17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой артист отвори плика, някой ще познае ли...?

Браво на жената! Достойно поведение!

Тея не ги ли изпаткаха всичките , от къде я извади тая брандата.

Не-само с "Кръстникът" а много преди това с "Последно танго в Париж" 1972г) а още преди това, в далечната 1951г чрез "Трамвай желание", където си партнира с Вивиан Ли. Всеки филм с Брандо е удоволствие за гледане, докато не е същото с всеки филм на "Холивууд".

Съсипеш нечий живот и след 50 години се извиниш /извинението е като гъза всеки си го има/ и всичко е точно. А за колко неща има още да се извиняват няма да им стигнат и 500 години.

САЩ се извиняват, след 50 г. Докато Путкин никога! Кога извинение от Кремъл за геноцида над 150 народа на Сибирь, бля? А за руската конкистида в Калифорния и Аляска? А руски извинения от Русия като ПЪРВИ ОКУПАТОР на Хаваите? Ну, сука?

Нека изчакаме 50 г. и пак ще говорим.

когато "пътешественика" Семьон Дежньов води колонизация на Сибир, има случай, в който отблъсква нападение на 500 юкагири. Преценете колко юкагири е имало, за да може племе номади да събере в едно нападение, на едно място 1500 мъже. Днес по официални руски данни юкагирите (мъже, жени, деца) са малко повече от 1600 души. Какво ли е станало с тях? Кога извинение от рашистите, "освобождаващи" и до днес когото могат. А Дир изтри веднъж този коментар, който съдържа факти. Защо ли?

Неподправена красота!

Егати лицемерието.

"Кръс никът" .....................

Какво значи ,,Кръс никът.........?" Да нямаш предвид Кръстникът?

Поне жената е доживяла да чуе извинението. Можеше да е 50 години посмъртно :)

Днес САЩ правят неща, за които може и да се извинят след 50 години. Индианците са много търпеливи, били минали "само" 50 години до извинението, при което и индинаката е загубила кариерата си. Светът трябва ли да чака следващите 50 години, за да изживее кощунствата на САЩ и да получи извинение? Докато САЩ правят разбира се следващите си кощунства... Мисля, че не е нужно свтът да чака и 5 дни дори! Вече започват съдебните процеси против неизследваните по законен път ваксини, с които САЩ заляха света с натиск, включително и чрез СЗО. Време е да започнем да осъзнаваме и кой предизвика войната в Украйна. И кой въвлече Европа в нея така, че народите да обеднеят. В края на краищата тази бедност ще убие много хора и е Европа, ще отнеме и човешко щастие на други. Мисля, че не е уместно да чакаме. Най-малкото да чакаме извинение. Мисля, че е верният момент хората да обявим, че можем да се грижим сами за себе си и че нашите права не са по-малки от тези на американските алчни и безскрупулни убийци на хора и човешки щастия.

Не знаех, че Путин е от САЩ

когато "пътешественика" Семьон Дежньов води колонизация на Сибир, има случай, в който отблъсква нападение на 500 юкагири. Преценете колко юкагири е имало, за да може племе номади да събере в едно нападение, на едно място 1500 мъже. Днес по официални руски данни юкагирите (мъже, жени, деца) са малко повече от 1600 души. Какво ли е станало с тях? Кога извинение от рашистите, "освобождаващи" и до днес когото могат?

чу се много ясно БУУУУ БУУУУУУУУ! което по-нормални холивудски влечуги се опитаха да приглушат с пляскане

Ле-ле какво нещо е живота...

Е добре де, на аудиото не се чуваше никакво освиркване а само ръкопляскане ? Къде е грешката ?

Уваше се УУУУУУ! Веднага почнаха да ръкопляскат и постепенно се заглуши. Днес САЩ правят неща, за които може и да се извинят след 50 години. Индианците са много търпеливи, били минали "само" 50 години до извинението, при което и индинаката е загубила кариерата си. Светът трябва ли да чака следващите 50 години, за да изживее кощунствата на САЩ и да получи извинение? Докато САЩ правят разбира се следващите си кощунства... Мисля, че не е нужно свтът да чака и 5 дни дори! Вече започват съдебните процеси против неизследваните по законен път ваксини, с които САЩ заляха света с натиск, включително и чрез СЗО. Време е да започнем да осъзнаваме и кой предизвика войната в Украйна. И кой въвлече Европа в нея така, че народите да обеднеят. В края на краищата тази бедност ще убие много хора и е Европа, ще отнеме и човешко щастие на други. Мисля, че не е уместно да чакаме. Най-малкото да чакаме извинение. Мисля, че е верният момент хората да обявим, че можем да се грижим сами за себе си и че нашите права не са по-малки от тези на американските алчни и безскрупулни убийци на хора и човешки щастия.

И къде имаше освиркване и тем подобни в записа ?

Имаме си поговорка "След дъжд качулка".

Кръстникът е абсолютно ВРЕДЕН филм... Да мрът всякакви индианци и негри и олигофрени- Митьо-вци !!!

И селяндурите не се търпите, ама...

Марлон Брандо се е грижил за индианците, но е люскал портньрката си в "Последно танго..." там, където не трябва като е използвал за лубрикант готварско масло.

това съсипа кариерата на М.Брандо. Респект и към двамата...поне доказаха, че има малък процент мислещи хора на които след като се обадят им сриват живота.

Точно, а сега съсипват животи и кариери ако не изразиш "правилната" позиция. Да не кажеш нищо е също престъпление.