Калканджиева: Думите „модел” и „Мис” станаха обидни у нас

"Думите „модел" и „Мис" станаха нарицателни, обидни и грозни в България. Това е много лошо за родния бранш, защото не трябва всички да бъдат слагани под общ знаменател", заяви в ефира на Нова телевизия собственичката на модна агенция, бивша „Мис България" и водеща Жени Калканджиева.

Обратно в новината

Коментари - Калканджиева: Думите „модел” и „Мис” станаха обидни у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами те станаха заради ей такива като тебе....

Крадеца вика дръжте крадеца! Човекът създал проституцията скрита зад модна агенция за да обслужва интересите на Генералният спонсор, жената платила да влезе в 10ката на световен конкурс, тенденция която наложи и в Мис България, агенцията с най много снимали се модели за Playboy и Maxim, човекът създал втора агенция за да прехвърли мизериите си там в опит да продаде западналата Визаж... Нямам думи... А медиите дават поле за изява на такива... Срам!!!!!

ами да, те са синоними на "проститутка", точно ти ли се правиш, че не знаеш?

Скъпа Жени,не се излагай !Все още те помним каква си беше в действителност.

Nina

жени, още има живи, дето знаят кое е общото мезду тези две думи: "мутреса" и "мис". по-достоино е да си замълчиш и да избягваш тази тема.

Калканджиева: Думите модел и Мис станаха обидни у нас....И защо се получи така?Ами много ясно ,защото тези,които биват избрани не са по-модели от неизбраните,обачееее,са МОДЕЛИРАНИ от едни чичковци,които имат пари и могат да ги МОДЕЛИРАТ:)))))

също като 'кифла' и 'мутреса', и не, не са 'обидни'. обикновени синоними са си.

Всяка порядъчна жена не би се снимала по оскъдни дрешки или по бельо и по прашки.

не са станали от днес за утре, такива са си били още когато се появиха мис-конкурсите в зората на мутрите и ти ядеше редовно бой от тях.

Жени, само не отричай че не си знаела за 'положението в модния бизнес'. Не ти отива сега да се оплакваш. Да те попитам участва ли в гласуването Антония Първанова да стане Мис България?

Съгласна съм, само да коригирам Антония Петрова се казва въпросната пернишка Мис.

Една манекенка на ревю получава между 60 и 90 лева. Рядко прави повече от 2-3 ревюта в месеца. За фотосесия за списание не й се плаща. За фотосесия за реклама се заплаща около 200-300 лева, но се случва 3-4 пъти годишно. Сами сметнете от какво живеят манекенките и моделките... абе откъдето и да го погледнеш си е протеинова диета..

Калканджиева, не ставай цинична. Всички знаем, какво се крие зад "модния" бизнес в България. И аз мисля, че ролята на Мадам, не е достойна ..... но явно мненията ни се различават!

ние сме балъци и не сме на ясно, че всичко там е проституция!!!

Жениии, ти забрави ли как плати за осмото място, а??? Или да ти припомня...

много сте скъпи намалете цените и ще прогресирате