Деми Мур страхотна по бикини на 52

Актрисата позира край басейна с две от дъщерите си - Талула (21) и Скаут (23).

Обратно в новината

Коментари - Деми Мур страхотна по бикини на 52 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мислех че е поне на 60....

Аз предпочитам Ема Хеминг.

Не се напъвайте толкова! Какво искате от жената? На тази възраст преди 60-70 год. жените бяха бабички. Дразнещото в случая е , че подобни статии са в основата си манипулаивни, без да обясняват за какво става дума.

Глипаво е да се конкурираш с дъщерите си.Младото си е младо.Единственото утешение на Деми би могло да бъде,че тя поне беше хубава преди години,а дъщерите й са грозни.Жалко,че от хубави родители са се родили такива деца.Ама да са живи и здрави,де.Хубостта не означава нищо.

Прекалено кльощава е, ако отслабне още направо ще плаши.

Страхотна, страхотна.... ама дайте да й видим лицето. Лай-лай кучка. Тялото за сметка на лицето. Годините не прощаваааааат!

Много красива жена !!!

Деми Мур е идол за женска красота!Супер добра актриса -ДОКАЗАНО!!!В момента нещо преживява и страда!Много скоро ще се върне в блестящият си вид!!!!!!!

Несиметрично направени гърди! Личат колко пъти са преправяни.Пуздрички около слабините, а на снимка 10 - гледайте ясамона светло! Младото си е младо и не е нужно да се сравнява с 20-годишни. Нейната визия е изкуствена така че ......какво се гордее с пари всеки може!

Препарата се казва генотропин.

На 52 не е като да си на 25. Химията ,козметиката и пластичната хирургия са победили възраста.Вкуса на агнето и овцата е различен. Истината е че на 25 беше страхотна. Но на 52.....

Щом я помните като 25 годишна значи и Вие сте старец вече.

стара чанта - лачена.мачкан лак.

ПРОФАН СИ .

Милф бейби

Супер е!

Бих добавила само, че изглежда по-добре от всичките си дъщери.

Е...как няма да изглежда добре...дали става рано да гони автобуси за работа, дали след работа пак същото, дали мисли как да изкара деня, дали копа или оре....

Ако верно толкова много тичаш,ще си в превъзходна форма!Тук говорим за супер известна актриса и си има пари!Не ги е изкарала лесно!Деми Мур е не само име,а класа кадърна актриса !

Не знам какво не й харесвате?!Изглежда страхотно.По-хубава е от дъщерите си.Жалко,че се подцени с и след Аштън.Има мъже на нейната възраст,които изглеждат също много добре.Смешно е мъже на нейната възраст да си хващат 20 годишни кифли.А жена с по-млад мъж,с много,много малки изключения,винаги е крах с удар върху самочувствието на жената.Деми може да се гордее как изглежда,дано започне да приема остаряването си с по-голямо достойнство.

не ми харесва!На снимка 1 .

Напротив приемаме връзката с по млад!На Деми още мъничко старание и трябва за да възвърне себе си !!!

Еее , стига с тая Деми , та тя е още млада ... 52 години ! Я вижте Лили на 100 години как изглежда ....

И Лили си е супер

Изкуствените цици са отвратителни. Висят като кожи с топки.

Какъв е изводът от тези "стахотни" снимки - единственото лекарство за сбръчкани колена е по-дългата рокля.

Вижда се,че не се е справила с анорексията!Жалко,че красивата Деми остарява без достойнство!

От 10 снимки само на една е по бикини, как да разберем че е страхотна по бикини? Иначе в рокли не е зле.

Де късмет и аз на 52 да изглеждам така....Еххххххх

Де пари...

На мен дори на 62 Фотошоп би ми направил същия остър ъгъл на бедрото, какъвто е направил на Деми.

Kalin

Правилната дума е мумифицирана;-)Едно е снимка друго е.....ръка да пипне.Тъпото на тия снимки че се опитва да блесне на фона на децата си които четсно казано изглеждат доста семпло.

Мумифицирана, руулс. :))) Удар в 10ката, браво!

Мъжа ако има пари, може да е актуален и на 60. Пълно е с такива случаи и не говоря за някакви милионери или звезди. Сещам се за един местен бизнесмен, който на 62 се ожени за 30 годишна.

мъжа след около 36 е с мека п-ишка, така че никоя жена, ако е само за секс не би си помислила за нещо повече от 29 годишен

ееее, стига де, толкова рано. Не ме отчайвай, че тъкмо ще се омъжвам за 35 годишен. Това са патологии, не е нормално.

Иванова

ако знаете колко сте смешни...:))))

Мда, ама жените искат първо пари, а после секс. А на 29 не можеш да имаш много, освен ако не си ги получил от баща си.

