Коментари - Гуинет Полтроу се появи без бельо на премиера | Лайф.dir.bg
назад

Гуинет Полтроу се появи без бельо на премиера

Актрисата Гуинет Полтроу, която вчера беше обявена за най-красивата жена в света, се появи на премиерата на третата част на "Железен човек" в Лос Анджелис без бельо.

Обратно в новината

Коментари - Гуинет Полтроу се появи без бельо на премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

простотията на 90% от пишещите тук е просто очебийна -по-добре не коментирайте и не се излагайте!

Да, болшинството коментиращи тук са казали, че царят е гол, т.е., дупето на Гуинет се вижда!

С това име ГуйНет, какво да се появи в мрежата...

тая пък.....грозотия

Нека следващата ,,рокля" бъде с отвори не отстрани, а отпред и отзад.Ще оплакнем очи в бузи и хълмове...

е, не е някаква кифла, набедена за най-красива в света (на какъв, казвате, конкурс са я избирали?:) въщност, ако конкуренцията е била Сара Паркър и Кардашиян, може и да е най-красивата. ама че е изпростяла, също факт. доста очевиден факт. айде, трийте.

"Появи се без белю и без цици"

Гуинет никога не ми е харесвала особено. Но според мен сега изглежда по-добре, отколкото преди 10 години и да, има някакво аристократично излъчване. Но тая рокля.. ми не, простее и съсипва едно от малкото неща, които я правят по-специална (изтънчен и аристократичен стил).

да, изглежда като аристократична прислужница от порнофилм. на какво, казвате, е била тази официална премиера?

хубавата жена е още по хубава гола. простотията и консервативните предразсъдаци налагат средновековни забрани на голотата. няма нищо по естествено от голотата. след няколкостотин години хората ще ни се смеят за скриване на естествените органи. ех, ако жената е с увиснали цици и корем до коленете ще предизвиква погнуса ако е гола, както и сас силиконови цици и задник. ако голотата се наложи като мода, много жени ще отпаднат от прав поглед, затова те са измислили модата, което е начин на прикриване на недостатаците. всички голи!

Здравословното хранене и спортът определено се отблагодаряват. Жената изглежда великолепно!

еми това си е- или го имаш или не,а тя определено го има!

Хубава е жената,на тия години направо перфектна!Добре ,че го махнаха оня вълк-Сара Джесика Паркър да видим,че в Холивуд има и хубави жени!

Да, след Паркър дори тази изглежда прекрасна.

Тури му пепел. После ние сме били маниаци...Чудно, има ли нещо, което да не е опитвала. Все пак, на такъв форум такова нещо е поне липса на възпитание. Затова да не се сърдим на наште разголени момета - пред леля Гина са направо херувимчета.

Тури му пепел. После ние сме били маниаци...Чудно, има ли нещо, което да не е опитвала. Все пак, на такъв форум такова нещо е поне липса на възпитание. Затова да не се сърдим на наште разголени момета - пред леля Гина са направо херувимчета.

То и там има кич и селения..

Защото е красавица и може да си го позволи! Ти не можеш, нали?

Мога, ама имам чувство за стил и такт :)

Значи не можеш, нали? И никога няма да можеш да си позволиш рокля на Antonio Berardi и никога няма да те поканят на премиерата на Iron Man 3, щом не участваш във филма! :)

Прекрасно тяло, но въпреки това този външен вид ми се струва страшно безвкусен..

що така напоследък ми ги нЕма коментарченцата?! :)))

Селската сган възропта лицемерно срещу тази прекрасна актриса, а тайно си мечтае дебелите им смрадливи жени да изглеждат и обличат като нея!

избърши си пяната от устата, че така малко простееш.

абе като почнат с това "най-красивата на света", "най-сексапилната на света"... айде стига с тия тъпизми!!!

хубаво тяло има ! Много !

да имаше поне и малко мозък ;)

В хубавите ресторанти не пускат мъжете да влязат без сако, но на премиера в Холивуд дамите могат да са по без нищо.Що за нрави?!

Определено има нужда от психоаналитик, но в Холивуд това е най- нормалното нещо.

Къде ли са гледали гостите на премиерата и колко ли тъпо са се чувствали до тази жена без гащи?Гледай ме в очите, нали помните рекламата?

Защото и е перфектен :-Р

Махнете я тази пача. Защо няма нещо за Гюзелев?

Кой пък е Гюзелев бе... Хахаха... Идиот!

Петър Гюзелев е солистът на ,,Щурците".

На следващият прием ивиците ще са от страни за да се видят всички черти на тялото.

Всъщност кво ревете? Това, че е без бельо си личи само отстрани, отпред и отзад нищо не се вижда. Нищо чак толкова скандално.

На официално събитие по гол задник е неестетично, некомфортно и НЕУВАЖИТЕЛНО!

Да ми яде стафидите!

А на мен шишарките...

Да беше се появила по смокиново листо.

