6 идеи за лесен грим за Хелоуин

Как можем да постигнем невероятни образи за Вси Светии с малко грим и кухненско фолио

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ И ПО ИЗМИСЛЕНИ ПРАЗНИЦИ ОТ ХЕЛОУИН И СВ.ВАЛЕНТИН.

страхотна е; искам я като русалка

А пък я искам без грим и облекло .

ДЕЦАТА СЪЩО СА СУПЕР ЗОМБИРАНИ И МАГАЗИНИТЕ-НАГЛИ ДА ИМ СЕ ОТВОРЕЛО ДА СМЕ ИМ ДАЛИ БОНБОНИ-НИТО СТИХЧЕТА НИТО МОЛЯ,САМО НАГЛЯРСТВО!!!

ДЕЦАТА СЪЩО СА СУПЕР ЗОМБИРАНИ И МАГАЗИНИТЕ-НАГЛИ ДА ИМ СЕ ОТВОРЕЛО ДА СМЕ ИМ ДАЛИ БОНБОНИ-НИТО СТИХЧЕТА НИТО МОЛЯ,САМО НАГЛЯРСТВО!!!

ПРАЗНИКЪТ Е ВСИ СВЕТИИ-ПРАЗНИКЪТ В ПАМЕТ НА ВСИЧКИ СВЕТИ ХОРА,СВЕТЦИ,ПАМЕТ НА ПОЧИНАЛИ. ЗА КАТОЛИЦИ И ПРАВОСЛАВНИ!!! ТОВА ДРУГОТО ДА СЕ МАСКИРАШ КАТО ПРЕБИТА СЪС СЧУПЕН НОС В СВЯТ НА АГРЕСИЯ ,НАСИЛВАНИЯ И УБИЙСТВА Е НЕЛЕПО И САТАНИСКО!!!! НО СТАНАНАТА ТОВА ИСКА И УСПЯВА!

САТАНИЗЪМ!!!

Спорес мен руската пропаганда е примината за омразата и злобата срещу свети валентин и хелоуин. Ако не бяха американски а унгарски нямаше да им обръщате такова внимание. . Замислете се защо тогава не мразите 8 декември. И той не е традиционен български празник. Просто за него руската пропаганда не ви е казала да го мразите все още.

В БЪлгария няма такова нещо като вашия хелоуин, близачи и подлоги! Слуги на господаря си! ВЪН ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Толкова злоба срещу този празник биха могли да изпитват само злите духове :)))

Явно не знаеш какво е празник. Това е един тъп маскарад,забавен за децата,и инфантили като теб.

Когато хората се веселят и забавляват е празник. Маскарадът измислен с тази цел. Щом децата се радват и го искат защо да ги спираме? Инфантилните не го разбират и злобеят!!!

Не забравяйте факта, че Хелоуин е толкова грешен, колкото кукерите и мартениците. Не че нещо... само факти...

Не е вярно! На 31 октомври древите келти са отбелязвали новата година по техният календар и празника се нарича Сауин. След приемането на християнството /по стар християнски обичай/ езическите празници се обявяват за християнски. Кукерските празници не са само в България, а обреда им е за прогонване на злите сили. Мартениците са за здраве. Трите празника нямат нищо общо, така че няма място за сравнение.

Не виждаш ли, че троля... :) Лично аз празнувам рождените дни на семейството ми, останалите празници са просто шоу и за съжаление повод за наплюскване...

Има явно някаква група хора,които празнуват този тъп празник,но тя е нищожно малка,за да занимават целия народ с това. Писна ми от диктатура на малцинствата. Празнувайте си го, защо трябва да ни занимавате по всички медии с този тъп празник?

Скоро е българския Хелоуин - Архангелова задушница,тогава ще почемем мъртвите,и загиналите за бг земя войни. Стига простотии с този Хелоуин. Освен ученици никой не би го празнувал. После и те спират като порастват.

Пропуснали сте най-страшния и евтин грим - просто ставаш сутринта от кревата и директно излизаш на улицата.

Не знам кой е по-лош - продажните ни полицици или вие чуждопоклонниците. Не пуснете статия как да си направим кукерски костюм за Сирни заговезни, а занимавате българите с простотии. Чума да ви обхване и от проказа да не се отървете!!!

едните са слуги на другите, а заедно са подлоги на трети! БОКЛУЦИ!

Много по лесно е да се гримираш и забавляваш, отколкото да се навличаш с 20 кг. костюм и да подскачаш като луд. Направи си костюм, вкарай детето си вътре и го тормози, като ти харесва...

