Коментари - 90 години от рождението на Одри Хепбърн: 7 малко известни факта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ СЪЩО СЪМ ГЛЕДАЛА ДОСТА ОТ НЕЙНИТЕ ФИЛМИ. НЕ ВИЖДАМ НЯКОЙ ДА СПОМЕНАВА ДВАМА НА ПЪТЯ. ЗАСЛУЖАВА СИ ЧОВЕК ДА ГЛЕДА СТАРИ ФИЛМИ. МАКАР, ЧЕ ДНЕС ХОРАТА СА СВИКНАЛИ ДА ГЛЕДАТ КАК КАДРИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ СМЕНЯТ. ДЪЩЕРЯ МИ ИЗПАДА В ПОТРЕС, АКО ЕДНА МИНУТА ГЕРОИТЕ НЕ ПРОДУМАТ ИЛИ НЕ СЕ СМЕНИ КАДЪРА.... РАЗЛИЧНИ ПОКОЛЕНИЯ. НО ЗА ХОРАТА НАД 45 НАИСТИНА ТЕЗИ ФИЛМИ ИМАТ СМИСЪЛ И ГИ ВПЕЧАТЛЯВАТ. НА МЕН СЪЩО ОДРИ МИ Е ЛЮБИМА АКТРИСА. ИЗЛЪЧВА ЧИСТОТА И КРАСОТА.

аз не обичам префърцунени изрази, като "страхотна", "блестяща" и всички останали от този десен, но Одри Хепбърн е моят идеал не само за актриса, но и като жена и тук няма как да не кажа, че на екрана тя е неотразима във всяко едно отношение. Страхотна е!

Тя говори свободно 5 езика (холандски от баща си, английски от майка си, френски защото израства в Брюксел, испански от мъжа си, италиански от филмите си в Рим, Италия). Аз лично ще я запомня с ролите в два класически филма: Roman Holiday и My Fair Lady Потърсете на youtube за Roman Holiday Clips (10) - Audrey Hepburn My Fair Lady Audrey Hepburn Не по-малко известна беше и с други класически филми като Breakfast at Tiffany's (1961) и Charade (1963) с Cary Grant. Потърсете на youtube за Audrey Hepburn story както и за Breakfast at Tiffany's Audrey Hepburn Moon River Charade (1963) Audrey Hepburn, Cary Grant Може да си спомните нейни чудесни стари филми с добро качество на Интернет, напр потърсете за Audrey Hepburn на ok.ru/video

Разполагам с много хубави издания на пет нейни филми на ДВД и имам хубав повод да си спретна едно филмово маратонче с няколко класни филма :)

Дирникджии, в заглавието пишете за 8(ОСЕМ) НЕИЗВЕСТНИ ФАКТИ, в началото на статията - ЗА 12(ДВАНАДЕСЕТ) , а в самата статия се споменават само 7(СЕДЕМ) . ДА НЕ СТРАДАТЕ ОТ РАЗДВОЙВАНЕ, ПО СКОРО РАЗТРОЯВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА?!?!?!

Като свещиичка в холивудския мрак и затова догоря и си отиде от рак. Помнете я такава шеметна и красива, нежна и весела, фина и елегантна, каквато беше и в комедията "Обир в музея"! И не забравяйте, че има един ден скоро, когато се иска и дава прошка! Иначе що за хора ще сте?!

Хитлер е Национал- Социалист. Генерал Франко и Дучето са фашисти. Император Хирохито е Монарх. Франко не допуска Испания във ВСВ. Хитлер, Дучето и Хирохито са съюзници във ВСВ....националСОЦИАЛИСТ, фашист и Монарх.

за антисемитизма няма да коментирам, но че е искал да изколи и славяните е факт.

и тройната коалиция беше същата

Тя и Лиля Марлявиля твърди, че знае 4 езика, ама на практика знае по 10 думи от всеки. Казва по 3 думи на италиански примерно и трите са грешни, ама жената се мисли за полиглот и останалите за умни като нея. Tака че по-полека с твърдения коя куха актриса колко хикяди езика знаела. Актьорчетата обикновено трудно свързват смислено изречение от повече от 3 думи.

Много си зле. Не го ли научи като ти го казват постоянно.

Първо научи 1 (един) - тогава се 'отваряй'. иначе, големи усти като теб - много. Все свиркаджийки.

Ти се научи да четеш и смисляш преди да коментираш. Каква е връзката м-у коментара ти и горе-написаното? Явно ти от свирки си забравила какво е да мислиш. Гълташ ли? С г_з работиш сигурно?

Е, и ?...

Само баща й симпатизира на Хитлер. Майка й е холандска баронеса и те са разведени!