17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можеше да поизчака още два месеца да отслабне още и да се постегне. Тази снимка нищо не показва, не и някакъв успех по отношение на красота и поддръжка.

Това момиче само до харчи парите за реклама!

Ами поддържа се момичето и явно има ефект. Не като болшинството мързелани за които раждането е "оправдание" за обема им!

Роди ти да те видим после. Вие от един течащ припадате пък .... Ти сигурно си между Аполон и Нарцис, нали! Бусхаха

Да, от тези които за теб са кисело грозде съм мило момиче :)

Гулем праз.

Да си спомняте името на дядо и и “по бански” написани в едно заглавие на който и да е вестник от онези години?

На гърба на починал човек

Онези години с малкото приличие и смисленост....никога не ще се върнат!

Дир, формулирайте си заглавията по-добре! Какво значи "красива" въпреки, че била родила?! То да не се погрознява от това?

Ами да, погрознява се. Появяват се грозни стрии по гърдите, корема и гъза. Освен стриите, гърдите увисват след кърменето. На много жени от бременността им окапва косата, на други им падат зъбите. А да правиш секс с наскоро раждала жена е същото като да си пъхаш оная работа в кофичка с кисело мляко.

Имал си опит, като те гледам...

Ти си за разтрел!

На крива ракета - космосът й пречи! Първо, че някои са си изначално пълни и отпуснати, щото им се налага да работят седнали, а после може и да нямат време да спортуват, пък може и да им се чете. Отделно - много хора напълняват и отслабват, от това се появяват стрии. С възрастта се появяват и петна и бръчки, колкото до кофичката с кисело мляко - ако са ти широки жените, ориентирай се към млади момчета - атлетични са, стегнати, лошото е, че много бързо се скапват.

Дано да не си родител, защото такива като тебе не бива да се размножават. Виж, килограми се свалят и мускули се ваят, ама мозъчни гънки, уви - не. П.С. Пробвай с оная работа в ябълков пай, даваха го по телевизията.

Ама много е важно да покажат че , 2-3 месеца след раждането нямат корем и не личи че са раждали.Това сред днешните ВИПки е мноого важно и модерно.

Къде беше Дядото, къде са наследниците! Лошо, Седларов, ло-шо! Куче - касичка, зарче - касичка..... То не е речено от всяко дърво свирка да става, без значение чий потомък си. А и насила хубост не става. Ако беше жив, щеше да се убеди, че не бива да тласка в тази професия близките си, щеше да им купи стара "Лада" и айде в Канада.

Дайте я след 10 години да видим на какво е замязала :)

Тая защо си показва задника? Каква ли майката ще е...

Сладурана, честито за детенцето и чест и почитания на дядото, Бог да го прости!

Такива заглавия трябва да се забранят със закон ;)

ЗА

Трябва да забранят на чужденци мъже да влизат в България :) Иначе браво на момичето!

ЗА

lu4ka

Това сега , като рекорд ли да го броим или да се прехласваме?

Оженила се е за чужденец, което означава че броя на българите намаля с 1 човек.. Освен ако тия деца получат- БЪЛГАРСКИ имена... имена !!! Заради разни чужди филми, още преди години, разни български отиваха в чужбина, в западна Европа, уж да търсят богат европеец. Но там попадаха на разни араби- Трафиканти на наркотици и проститутки. И арабите ги правеха на проститутки тия българки. После гледахме по новините- за предавания че в Западна Европа продавали- Бели роби, както през турското робство... Тя поне не е свършила толкова зле..

Стига сте плюли.

Чета заглавието и се чудя дали автора му не е завършил дистанционно по време на някоя пандемия!

Най-вероятно е завършил и той аграрния факултет в Пловдив . Там завършват отявлените компютърджии.

Потресающо бездарна, въпреки че е внучка на Т. Колев.

С какво друго е известна освен че е внучка на Тодор Колев ???

БЕЗЦЕННО Е ДА СИ ИЗВЕСТЕН КАТО "ВНУЧКАТА НА". РЕСПЕКТ!

Баси целите и ценностите - всяка година да си показва гъза минимум по един път.Браво, страхотно стойностна жена, само не става ясно къде точно е актриса? То и аз съм си актьор но никъде не ме снимат и съм и певец без нито една песен и така нататък.

Ако Тодор Колев се покоже по бански, може внучката му да е щастливо изненадана, ама щастливо да се изненада от себе си звучи доста идиотско

Ясно. Почваме да следим и развитието на правнучката на Тодор Колев.

Моля, не ни натрапвайте тази бездарница, чието единствено качество е чия внучка е!

Какво е това заглавие? До сега да сте на трудов лагер!!!