Това е вещерство и то крайно долнопробно. Не е култура и не е носител на никаква елементарна цивилизованост. Черепи, дяволи и кръв. Ако това е забавно и то за деца, пожелавам весело изкарване на снобите.

Тукашните помияри освен чуждопоклонници са и гъзолизачи. Не знаят нищо за местните празници, ама на простотиите държат много.

Едно време немаше хелоуини а ходехме на бригади от училище и всеки искаше да стане ударник Сега се напълни с джендари дето манджа не ядат и незнаят с вилица да си натопят хапката в манджата а ядат само ход доци сандвичи и други измислени храни. Младите са чалдисани и затуй нема да на бъди

Хелоуин е сатанински празник, който учи децата на рекет.

Миналата година бях като момичето от първия клип ("секси мумия"). Тази година ще съм "жената на Сатаната", както един приятел определи костюма ми. Грима за мен и малката е поела сестра ми (наскоро завърши курс за гримьори), а мъжът ми ще е с маска, която покрива цялата глава, и няма да има нужда от грим. Но мисля, че настроението и желанието да празнуваш и да се забавляваш са по-важни от конкретния костюм и грим, които си избрал. Весел Хелоуин!

Дано спечелиш еднопосочен билет за прекрасния парк (гробищен).

Недоумявам как ние, ортодоксални православни християни, залитаме по подобни идиотски и абсолютно неприемливи за българското общество празници на чужди народи!!! И най-гадното е, че така промиваме мозъка на децата, за които вече традиционните ни ценности се деформират в посока подражание на чужди традиции... Всичко това доубива националното ни достойнство! А и журналята ни, която е тотално неадекватна, припява фалшиво в прослава на всякакви приумици с нелеп привкус...

Истината е, че повечето хора, които го празнуваме, не сме християни. Но аз, на свой ред, недоумявам защо много от Вас, вярващите, определят посланията на Хелоуин за "абсолютно неприемливи за българското общество". След като има хора, които отбелязват празника, значи са го приели - в края на краищата, няма нито един празник, общоприет за цялото общество. За промиването на мозъците също не съм съгласна - воденето на децата на църква има много по-сериозни последствия върху психиката и манталитета на децата! Учи ги че животът им зависи от надредни сили, на които трябва да се молят, да се подчиняват, на които трябва да разчитат (вместо да разчиат само и единствено на себе си, за да са щастливи и пълноценни хора).

Амин! Само Бог !

За да възпиташ бъдещото поколение в християнски ценности не е нужно да го държиш, като кон с капаци!Какъв е проблема да познава и чуждата култура, ако на Великден, Коледа и други бележити дни заведеш детето до църква, а у дома спазиш традицията?Има ли проблем, че на Хелоуин ще направиш маскарад на децата и ще им раздадеш бонбони, когато те познават примерно и Сурва?Ако като турист в друга държава влезеш и разгледаш пагодата, известна джамия, синагога или друг тип нехристиянски храм, това прави ли те по-малко християнин? От чуждата култура се страхуват тези, които не са убедени достатъчно в своите християнски устои!

Има, но в БГ се пропагандира единствено и само с бизнес цел и печалба. Парад на суетата и глупостта на Ганьо. То са партита, то са облекла, даже в детските градини се празнува, което е абсурдно. Да не говорим, че такива празници леко полеко изместват наши подобни като сирни заговезни например.

Няма такъв "празник".

Щото ти така казваш? Куха лейка.

Обидите само показват що за глупак си. Няма такъв празник.

Защото куха лейко, най-малкото празникът се нарича "всички светци" (на български в превод от цигански), но го превеждат и като "всички светии" (щото си светят с диодни прожектори). Иначе може да празнуваш и първото лайно на детето си, твоя воля, но това не означава, че има такъв празник. Тъпо и кухо парче си.

Тъпако,и да обиждаш,и да не обидаш няма такъв празник. Ти си го празнувай,но мнозинството бг няма да празнуваме тази простотия.

Семейството ни и много наши познати го отбелязват. Значи има такъв празник. Това, че Вие не го признавате, е отделен въпрос.

А китайската Нова Година защо не празнуваш?

Георгиева, Преди няколко години си бяхме направили екскурзия до Китай точно по време на празниците за тяхната нова година. Иначе много често я отбелязваме с вечеря в китайски ресторант. Какво лошо виждате в това да се уважават празниците на другите култури?