40-45 години ,2 часа отишла да посети някой известен актьор,режисьор,сценарист в неговият луксозен апартамент в хотела ,в който са настанени ,облечена само по ефирна къса нощничка, за да обсъдят някой нетърпящ отлагане въпрос ,а той гадината му ,да вземе да спи с нея.

Вееервам им

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО-ИЗВРАТЕНО! ЗАСТАРЯВАЩИ-КЛИМАКТЕРИЧКИ,ОПОЗОРЯВАТ ХОРА,ЧЕ ПРЕДИ-30-40-ГОДИНИ….СА ПРАВИЛИ-ДОБРОВОЛНИ-ТУТУРУТКИ! ПЕДАЛИТЕ ГИ-ПООЩРЯВАТ,ГЛАСУВАТ ЗАКОНИ,ДАВАЩИ ИМ ПРАВО НА ТОВА!!! НАЦИОНАЛНА КАУЗА Е,ДА НЕ ДОПУСНЕМ,ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ В-БЪЛГАРИЯ!!!

Аз сега като прочетох статията и ми стана ясно, че и мен ме е онодил Козби. Да ме допишат в списъка и да изпратят чека по пощата.

ПАРИТЕ ТРЕБЕ СЕ ВЪРТЪТ

Секс само след подписване на клетвена декларация.

И негрите вече не ги подминава либерастията.

Тия давността за наказателно преследване я нямат за нищо. Впрочем, трябва да правим разлика между такива като Харви Вайнщайн, от една страна, и Луи Си Кей, от друга. Последният го остракираха в продължение на няколко години (и загуби милиони) затова, че, мастурбирал в присъствието на жени, които се съгласили да гледат. Десетилетия, мисля, по-късно го обвиниха, че се бил възползвал от тях и не било свободно дадено съгласието им, защото били в служебна зависимост от него... Ох...

Шило

Ба си...То да те е страх да изчукаш американка. След 20 години ще се сети, че е било насила. И, че се е почувствала унизена, оскърбена, с психически травми за цял живот!

Иначе никой няма да се сети за тебе…

Скоро се очакват и дела срещу богаташи от миналото за сексуално посегателство срещу жени които не са живи. Разбира се делата ще се водят от наследниците им, ще има сълзливи истории - баба ми разправяше как еди кой си богаташ я е изнасилил и сега искам пари от наследниците му и да ги вкарат в затвора разбира се за греховете на дядо си.

Тоя номер с наркотиците е велик... иди познай дали това което разправя "потърпевшата" е халюцинация вследствие на наркотиците или пък разказа и нещо не се връзва щото- ами на била съм била дрогирана, ама знам че ме изнасили точно той и никой друг.

Няма годност за едни дете, нали? И за ебането няма, повярвай ми :)

18 години, 21 в САЩ.

Няма годност за едно дете, нали? И за ебането няма, повярвай ми...

18 години, 21 в САЩ.

да не си човек с пари на днешно време в кравария-всяка,която си ебал някога,или никога,ще се опита да ти ги вземе...

Безплатно ебане НЯМА

Баз държа,че актьора има доста пари.Трябва да има давност за еба..то.Щом досега са си мълчали им е било гот.