С коя звезда жените мечтаят да влязат под душа

Даниел Крейг се превърна в блян за жените, откакто пое ролята на Джеймс Бонд, а в ново допитване жителките на Острова го избраха за мъжа, с когото най-много биха искали да споделят банята си.

Обратно в новината

Коментари - С коя звезда жените мечтаят да влязат под душа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

даниел е супер сехи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С нито един от "класацията"

Те британските крави и на Хитър Петър (или Хари Потър там - какъв беше..) ще се зарадват...

В Малта може да не е популярен, но в Норвегия? Имаше добра реклама в Норвегия с Джордж Клуни (потърси в Goggle "DnB NOR Clooney ad") = очевидно се харесва на норвежките :) ... при това е все още ерген ...

Никого от изброените не бих пуснала. Не ми харесват. Пеперудите в стомаха си усещам все още с партньора ми.

Овците само си мечтаят и въртят бутона, а умните директно влизат с мен под душа :))) Там се разгорещяваме , климакс ....смао момчета внимавайте да не падне девойката на шпагат на плочките,че става вакуум. Трябва да я местите на фуга , за да я отлепите.

Принц Хари е най-супер гадже, но не зная как в днешно време се чувства човек, който вече е убивал (макар и талибани) - днес чух по ТВ да казват, че той в Афганистан е стрелял по хора. Никак не е е лесно да си войник!

"Това са звездите, които британките в никакъв случай не биха допуснали в банята си заради съмнителната им лична хигиена" --- то не че тия изброените, напират да им влизат в баните ама айде...интересно как така няма да ги пуснат в банята ? щото имали лоша лична хигиена ?!? в банята готви ли се, телевизия ли се гледа ??? .....

п.с.иначе за пускане, пускам само christian bale и оня русия от sons of anarchy, charlie hunnam.

Аз искам Чарли Шийн, но преди 20 години...а аз да съм си като сега де, защото ще е извратено с едногодишно бебе в банята :)

Нещо не разбирам смисъла на такива допитвания. Тези жени като какви си пожелават този или онзи. Толкова ли са красиви, че да не се срамуват от себе си, от тялото си, от това , което могат да предложат в банята? Или са богати и могат да си ги купят като жиголо? Без да се срамуяат от оаласките, кривите си крака и провисналите гърди? Изобщо като кави се разглеждат тези мъже в случая? Мисля, че е гадно - както въпроса, така и за самите мъже.

Такава глупост може да напише комплексар или комплексарка, който или която никога не са се чувствали комфортно в кожата си.

Точно този клепоух пътпъдък ли Дание Крейг!?!?Този е пълен смешник и прилича на автоджамбазин от Горубляне!?

Само да кажа, че не е ДжераЛд, а ДжераРд Бътлър и, ако можех да избирам - само с него в банята:)

Баси гнусната класация, а в тоалетната с кого искат да отидат?

Него го няма в класацията, но само Хю Джакман бих допуснала в банята.

От всички изброени, само Даниел Крейг бих набутала в банята си!

и Ryan Gosling!

Джейсън Стейтъм е най-желаният мъж

Сър Шон Конъри на 69г бе избран за най-желаният мъж на века през 1999г. Но това беше истинска легенда и един мъж с положително излъчване дори и в бандитска роля (той беше стигнал и до 3-то място на Мистър Олимпия). Джейсън Стейтъм е гологлав смачкан дребосък, който говори с гаден акцент на гангстер от покрайнините и подхожда само за тази филмова роля ... никакъв шанс за популярен тип, освен може би в България където жените харесват убийци, престъпници и футболисти...

Не бих пожелала Джони Деп.

Само да попитам, както на снимката...Джордж Клуни и Брат Пит в комплект ли вървят? :) Иначе Крейг, само Даниел Крейг

Джордж Клуни върви с Nespresso :) ... понякога и с Джон Малкович ... :) (потърси на youtube)