И на 46 Синди Крауфорд е ослепителна

Синди Крауфорд изглежда ослепително и на 46 г., могат да констатират читателите на сп. "Shape", чиято корица актрисата украси отново след дебюта си там точно преди 20 г.

Обратно в новината

Коментари - И на 46 Синди Крауфорд е ослепителна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синди е наистина красива жена, с хубава фигура и много чар. Аз обаче вече не вярвам на снимки, откакто съществува Фотошопа. Все пак помним, как Цецка Цачева изглеждаше като 30 годишна дама, не повече от 55 кг, а реалността е далееееееечеее, далеееччее...

не се впечетлих но не бих отказа да изглеждам така на тези години

А ако можеше и образованието да си завършиш....

Поклон пред красивата жена!!!

Еми, не съм съгласна. Красива била, запазена била... бла-бла-бла. Има едно общовалидно правило за всеки човек с достойнство и то гласи, че колкото повече стават годините, толкова по-малко трябва да са откритите части. Независимо колко добре изглежда сега, когато си показва задника винаги ще си личи разликата отпреди 20 години.

Хората се борят да не робуват на глупави предразсъдъци, а ти сама си налагаш безсмислени ограничения и "правила". Не е важно колко от себе си показваш и в коя възраст го правиш, важното е това да те кара да се чувстваш щастлив. Бъди щастлива:)

кои знае де! можеше да лзглежда и по-добре с тези средства дето викат нашенките!ама много готин муж а на мен ми харесва повече от ричард гюр!да е жива и здрава! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде стига ревали! Разни повлекани, дето ги мързи да се измият и нарешат, търсят оправдание, че живеята в Люлин и в панелка и за това са на тоя хал.Ако човек иска и с малко средства, но с повече усърдие ще изглежда прилично.Аз също живея там, на 65 год. съм и смея да кажа, че за годините си не се давам на 50-годишни.Мисля положително, радвам се на успехите на другите, радвама се на децата и внуците и какво му трябва повече на човек

ехее.. бая злобничко... и добре, че намери къде в интернет пространството да се изфукаш, че изглеждаш добре и то за сметка на някой, който незнам как прецени че е неизмит и ненаресан.. докато се пудриш може да поработиш малко и върху вътрешното си Аз..

Къде пък видя злоба?Просто исках да кажа, че ако човек има желание и с малко средства, като се постарае може да изглежда добре.Лошо при нас българите е, че обичаме да се оплакваме, да търсим вината за неудачи в другите и така пропускаме хубавите моменти в живота. Съжалявам, но предишния ми пост не беше адресиран към никой конкретно и не съм искала никой да обидя, просто мои размисли.

Да изглеждаш добре е въпрос на желание и на манталитет! Тия дето се оплакват си им е техен проблема, да се мобилизират! Хубавото тяло и усещането за стил не са въпрос на пари!

хубавото си е хубаво и на 16 и на 46 и на 66, но все пак трябва и малко грижи и вкус към визията - облекло, коса ....... можем и сами да се постараем , еееееееее може да не сме като Синди , но поне да не плашим околните

На тези години прилича на кон :0))

Вярно. Но подмазвачите са безброй.

ми се окото.

Само не разбрах кога стана и актриса....

Е стига вече! Айде да заживее в панелка в Люлин, да ходи на работа и тъпия й мъж и той! И да се оправят с две български заплати! И тогава ще я питам какво става, за 5 месеца ще заприлича на баба, ще погрознее и ще падне в депресия.... и като няма ботокс и хиалурон - картинката е изяснена!

Търсиш оправдание за собствената си визия ли ? Търси го в себе си , там ще го намериш .

За пореден път правят впечатление неприятните ти коментари, лишени от всякаква добавена стойност и добър тон. Много хора живеем в Люлин, ходим на работа и взимаме "български заплати", но това не е повод да говорим глупости и да се давим в завист.