Господа, нека не се лъжем, пастърмата си е пастърма. Да бяхте написали страхотна за пастърма-визия разбирам. Ама какво и е страхотното...въпрос без отговор.

Истината е, че една жена колкото и да се поддържа и да ходи на фитнес, е сочно парче до възраст. Стегнатите мъже ходят по младото, а на 52 по любов може да си намери само някой затлъстял чичак. Е, друго си е, ако жената е с пари - тогава ще си има някой младеж до себе си, който тайно ще си има млада любовница.

а най-гнусни са простите мъже като тебе с с 0.00001 микрограм мозък, т.е. откровени тъпанари без мозък, жалки картинки, най-често разхождащи се и оглеждащи се по фитнесите. тях нито млади, нито стари, нито хубави, нито грозни жени могат да ги дишат.

Прост ама имам истинска жена до себе си. А ти като си толкова умна защо си толкова недоклатена че се засегна така?

не е проблема във взията, а в смръдливите им развратни и алчни души на всичките тея от сорта. оттук и гнусното усещане, което внушават при всяко появяване

абе страхотна е на тези години!

Jeni

Добре изглежда!

Противна е. Освен това е ТПЗ и т.овца, как не можеше да повярва, че оня дето е 20-на години по-малък от нея ще и бие шута с ново и младо гадже.

това й е работата-по 24 часа в денонощието да се грижи само за МЕНЕ СИ,за да изглежда млада.За съжаление годините са си години,независимо от всички операции.

Мартеница ли носи Деми на снимка номер 10 с Лени?

Ами вижте сега, предлагам 50 годишните жени да си дерат кожата, само тва не са направили до сега, та да се харесват. А не е ли по-важно да остарвят красиво вместо да се борят да изглеждат безсмъртни? Ей затова харесвам Мерил Стрийп.

По-добре млад и богат, отколкото стар и беден.

А на 22 без бикини каква бешее ...

Како,черпи една щерка и много ще ти се зарадваме :).

Деми изглежда прекрасно, но не ми харесва това изтъкване само и единствено на външния вид- вижте аз съм по-хубава от дъщерите ми Доста комплекси издава.

Не е готина. По-добре нещо на 20 и няколко години.

Що не се разхожда по монокини, тия цици за к'во ги ремонтирала щом не ги показва?!

Предпочитам някоя 20 годишна с не чак толкова "страхотно" тяло, отколкото баба на 52. Виждали ли сте кожата на 50 годишните жени? Ами не е такава, като на 20 годишните. В такъв случай формата на тялото остава на заден план

То се вижда на снимката бабешката й кожа!

Добре изглежда, ама чак пък бебешка кожа.

ТОЧНО ТАКА Е! Колкото до Деми-то признавам, че сега прилича на човек, за разлика от преди. Но чак пък "страхотно тяло"???? Няма как на тази възраст да има страхотно тяло (за съжаление). Иначе за 52 годишна наистина го е докарала добре. И не разбирам защо ти слагат минуси. Не искат да приемат реалността ли, що ли? :-(((

Gal

Ми никой не те пита...

А ти на колко си години?

С годините мисленето ти ще се промени и ще се радваш на 52 годишни жени. Мнението ти е в резултат на липса на опит в живота. Уточнявам, че в младостта има много красота, на която се радвам.

Защо пък все 20 годишни сополковци се изказват дали харесват 50 годишни дами - ами те не са за вас, защото не можете да им стигнете класата с това подрънкване на биберони. Те синовете си са си ги изгледали вече и сега имат нужда от мъж до себе си, а не от още един ревлъо - обършете си мустаците от мляко, ровете си ай-фоните, гледайте да не преуморите дясната ръка и айде със здраве.

Според мен изказалият се е на 50 години, защото знае как изглежда кожата на 50 годишни жени, но акълът му е останал на ниво 20 годишен.

Като станеш чичка на 35 ще започнеш да я харесваш. Само че тя си пада по по-млади.

Много точно казано!!!!

Виждал ли си кожата на 50 годишните мъже? 50 годишните нямат място при 20 годишните. Какви са тези глупави сравнения?И никой не те кара на 20 да спиш с 50 годишна. Това се случва само на хората с пари. Никой млад човек /било мъж или жена/ няма да ляга със стар, ако няма финансова изгода. Това е. Жената си изглежда добре за годините. И ти ще остарееш, и твоята кожа ще се сбръчка. Нали знаеш при мъжете след 50 корема расте, а дръжката съхне :). При вас положението още по-трагично става с годинките. Споко. Единственият шанс да останеш с гладка и свежа кожа е да умреш млад.

Корема расте, а дръжката съхне доста преди 50 за съжаление...