Милянкова излезе от изолацията за парти на Визаж

Моделката Ирена Милянкова, която през последните седмици предпочита да не се появява на публични места, след ареста на съпруга й Росен Чолов по обвинение за склоняване към проституция, сложи край на доброволната си изолация, заради Жени Калканджиева.

Обратно в новината

Коментари - Милянкова излезе от изолацията за парти на Визаж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След тази статия ГДБОП е добре да направи проверка и на Визаж, не само на дъщерната й фирма FH1. Не ви ли е странно защо Милянкова тоолкова цени тази агенция, че само заради тях направила компромис. Защото във Визаж се запозна със служителя Чолов!!!

Цялата тази 'статия' съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име....

Чудя се дали ролята й във филма не е от реалния й живот.

Гювендиите "стимулерани" от мутрите празнуват. На тази територия най - са добре циганките и манекенките.

Срам нямаш ли, пачавро!!!

Ще видиш ти като спечелят и те някой проект на ЕС за 2 млн. :))))

Какво стана с мазния сводник Чолов?Сигурно е на свобода вече....

Кои са тези изроди Ангел и Мойсей?Знае ли някой?

Вън Милянкова- жената на сводника Чолев от медиите!

"Моделката" , хахаха ти си неграмотна бе Райна.

Кви многооо, пари нямааа!!!

като гледам кои са на партито,боклук до боклука мила моя маино ле ,кои е водещ,кои са моделките ,картината е ясна елитарните про....утки са се сабрали на парти,направо да му се доповраща на човек.откаде се намери толкова смрадлив народ в бг- то не бяха крокодили,прелубодеици,проститутки и какви ли още няма в тая дарявица - направо се срамувам да се нарека балгарка.

И бардаците имат право на празници...

Бардаци, ама само за баш юнаци... Направо е - Майка плаче,грамофон свири...

И ТОВА Е ДР.ЧАЛГА И ТЕ НЕ СА ИНТЕРЕСНИ НА НИКОЙ.Тя Жени има интелект ама и тя фалира та се натресе и тя за водеща.АМАН ОТ БЕЗКАДЪРНИ ВРЪЗКАРИ.

абе антония петрова не знам дали е крокодил или не, ама е поредното доказателство, че в бг току-така не се излиза от връзка с по-богат мъж, ако тои не те пуска! и сега се прави на щастливо омъжена, поне да го ползва да инвестира в себе си...но в такива връзки деца почти не се появяват - когато жената подсъзнателно ненавижда мъя си... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРОСТИТУТКА!

Мизата е подадена. Колко плащате за вечер с тая ??? То онуй нещо се пени , ама не е сапун да се изтрие.

Я колко прости.утки на едно място...

С Тоца никой не иска да се снима, затова й се наложи да позира до надупеното червено човече. Ирена е много хубава, макар че, не става за актриса, едва я изтраях като Съни в "Под прикритие". Кога ще арестуват мъжа й? предполагам, че и тя му е по някакъв начин заложница

Исках да кажа, кога ще осъдят мъжа й - гадния сутеньор и педофил

Какво виждат очите ми - крокодил на хоризонтаааааа!

За пореден път се убеждавам, 4е сме уникален народ. На запад след подобна публикация, 4е и за по-малко, хората се дистанцират от такива (изключват от определени кръгове; организации и т.н.) - а у нас ги поощряваме.

Малеее, Карбовски на какво е заприличал! Не се ли срамува да се показва такъв пред хората... Ужас, и в такава компания...

калкан, тая к'ва е? ;))

Милянкова е красавица, даже една от най-красивите българки. Доста прилича на Наталия Водянова. Жалко, че така си е опропастила живота с този мъж и деца, иначе можеше да бъде световноизвестен модел.

Не знаех, че децата "опропастяват" живота на човек. Дали и майка ти мисли така за теб? П.П./ Съпруга няма да го коментирам - такъв като него наистина може да провали живота на всички край себе си.....

Май не се разбрахме :) Имах пред вид , че Ирена е родила на 15, а ако беше насочила вниманието си към кариерата можеше да направи чудеса, защото между 15 и 25 години е най-силният период за един модел, а после спокойно да се "пенсионира" и да роди не 4, а ако иска и 10 деца. Иначе и аз харесвам Хайди...

Вземи за пример Хайди Клум - как мислиш АБВ, дали децата и са опропастили кариерата и? Тез нашите подобия на манекенки не ми ги показвайте - държанки смотани!!!

Опа, не е до АБВ репликата ми, ами до хоп. Извинявай АБВ.

Подкрепям хоп, наистина толкова млада и красива без тези деца и съпруг, който се оказа отрепка, можеше да направи чудо в световната мода.

Две топ сводници на една снимка?

Доповръща ми се!

жриците на българските мутри

Добре , пак ще го напиша, но по меко ( щом ми триете коментара ). Карбовски е мазен, дебел, разплут и гнусен псевдоинтелигент, а за другите - без думи!

Компот от "сливи"!

е това е шоу - организирано веселие на проститутки

Парад на законната проституция... :)

муахахахаха: "моделките Антония Петрова.."

А Росен Чолов? ;))))))

Здравейте, седем милиона излъгани, изнасилени, ограбени, продадени, натаковани Българи. Ако някой каже, че в България не се краде, аз ще му се изплюя на тъпата скапана мутра и ще го пратя да се застреля в 6ибаната селска глава! Това е днес, тук и сега. Вселената, България, София.....