Ех, дами, дами...какви сте ми прости, кухи лейки, които по цял ден страдате от липсата на мъжко внимание? :) Не е виновна Гуинет, че притежава стил, чар и перфектно тяло на 41 години. Виновни сте си вие, че сте свлечове, повлекани и мърли, които не можете да направите нищо друго, освен да лаете като слепи кучки из коментарите на дир-а. Това ще ви остане, плюс няколкото шамара от потните ви мъже довечера, че не сте успели да направите хубава салатка. За мъжката част - пичове, едва ли някой от вас не е оценил. Не се правете на селяндури. Скрийте селското в себе си и кажете по една хубава дума за жената. :)

Ама разбира се, бих я уважил с най-голямо благоговение ;-)

Коко е достоен селяндур! :)

Грубиян и простак

Докато ми чете коментара, все едно се видя в огледало, нали? Мърличка ли си, или само повлекана?

Кажи бе нравоучителен знаеш всичко.....мразещ жените..от къде знаеш, че хората възмущаващи се са само жени.Загледай се и ще видиш,че половината са мъже.Българските жени не сме комплексирани, а сме хубави поддържани жени..но когато става въпрос за български мъж..."Ккрасавицата и звяра"..гледал ли си го?

За съжаление като погледне човек негативните коментарии по-долу за бельото под роклята - се вижда, че повечето са от завистливи български жени + няколко недодялкани селяндури... На снимка със светкавица наистина роклята е изглежда прозрачна, но на обикновена светлина едва ли се забелязва... Колкото до бельото - най вероятно жената има прозрачно бельо с десена на роклята и тъпите коментарии по-долу са просто излишна селяндурщина... И роклята и жената в нея са просто фантастични ... но Ганьо и Ганьовица по-долу не могат да оценят това...

и тая прихвана от балканския чалгаджийлък !

Ледено блокче по гологъза рокля!

И роклята и жената с нея са много красиви. Не напразно е обявена за най-красива жена... Определено роклята е много елегантна и очевидно не може да се получи конфузна ситуация както с Ан Хатауей... Колкото до жълтите коментарии за бельото - роклята и бельото не са нещо което определя красотата на жената, по-скоро е обратното...Нека да й завиждат, изглежда просто фантастично...

че то има ли човек който да не я е виждал гола? и то чисто гола!

айде, разбирам за малките курвенца дето се развяват без гащи.. то и без това не може да се очаква нещо друго от тях.. ама тея дърти чанти.. нито роклята е хубава, нито пък и тя изглежда чак толкова прелестно в нея че да не е могла да избере да облече нещо друго.. тя по принцип се облича доста добре, ама тва е голям гаф..

Ми той обущаря - без обувки ходи. Имала модна линия за детски бикини... Не е сколасала за дамски.

Българката е една от най красивите жени. Сега да изляза на улицата и ще видя поне 20 жени които са сто пъти по красиви от тая прехвалена хубавица. Така че, имаме вкус, не се притеснявай.

Че българката е от най-красивите жени може да твърди човек, който не е излизал от родното си село.

тази рокля е доста повлияна от чалга културата.

криза... явно и се налага да изчуква нещо почасово между филмите

Знаеш от собствен опит нали?

не всички си падат по проститутки.

*Новината е скрита, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име

И за мен е ннай красивата. Естествена, руса, благороднически стил. Българите харесваме друг тип жени. Възхищавам и се и май е единствената на която съм завиждала, но не и за мъжа.

"Благороднически стил" не се връзва с порнография на публично място. да кажеш да е бедна, млада и да си търси 'спонсор' - ок, но това си е изгъзица и нищо повече.

и въобще, не разбирам 1) защо такива дами се обличат като курви (или както е казал друг читател, като пачаври) на такива публични събития 2) какво невярно нещо съм казал 3) защо мъдераторите го приемат лично :) и трият това простичко заключение 4) какво очакват като коментари под публикуваните от тях голотии - стихове за душевната красота и възхвала на платоническата любов ли?

Прилича на здрава , румена селянка

Е, да и във вашето село момите са толкова красиви и така се обличат...

Не ми харесва роклята, а и Гуинет, ако ще и чисто гола да се яви - сексапил нула, ама - НУЛА!

Глупости на таркалета. Докато гледам снимките напращявам, а не ми се мисли ако е на живо...

Ами успех в облегчаването на напращяването, ама Гуинет си е скумрия. Друго си е Скарлет Йохансон или Чарлййз Терон.

Боже, боже, кой я определи за най красивата на света? По света има поне милион по красиви жени, които просто не са известни. Да си определят най красивите само сред известните, но да не я обявяват за най красива в света.

То и от известните има и то не малко, ама всичко е интереси, реклама и дет му векат PR...

ВСИЧКО В ПРИРОДАТА Е КРАСИВО. КЛАСАЦИИТЕ СА ЗАПОЧНАЛИ В НАЧАЛОТО ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ, А СЕГА СА ГЛАВНО БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ.