Коментари - 81-годишната кралица на Дания Маргрете Втора е с положителен тест за Covid-19 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се плашиш бабе! Нали са те боцнали. Даже 3 за късмет. Вече си безсмъртна.

Чак се просълзих, бабе Марге няма да може да излезе във ваканция, а ще е под карантина със СОРОС- Ковид 19. Абе толкова ли са бедни тези датчани, че са нямали пари за четвърта бистерна доза ? Я, да вземат пример от Вовата Жириновски. Той вече е с 8 ваксини ! . . . . . . кофтито е само, че и той пак е с Ковид !

И на тази й отменили зимната ваканция, вай, вай.

Шавала палавницата .

Всички ограничения са премахнати! Само мурджовци на летищата проверяват за вируси. Тъпите датчани се боцмаха, заедно с учениците!

Ем, ще мре, ма леко ...

Ужас . Довечера съм нощно смяна, и не ща мога да мина...

Е? В каква връзка е информация? И с какво е полезна на българите? Благодаря, дир!

не е ваксинирана, понеже в израел са казали минимум 4 боцкания - по едно боцкане на всеки 2-3 месеца, понеже ФАКСините са ефикасни и безопасни ;)

Жива е с леки симптоми, а такива отворени като вас пълнят все още болниците и моргите. Сигурно е много трудно да си толкова прост.

Да, да. Обаждам се от моргата ! Досега почти нямам познат, който да се е боцнал и да не е умрял или да не се е разболял, ама не "леко" , както е в рекламите на проф. Дяволов (Ангелов). Налага се да си пия ракията в моргата, защото там са всичките ми ваксинирани аркадаши им вече няма с кого да се чукна за здраве.