9-годишно момче е най-младата жертва на концерта на Травис Скот

Малкият Езра, който е бил ритан и стъпкан на фестивала в Далас, почина от нараняванията си

Обратно в новината

Коментари - 9-годишно момче е най-младата жертва на концерта на Травис Скот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е виновен? Тов дето му е взел билет или тия на вратите дето пускат деца? Или тъпнара на сцената дето е надрусан на 100 и ги подканва да се блъскат

САЩ и Бразилия са лайно. Бака с Помия.. НЕ ни интрересуват някакви маймуни.. Като убият негър- маймун,в ТЪМНОТО, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ ( СПИН, Ебола, Африканска Чума, корона-вируси), хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария и САЩ. Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. А ЧЕРНО Море , до България означава- "" Лошо море"".. Там са потънали много кораби и са се удавили много моряци. Дори и в наши дни, през 2005 година, пак потъваха големи кораби и се удавиха моряци.. Черното е Лошо, ВРАГ на България и Европа... Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

Черничките не се броят

Принципно, да спечелиш от the ghetto lottery се казва когато полицаи гръмнат роднина негро и после след сума изстъпления родата получи милиони обезщетение. Явно вече лотарията се разпростира и върху "обществени прояви" на други негра. Сега ще има опашка от претендиращи милиони обезщетение. Да се съдят за глупости е най-американското занимание. Това 9 годишното какво е правило на "концерта"?!

сам

пратили са го родата да изтегли билетче за 'lotary'-то...

Преди 20г в Чикаго инсталирах сателитни антени. Основният ми контингент бе в Гетото на Южно Чикаго. Научих до съвършенство черния диалект и съм умирал от смях и удоволствие гледайки филма " Malibu most wanted". Цели тумби(катуни) от маймуни нищо не правят по цял ден. Лежат на социални помощи. Единственото им занимание е да участват по телевизията или Интернет в лотарии и ТВ предавания с награди. Спре ли сателитната или кабелна ТВ настъпва Потоп в Гетото.

Съмнява ме единственото им занимание да е висене пред телевизора. Със сигурност имат и други интереси, като примерно пушене на crack...

Същото, както и "12 годишното момче" в България на електрическият стълб. Джакпот за родата от катуна.

Бе, ти са майтапиш, обаче това тук във Велинград си е трагедия и не е за смях - не стига, че 12 годишен загива от токов удар, ами оставя и две сирачета.