Коментари - 55 000 лв. раздават в „Стани богат“ само за една седмица | Лайф.dir.bg
назад

55 000 лв. раздават в „Стани богат“ само за една седмица

Учени, пилоти и спецове по киберсигурност са сред новите участници в играта

Обратно в новината

Коментари - 55 000 лв. раздават в „Стани богат“ само за една седмица | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква е тази смешна награда?! По света е 1 милион долара/евро, отделно, че 100 хиляди лева беше у нас преди 20 години, когато 100 хиляди се равняваха на поне 200 или дори 300 сегашни...

Е колко са те 55К за 1 седмица? Да кажем, че са били 5 човека там (а сигурно са повече), значи по 11К на човек. Ами нищо не е, ако този човек наистина е издържал цяло предаване. А ако хората са били повече, значи са взимали по 5К, което пак е нищо.

Наградата беше 100000 лв като по него време за тези пари може да се купят 2 големи апартамента в София сега не стигат и за една гарсониера Пълен смях Хубава работа ама българска смях

Реално наградите са по-малки, особено на въпросите преди последния, които даже са по-трудни от преди. 25 хил лева за 11 верни отговора (100 хил за 12) е малка подигравка, имайки предивид разнообразните теми и трудността на въпросите. Човек с такива познания, ще изкара тези пари за няколко месеца. 20 пъти по-голяма е наградата в другите страни. Наградите (последните 2-3 въпроса) трябва да се равняват на няколко години труд, не един/няколко месеца труд!

българският формат е лоу-кост подобие на оригиналния. Говоря и като продукция (декори, светлини, публика), а и като награден фонд - както отбелязаха и други потребители, 100 000 лева беше наградата и преди 20 години, а животът е поскъпнал в пъти за този период. БТВ е частна медия със сериозни приходи. Със сигурност могат да си позволят повече.

Значи "Остани беден". 5 човека - 55 хил лева - 10 хилки на човек - еми беден си оставаш.

Примерно като асистент в университета по физика ще изкара 100000лв, както беше случаят на Димо Падалски от минута е много.

За половин час да спечелиш една гарсониера малко ли ти се струва?

Ники Кънчев и увеличение на наградният фонд - това е формулата да се върне популярността... До тогава - мерси!

Чувам, че Къци щял да се връща с "Риск печели, риск губи" ... очаквам дори той да представи нещо по-актуално спрямо онова, което беше преди 20 години.

Полезно предаване !!! Така хората в България, научават нови неща... а и раздават пари.... Докато онова предаване- Сървайвър е абсолютно ВРЕДНО... ТО провокира, хората към Лъжа, измама и лицемерие... Там хората са сложени е ЛОШИ условия, където остава жив само един... Както имаше една детска приказка, как всички диви животни от гората падали в дупка, от която не можели да излязат и се самоизяли.. Измрели всичките..

Нивото при Билалов падна много при Кънчев имаше наистина високо ниво А тука имаше грешни въпроси миналия сезон да не говорим Пък и колко тъпи имаше

Ку-ку? Ники Кънчев и ниво ? Въпреки скриптовете правеше непростими гафове. Ама за твоето ниво...